Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Mendolina 01-10-2008 17:48

@up
Sam mówisz, że walka na forum nic nie wnosi, a jednak sam to robisz. Tyle, że po co? Myślisz, że kogoś to ruszy? Że DH da mu kicka z gildii? Nie sądzę.

poreda 01-10-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2283071)
@up
Sam mówisz, że walka na forum nic nie wnosi, a jednak sam to robisz. Tyle, że po co? Myślisz, że kogoś to ruszy? Że DH da mu kicka z gildii? Nie sądzę.

mowilem juz to kiedys i powtarzam poraz ostatni, warto uswiadomic wszystkich z kim maja do czynienia :evul:

apropo walki, moze i pisze na forum ale walcze tez na tibii w odroznieniu od innych

holuu 01-10-2008 18:39

walczysz, tak chyba na osiedlu z kolegami.

Mendolina 01-10-2008 18:41

Nom wiadomo.

Character Etula lerik does not exist.

poreda 01-10-2008 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2283128)
walczysz, tak chyba na osiedlu z kolegami.

UHAuahUSHSUhauhauhauhAUAhuauhA

Byles na 2 openkach, na jednej jak ftp bylo doslownie na skraju wyczerpania, i na drugiej na ktorej padl ozaledwie 5 osob a ty lizales dupe arpasowi "come arpas my bro, go back" AUHushhuSuhSHSUhusuSHSuhSUHSuSHuSH

wiec skoncz pierdolic fajterze, bo swojego "pro" pvp w zaden sposob jeszcze NIE potwierdziles ;D

holuu 01-10-2008 19:38

Nigdy do arpasa na priv nie pisalem podczas zadnej openki wiec chociaz bys mowil prawdziwe fakty a nie znowu bajki opowiadasz.

A swoje pvp pokazywalem jak nie bylo jakichs zjebanych hotków do manasów/sd etc.

Odpowiesz mi czemu jak bylo glosowanie na najlepsze pvp to ja shortys i cirka mielismy najwiecej glosów? hmm? O czyms to chyba swiadczy ;) znowu zazdrosny?

Lenidas 01-10-2008 19:39

8o omg a gdzie Wasza solidarność z przed lat kilku ?? Widzę, że wiele się zmieniło Allll się kłócicie, poczytam wcześniejsze posty może skumam o co chodzi :)

Mendolina 01-10-2008 19:57

Nie ma solidarności, bo nie ma żadnej polskiej gildii przeciw PA, bo chyba o to najbardziej chodzi. A że się to nie udało każdy wybrał inna stronę. Pytałem wielu, odpowiedź była jedna: "wolę FTP bo będę miał potem plecy". Takie plecy, że teraz nikt siebie nie szanuje i powstają kłótnie.

poreda 01-10-2008 20:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2283192)
Nigdy do arpasa na priv nie pisalem podczas zadnej openki wiec chociaz bys mowil prawdziwe fakty a nie znowu bajki opowiadasz.

A swoje pvp pokazywalem jak nie bylo jakichs zjebanych hotków do manasów/sd etc.

Odpowiesz mi czemu jak bylo glosowanie na najlepsze pvp to ja shortys i cirka mielismy najwiecej glosów? hmm? O czyms to chyba swiadczy ;) znowu zazdrosny?

HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!! Chcesz film? Jest na tibiacam tv, i nie pisales na priv tylko na default xD

Mendolina 01-10-2008 20:36

@poreda
Weź ty człowieku przestań grac w tibie bo już ci coś odbija, reagujesz na każdy post Moradina, nie masz już coś wymyślec to piszesz o jakimś lizaniu dupy, bo coś tam napisał do Arpasa. Może to kumple? Jak nie wiesz to nie wal shitów.

holuu 01-10-2008 20:49

On poprostu lubi wymyslac bajki jak juz nie wie co pisac.

Neo, szanowalbym cie gdybys chociaz pisal prawde ale to co ty wypisujesz to totalne bzdury, nie oszukuj sam siebie.

edit: czemu zignorowales druga czesc posta? :<

poreda 01-10-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2283321)
On poprostu lubi wymyslac bajki jak juz nie wie co pisac.

Neo, szanowalbym cie gdybys chociaz pisal prawde ale to co ty wypisujesz to totalne bzdury, nie oszukuj sam siebie.

edit: czemu zignorowales druga czesc posta? :<

Oczywiscie ze ci odpowiem. Bo na tym forum tylko ty shortys i circa dawaliscie wiekszosc filmow z pkowaniem. :) A jestem w 100% pewien ze na silverze z Polakow jest z 20 osob ktore by cie rozjebaly 1 na 1.

