Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Czarna_Mamba 05-05-2008 18:36

No to wychodzi, że w duchu jestem czarna, bo noszę męski mundurek szkolny o 4 numery za duży.

Osore 05-05-2008 18:37

Pewnie już gdzieś kiedyś słyszeliście takie porównanie, człowiek jest jak jezioro, żeby go poznać trzeba się zanurzyć. Póki co wsadziliście co najwyżej palec, a jeździcie po sobie niemiłosiernie.

Ville 06-05-2008 04:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hodal (Post 2040270)
Jeśli coś jest fajnego i taniego oznacza, że jest złe? Mam i ciuchy cholernie tanie i też kilka markowych < ale podróby też gdzieś są >.. obecne adidasy kupiłem na giełdzie za 30zł.. nie rozumie po huj wydawać 200-300.. ale cóż każdy chodzi w tym w czym lubi..

ps. nienawidze dresów...

Ta wstawka o dresach byla po prostu esencja twojego postu - zupelnie bez skladu i sensu.

@Gogar
Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna.

Descartes 06-05-2008 07:33

Hehehe ja zawsze dwa tygodnie się zwijam jak muszę wydać kilka stów na zasilenie szafki ;p Jedyne, co wypada kupić markowe to buty, coby się szybko nie zepsuły, ewentualnie jakieś fajne spodnie, ale t-shrt/bluza za 70zł to już gruba przesada, panowie. Mógłbym się nawet przejść po szmatolach i wypatrzeć jakieś fajne rzeczy bez żadnych śmiesznych wzorków/marek, za grosze. A jak z nich wyrosnę to nie mam oporów oddać tych rzeczy na rzecz bezdomnych.

Cytuj:

Nie wiem, czy to, że macie tanie ciuchy sprawia, że czujecie sie fajniej?
Analogicznie mógłbym się tego spytać ciebie, ale odpowiedzi sam się mogę domyślić. No, ale jak kto woli.

Lasooch 06-05-2008 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gogar (Post 2040762)
1. www.sjp.pwn.pl
2. Po "huj" wydawać? Ano po to, żeby mi się nie rozp%^$*y po miesiącu noszenia. Moje Nike'i Court Tradition kupiłem w lipcu rok temu i nosiłem je do końca kwietnia tego roku i wcale nie były tak mocno zjechane. Do tego to były najwygodniejsze buty jakie kiedykolwiek miałem. Teraz kupiłem DC i jestem bardzo zadowolony - wygodne, dobrze wyglądają, fajny kolor. Jedynie szkoda, że w piątek podeptali mi je w pogo, jak grał Kult ;p
Co do tanich ubrań podam taki przykład - w szkole mam pseudo skejta, który jak idzie to rozstaw jego ramion wynosi pół korytarza, a jak z nim gadałem i powiedziałem, że muszę pojechać do Wrocka kupić trochę ciuchów, to zrobił oczy i powiedział ''Do Wrocka???? Po co?? Ja tam ubieram się na "Florze" (taki największy ciuchowy bazarek w mieście)'' i to właśnie pokazuje jaki jest skejt, elo, bogaty (bo jako tako stara się obnosić swoim stylem, rzeczami które ma itd) i w ogóle spoko ;d

Od lipca do kwietnia to ile miesięcy? 9? Widzisz, ja w tym czasie mogę mieć i 9 par trampek za 8,90 a i tak wyjdzie mi taniej. Co prawda jest to akurat zima, ale na zimę mam glany (za które akurat, przyznaję bez bicia, dałem 259 zł) - które, jak sądzę, wytrzymają jeszcze parę bogatych w koncerty lat (opierając się na glanach kumpla, które już tyle wytrzymały, a w razie czego można dać szewcu do pomacania).

Descartes 06-05-2008 09:06

Co do butów to możnaby się sprzeczać, ja mam adasie które służą mi już 2 lata i nie są w ogóle zniszczone, a w trampkach nie wyjdę na deszcz ;p

Valard 06-05-2008 11:11

Hm...zgodzę się że najważniejszą częścią ubioru są buty. Chyba jedyny element przy którego zakupie spędzam w sklepie więcej niż 5-10min i na który jestem w stanie wydać ciężko zarobione 300-400zl. Przestałem kupować markowe "ciuchy", kiedy po pewnej imprezie wróciłem do domu i stwierdziłem iż moje nowe spodnie porwały się na d.... Było mi szkoda, bo trochę grosiwa na nie poszło, więc teraz preferuje szybko (wybór) i tanio (zakup) :)

Slythia 06-05-2008 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 2041730)
@Gogar
Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna.

CO do butow masz racje.. Jest to najdrozsza rzecz w mojej garderobie ; P. Chcialam kupic taniej... Jakies ccc, deichman, lecz to nie ma sensu. Dlaczego? Zabilabym sie.. No i nic ciekawego nie maja. Wydalam 200 zl, lecz posluza mi dlugo i umiem nawet w nich chodzic ; P.

