Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Ditto 07-06-2008 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2100778)
Nie równa się, bo...?

...jest gorszy.

Co do postu Maggica, to śmiem twierdzić, że Rooney powoli się wypala.

@Edit

Sekundy ;[

@Euro

Grupa A

1. Portugalia
2. Czechy
3. Turcja
4. Szwajcaria

Grupa B

1. Niemcy
2. Chorwacja
3. Polska
4. Austria

Grupa C

1. Holandia
2. Włochy
3. Francja
4. Rumunia

Grupa D

1. Hiszpania
2. Szwecja
3. Grecja
4. Rosja

Ćwierćfinały

Czechy W:L Chorwacja
Portugalia L:W Niemcy
Holandia W:L Szwecja
Włochy W:L Hiszpania

Półfinały

Czechy L:W Niemcy
Holandia W:L Włochy

Finał

Holandia W:L Niemcy

Ja tak typuje, ale znając los, to nawet fazy grupowej dobrze nie odgadłem.

Yoh Asakura 07-06-2008 18:56

Ledwo się Euro zaczęło, a już jest dramat. Frei może już nie zagrać na tych Mistrzostwach.

Davido16 07-06-2008 19:09

Szkoda go. Koniec początku turnieju dla niego.

Killuminati 07-06-2008 19:32

Dramat Frei'a, cóż, taka gra.

EDIT

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, Szwajcaria 0 : 1 Czechy!

Maethi 07-06-2008 19:51

Wkutfilem sie...co za syfusy ...

70min bezbarwne Czechy, przypadkowe podanie i gol.
Cala ekipa Czech niby taka pro evul, a tak naprawde moze 2 graczy posiadalo pilkarska osobowosc.
Szwajcarzy bez wielkich nazwisk [oprocz Freia, ktorego nie licze] staraja sie jak moga. I co poradzic na zesranego pecha?

Killuminati 07-06-2008 20:01

W tej grze liczy się przede wszystkim SZCZĘŚCIE.

A tego akurat nie brakowało Czechom w 70 min. Trudno, life goes on.

Capality 07-06-2008 20:04

Szwajcaria skrzywdzona i to baardzo, jedna reka ewidentna i reka pod koniec(nie wiem czy w polu karnym)

Emok 07-06-2008 20:04

Więc, bardzo dobre spotkanie drużyny szwajcarskiej. Wyraźna poprawa w drugiej części gry, mimo straty wielkiej gwiazdy - Freia. Czesi grali trochę niepewnie, często czegoś jeszcze brakowało. Ich bramka była bardzo przypadkowa, ale taki już futbol jest. Helweci stanęli na wysokości zadania i zaprezentowali świetną grę, której prawdę mówiąc, się nie spodziewałem. Ta młoda drużyna, złożona przez Kobiego Kuhna, może jeszcze namieszać w tej grupie.

Szwajcaria - Czechy (0:0) 0:1 [Vaclav Sverkos '71]

R3T 07-06-2008 20:21

Jesli chodzi o zagrania reka, czyste nie moglo byc karnego
Aczkolwiek zal mi szwajcarow byli lepsi

Thomisson 07-06-2008 20:28

Frei ;(

Mecz dobry, choć było w nim trochę za dużo chaotycznej gry z obu stron. Szkoda Szwajcarów, byli lepsi, niesieni wspaniałym dopingiem kibiców. Jak trochę poukładają swoją grę i będą skuteczniejsi z przodu, to mogę się okazać rewelacją Mistrzostw.

Killuminati 07-06-2008 20:33

Tak samo jak Grecja 4 lata temu :P

Także liczę na ciekawe widowisko ;-)

Yoh Asakura 07-06-2008 20:33

Za 6 minut gra Portugalia, miejmy nadzieję, że Portugalczycy zaprezentują przemiłą dla oka piłkę. Liczę też na Turków, którzy także potrafią nieźle grać. Szykuje się bardzo dobre widowisko.

Fintex 07-06-2008 22:26

Spodziewałem się więcej ze strony Turków. Jak przejdą połówke to nie wiedzą co zrobić z piłką... a kilka kontr mieli. Zjebaną taktykę mają.. powinni mieć kogoś wysuniętego na szpicy.. na obrazku może i mają, ale każdy angażuję się w obronę no i Portugalczycy to wykorzystali.. Pepe, który ściągnał za sobą tych napastników. Klepa i gol :P

Co do tych napastników... Pippo Inzaghi <3 to jest kozak...

Emok 07-06-2008 22:44

Gdyby Turcja zagrała śmielej w ataku, sprawdziłby się mój wynik :<

Turcja - Portugalia [0:0] 0:2 (Pepe '61, Raul Meireles '90+2).

Maggic 07-06-2008 23:17

SZWAJCARIA
vs
CZECHY

Piękny, ale pechowy mecz w wykonaniu Szwajcarów. Szybka i miła dla oka piłka, niestety zabrakło szczęścia. Bardzo szkoda Freia, mógł zostać katem Czechów, no ale...

Podsumowanie:
-dobry mecz w wykonaniu Szwajcarów oraz duża strata kadrowa;
-słaby mecz Czechów, bynajmniej nie tego się od nich spodziewaliśmy... Zakończony jednak powodzeniem;

PORTUGALIA
vs
TURCJA

Dominacja Portugalczyków nie podlegała dyskusji, Turkom brakowało kogoś z przodu... Grali bardzo ospale, tak jakby od niechcenia. Dobry mecz Pepe, nie spodziewałem się tak ofensywnej gry tego obrońcy, bardzo mnie zaskoczył.

Podsumowanie:
-Dobry mecz Portugalii;
-Nijaka Turcja;

Raul 07-06-2008 23:22

Wielki Pepe. Wreszcie szersza publika zobaczyła, na co go naprawdę stać. Bo zawsze, jak jakiś mecz Realu był w TVP, to akurat kaszanił.

gyagen 08-06-2008 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2100778)
Nie równa się, bo...?

bo kurwa liga chorwacka to nie jest nie wiadomo co. Pozatym jak ty chciałbyś porównać go do Raula,Ruuda,Torresa,Ronaldo,Del Piero itp itd?

Thomisson 08-06-2008 08:38

Turcy starali się wciągnąć Portugalię w kopaninę, jednak podopieczni Scolariego zagrali bardzo mądrze. Turkom brakowało kogoś z przodu, kto by uspokoił grę, zmieniał jej tempo. Momentami miażdżąca przewaga CR7 i spółki, gdyby nie Volkan, mogłoby się skończyć o wiele wyżej. Turcja mnie zawiodła, spodziewałem się czegoś więcej po nich, mimo kontuzji w formacjach defensywnych.

Jakie typy Panowie na dzisiaj?

Austria - Chorwacja 2
Polska - Niemcy X2

Killuminati 08-06-2008 09:52

Dziś mecz Polaków, mam nadzieję, że coś pokażemy ;-)

A co do gry Portugalii, Nie brakowalo słupków i poprzeczek, miła dla oka piłka :P

Fintex 08-06-2008 10:12

Austria - Chorwacja 0:3
Polska - Niemcy 2:0

Miałem sen, że zremisowaliśmy 8:8 :D

Dziś piękny dzień.. najpierw Austria z Chorwacją, międzyczasie Kubica później Polska - Niemcy a o 3 drugi mecz finałowy NBA :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01.