Zaraz dam ci dokladny link do filmu, nie jestem jedyna osoba ktora to zauwazyla ^^

@shaka
wez pierdolnij sie w ten pusty pecyn, staram sie ci nie odpisywac bo rozmowa z toba to jak z debilem ale niestety nie da sie, napisalem juz raz CHUJ CI W ODBYT zajmij sie soba i nie wtracaj sie w nie swoje sprawy k? BYE

@edit
Bodajze ten filmik, o drugi zaraz poprosze alana zeby uploadnal, bo na tym z perspektywy xeosnara widac caly tekst :)

http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=398kq1b971teygox

@EditDown (doslownie)
HAHAHAH! Robisz z siebie idiote, czy pytanie o uploadniecie filmu to lizanie? UAHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU JAKI TYPEK XDDD

Btw, o tekstach do psychiatry to ty rozmawiaj z rodzicami a nie ze mna, frajerze.

Mendolina 01-10-2008 20:57

@poreda
Idź do psychiatry lepiej bo twoja miłośc do FTP cię zgubiła.
Apropo lizania dupy, kto liże Alanowi?:)

@edit
Nie miałem na myśli twojego postu wyżej tylko ogólnie, ale skoro już zacząłeś "come arpas, my bro go back" - gdzie tu jest lizanie dupy? hmm?

Nie, to ty potrzebujesz. Ja nie pisze w większości postów "AHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU " i nie wyzywam cię. Po prostu uważasz się najlepszego ze wszystkich, a tak naprawdę mimo 18 lat zmieniłeś się w 3-4 miesiące odkąd doszedłeś do FTP. I sie nie wypieraj, bo ja się nie kłócę z Asenem, Gessem, Ambelem czy Kalorem. Ty szukasz zawsze problemu pisząc idiotyczne posty, które nic nie wnoszą.

poreda 01-10-2008 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2283335)
@poreda
Idź do psychiatry lepiej bo twoja miłośc do FTP cię zgubiła.
Apropo lizania dupy, kto liże Alanowi?:)

@edit
Nie miałem na myśli twojego postu wyżej tylko ogólnie, ale skoro już zacząłeś "come arpas, my bro go back" - gdzie tu jest lizanie dupy? hmm?

Nie, to ty potrzebujesz. Ja nie pisze w większości postów "AHUSHUAHUHASUHAHUAHUAHUAHU " i nie wyzywam cię. Po prostu uważasz się najlepszego ze wszystkich, a tak naprawdę mimo 18 lat zmieniłeś się w 3-4 miesiące odkąd doszedłeś do FTP. I sie nie wypieraj, bo ja się nie kłócę z Asenem, Gessem, Ambelem czy Kalorem. Ty szukasz zawsze problemu pisząc idiotyczne posty, które nic nie wnoszą.

Bo nie potrafie zignorowac twojej glupoty i zaczepek w stosunku do mnie, pisze do chujola a ty sie wtracasz, pisze o DH a ty sie wtracasz, pisze o czyms a ty sie wtracasz.

Mendolina 01-10-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2283352)
Bo nie potrafie zignorowac twojej glupoty i zaczepek w stosunku do mnie, pisze do chujola a ty sie wtracasz, pisze o DH a ty sie wtracasz, pisze o czyms a ty sie wtracasz.

Wtrącam się bo nie będę tolerował jak ktoś obraża moich kumpli. I pamiętaj, że ja tego nie zacząłem. Nim war się zaczęła, dałem passy dla Odima, a ty mówiłęś, że dobrze zrobilem bo Renato spoko itd., pare dni minęło, doszedłeś do FTP, potem zacząłeś rozgadywac, że on ma passy.

holuu 01-10-2008 21:27

Ładna bajka neo :D tak jak mówilem

jedyne co napisalem to "aff lord"

Próbuj dalej ;*

Parcatras 01-10-2008 21:31

Peace guys B)
Poreda nie chcial ze mna w depo rozmawiac ;(;(;(;(

poreda 01-10-2008 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parcatras (Post 2283375)
Peace guys B)
Poreda nie chcial ze mna w depo rozmawiac ;(;(;(;(

A kiedy do mnie pisales? oO

@mendolina
Nigdy nikomu nie powiedzialem ze ty to renato, NIGDY! Tego mozesz byc pewien :)

@holu
Nah, juz kilka osob obejrzalo film i potwierdza ze pisales tam cos tego typu co napisalem wczesniej :)

Obejrzyj sam i napisz ponownie :D

GirNi11 01-10-2008 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 2283388)
@holu
Nah, juz kilka osob obejrzalo film i potwierdza ze pisales tam cos tego typu co napisalem wczesniej :)

Obejrzyj sam i napisz ponownie :D

Ale macie problem zrób ktoś ssa jak pisze to bedzie wiadome... Albo podajcie minute w filmiku i podajcie link do tego filmiku xd

Parcatras 01-10-2008 22:27

Z kim sharujesz ace? xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.