Co do reszty garderoby... Markowe ciuchy wcale mnie nie interesuja. Po pierwsze - gdybym miala tylko tam sie ubierac, to... Bym nic nie miala. Abym wydala te 100 zl na bluzke to naprawde musi byc idealna dla mnie. A cos takiego sie nie zdarza. Jedynym wyjatkiem sa gorsety, ktore prawie zawsze kupuje, niezaleznie od ceny...

Reszte ubran wole kupic za te 2-3 zl od sztuki. Moge wtedy wziac cos za duzego, pobawic sie krojem, fasonami, kolorem.. Nie boje sie, ze przez zly zakup strace kase. Wygladam przez to dosc orginalne i jest mi tak dobrze ; ). Czesto ubrania te nie sa gorszej jakosci od tych "markowych".

Martka 06-05-2008 14:20

Ja kupiłam przed zimą buty w ccc za 60 zł przechodziłam w nich całą zimę i chodzę nadal bez żadnych usterek.
Ciuchy markowe mam może ze dwa, reszta jest no name, albo z tesco (wbrew pozorom całkiem niezłe rzeczy tam są ^^), bo trochę szkoda mi zapłacić 100+ zł za bluzkę, którą mogę mieć za 50, z tym, że bez markowej metki.

Luka$ek 06-05-2008 14:21

Zapewne tutaj niektóre osoby kupiły by trampy z Nike/Adidasa za 500 zł a takie same nie z Nike/Adidasa są za 10 zł no ale wszystko dla firmówek...

Kulikos 06-05-2008 14:23

Taka prawda, że przeważnie płaci się za markę a nie za towar. Ale czego się nie robi, żeby być fajnym.

Gimlos 06-05-2008 15:56

Ostrzezen za offtopic wlepiac nie bede, bo byl sensowny - ale jezeli chcecie go kontynuuowac, to proponuje osobny temat ( "Markowe ciuchy" : d? ).

Gogar 06-05-2008 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2041816)
Od lipca do kwietnia to ile miesięcy? 9? Widzisz, ja w tym czasie mogę mieć i 9 par trampek za 8,90 a i tak wyjdzie mi taniej. Co prawda jest to akurat zima, ale na zimę mam glany (za które akurat, przyznaję bez bicia, dałem 259 zł) - które, jak sądzę, wytrzymają jeszcze parę bogatych w koncerty lat (opierając się na glanach kumpla, które już tyle wytrzymały, a w razie czego można dać szewcu do pomacania).

Chodziłbym w nich dalej, gdyby nie dziura w podeszwie, spowodowana pedałem SPD od roweru (w deszczowe dni prawą skarpetę miałem mokrą ;[)
Co z tego, że taniej, skoro trampki nigdy nie będą tak wygodne? No sorry, ale w butach dla mnie liczy się przede wszystkim wygoda, a nie to, że trampki z bazaru są "trv".
Dobra, EOT z mojej strony. Moje zdanie chyba każdy już zna.
Przepraszam, Gimlos ;)

@Marla
Szkoda, że nie widać Twojej twarzy, ale na poprzednim zdjęciu (pirat) bardziej mi się podobałaś ;p

Lionix 08-05-2008 18:58

te zdjecia tam sa zalosne....zaiste :(

polowa to emo!!

[SPELL]exura vita sio susiak[/SPELL]

Chesterkaa 08-05-2008 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lionix (Post 2046411)
te zdjecia tam sa zalosne....zaiste :(

polowa to emo!!

[SPELL]exura vita sio susiak[/SPELL]

to byla oronia czy co ? wiesz co to znaczy emo ?; <

mozliwe iz jestem tak totalnie tepa ze nie skumalam o co Ci chodzi

Lynx 08-05-2008 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chesterkaa (Post 2046479)
to byla oronia czy co ? wiesz co to znaczy emo ?; <

mozliwe iz jestem tak totalnie tepa ze nie skumalam o co Ci chodzi

chodziło mu o eksure vite sio siusiak ;|

Exodus 09-05-2008 23:53

Przydalaby sie taka opcja w reguylamienie, ze gdy sie wkleja WLASNE zdjecia to powinny to byc z djecia z widoczna twarza a nie masce, z dupa zamaist glowy itd

bez irytkii Harry :*

Killuminati 10-05-2008 00:07

@up

E tam, czemu? Każde zdjęcie ma to coś, nawet jesli jest się w masce, lub z dupą zamiast twarzy :-P

Walekifa 10-05-2008 00:35

Właśnie. Zdjęcie jest fajne,to czemu by go nie umieszczać. A tak z ciekawości..
To jest ASG? Czy tak sobie z Pasji jakieś odwzorowujecie? : P

Chesterkaa 10-05-2008 00:44

Komandos !!!!!!!!!!!!!!!!!11

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05.