![]() |
|
Co do spotkania to jestem jak najbardziej na TAK. Jestem z Lodzi wiec wiekszego porblemu zeby wyrwac sie z haty na weekend nie bedzie...
@Naruto Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Niczym mnie nie zaskoczysz. Piłem już wino z miętusów, wino z herbaty w torebce... Bring it on! |
Cytuj:
|
Nie.
Takie rzeczy mnie nie bawią. Ja się ograniczam do picia. Inne "zabawy" zostawiam... innym :P |
hehe, ja nie wciągałem tego a niczego innego nosem, ale po kumplu wiem ze to oryginalne uczucie XD
czyli mogę przynieść wódkę bananową? |
Wole Kubusia marchewkowego, dzięki.
|
Cytuj:
Tylko trzeba ustalić termin. A więc... Ja szczerze proponuję np. 4-5 lub 11-12 kwiecień. Dlaczego? Ponieważ wakacje zostały już wykreślone. W maju... Tutaj jest problem, bo to jest okres największego grindowania ocen dla niektóych, lub zbliżająca się sesja i sporo ludzi odpadnie. A teraz jest jeszcze w miare spokojny okres. Co wy na to? Aha - trzeba podjąć szybko jakieś kroki inaczej się po kościach wszystko rozejdzie i dupa. edit: Dla tych co mówią, że za wcześnie. Z góy uprzedzam - takie wyjazdy są najlepsze. Najbardziej mi zapadły wyjazdy w stylu "Piotrek! Pojutrze jedziemy pod namioty! Pakuj się!" Nie ma zmiłuj ;D |
Otaku! Pojutrze jedziemy pod namioty! Pakujcie się!
|
w Kwietniu mam nauke nie moge [2 wazne spr. 15stego i 22giego]
|
No to weekend 7mego jak złoto xD (Odstresujesz się :D)
Chyba, że pasuje wam... Przyszły weekend :P Tylko trzeba by Groca pogonić z cenami fastem ;D |
Cytuj:
@spotkanie Zobaczymy, do poniedziałku dam odpowiedź. |
kwiecien i tak mam zajety : p jak nie przez naukę to przez inny rzeczy ktore są sekretem : p
btw: Cytuj:
|
Wreszcie widnieję w topie : D
|
Ale wyprzedziliśmy sporciaków :O
|
Cytuj:
Gdybym ja mieszkał jakoś blizej łodzi... albo nie mial biletu w jedna strone za 100 zl to moze i bym pojechal ;d Nie no, z ceną biletu moze przegielem, ale mimo wszystko, kosztowny dla mnie wyjazd by byl |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Godzine w tygodniu to ja najwyżej na lekcjach się ucze :O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi tam do top 15 "troche" brakuje, nie mowiac juz o swietej 10. o.O
|
@Sam
Nie zalapales, nie?:/ |
Chcę ktoś zobaczyć nagą Horo w rl? : ) Serio, fajnie to wygląda.
Pisać na gg. |
Cytuj:
|
I dobrze że ma puszysty ogon. Taki powinien być.
Nipah~! Corgar Frizz |
Ogon jest dość blisko części, których chyba nie chcemy widzieć niewydepilowanych.
|
Wygląda, jak by jej jakiś lisek do norki wszedł ; )
|
Lisek do norki, mówisz? :>
|
Serious ty ukryty zboczuchu jeden ;p Znowu ci odwala takie coś xD
Clannad postanowiłem dokończyć. Akurat trafiłem na odcinki w HD i naprawdę sporo lepiej się teraz ogląda. Dzisiaj chyba skończe, bo 2 ostatnie odcinki wprowadziły mnie w bardzo miły nastrój. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@sam
moja zboczeńca szkoła tak trzymaj XD wyslij mi to zdjęcie na gg XD |
Mi pasuje koniec kwietnia, ewentualnie maj ale dopiero 2. weekend bo matury z matmy i fizy mam ;p
Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
zależy pod kogo opieką jesteś : p
|
Liczyłem na cosplay, a tu mierny photoshop wyszedł =f
|
Cytuj:
|
Sam ty **** niewierna dopiero co byłeś mój X(
|
Ty masz Nariego, ja mam I386 a Sam moze być do podziału :3