![]() |
|
No to wychodzi, że w duchu jestem czarna, bo noszę męski mundurek szkolny o 4 numery za duży.
|
Pewnie już gdzieś kiedyś słyszeliście takie porównanie, człowiek jest jak jezioro, żeby go poznać trzeba się zanurzyć. Póki co wsadziliście co najwyżej palec, a jeździcie po sobie niemiłosiernie.
|
Cytuj:
@Gogar Kurde, wstyd przyznac ale przyznaje ze szczerego serca ze chyba pierwszy raz widze zebys tak madrze pisal (+). Policzcie sobie - wy sobie kupicie pare butow na bazarze i jakkolwiek ich nie bedziecie traktowac - po miesiacu sie rozpadna. Ja sobie kupie 2 pary butow za 250 zl i co jakis czas mi wystarczy wymyc i wypastowac i kilka lat butki pociagna. |
Hehehe ja zawsze dwa tygodnie się zwijam jak muszę wydać kilka stów na zasilenie szafki ;p Jedyne, co wypada kupić markowe to buty, coby się szybko nie zepsuły, ewentualnie jakieś fajne spodnie, ale t-shrt/bluza za 70zł to już gruba przesada, panowie. Mógłbym się nawet przejść po szmatolach i wypatrzeć jakieś fajne rzeczy bez żadnych śmiesznych wzorków/marek, za grosze. A jak z nich wyrosnę to nie mam oporów oddać tych rzeczy na rzecz bezdomnych.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do butów to możnaby się sprzeczać, ja mam adasie które służą mi już 2 lata i nie są w ogóle zniszczone, a w trampkach nie wyjdę na deszcz ;p
|
Hm...zgodzę się że najważniejszą częścią ubioru są buty. Chyba jedyny element przy którego zakupie spędzam w sklepie więcej niż 5-10min i na który jestem w stanie wydać ciężko zarobione 300-400zl. Przestałem kupować markowe "ciuchy", kiedy po pewnej imprezie wróciłem do domu i stwierdziłem iż moje nowe spodnie porwały się na d.... Było mi szkoda, bo trochę grosiwa na nie poszło, więc teraz preferuje szybko (wybór) i tanio (zakup) :)
|
Cytuj:
CO do butow masz racje.. Jest to najdrozsza rzecz w mojej garderobie ; P. Chcialam kupic taniej... Jakies ccc, deichman, lecz to nie ma sensu. Dlaczego? Zabilabym sie.. No i nic ciekawego nie maja. Wydalam 200 zl, lecz posluza mi dlugo i umiem nawet w nich chodzic ; P. Co do reszty garderoby... Markowe ciuchy wcale mnie nie interesuja. Po pierwsze - gdybym miala tylko tam sie ubierac, to... Bym nic nie miala. Abym wydala te 100 zl na bluzke to naprawde musi byc idealna dla mnie. A cos takiego sie nie zdarza. Jedynym wyjatkiem sa gorsety, ktore prawie zawsze kupuje, niezaleznie od ceny... Reszte ubran wole kupic za te 2-3 zl od sztuki. Moge wtedy wziac cos za duzego, pobawic sie krojem, fasonami, kolorem.. Nie boje sie, ze przez zly zakup strace kase. Wygladam przez to dosc orginalne i jest mi tak dobrze ; ). Czesto ubrania te nie sa gorszej jakosci od tych "markowych". |
Ja kupiłam przed zimą buty w ccc za 60 zł przechodziłam w nich całą zimę i chodzę nadal bez żadnych usterek.
Ciuchy markowe mam może ze dwa, reszta jest no name, albo z tesco (wbrew pozorom całkiem niezłe rzeczy tam są ^^), bo trochę szkoda mi zapłacić 100+ zł za bluzkę, którą mogę mieć za 50, z tym, że bez markowej metki. |
Zapewne tutaj niektóre osoby kupiły by trampy z Nike/Adidasa za 500 zł a takie same nie z Nike/Adidasa są za 10 zł no ale wszystko dla firmówek...
|
Taka prawda, że przeważnie płaci się za markę a nie za towar. Ale czego się nie robi, żeby być fajnym.
|
Ostrzezen za offtopic wlepiac nie bede, bo byl sensowny - ale jezeli chcecie go kontynuuowac, to proponuje osobny temat ( "Markowe ciuchy" : d? ).
|
Cytuj:
Co z tego, że taniej, skoro trampki nigdy nie będą tak wygodne? No sorry, ale w butach dla mnie liczy się przede wszystkim wygoda, a nie to, że trampki z bazaru są "trv". Dobra, EOT z mojej strony. Moje zdanie chyba każdy już zna. Przepraszam, Gimlos ;) @Marla Szkoda, że nie widać Twojej twarzy, ale na poprzednim zdjęciu (pirat) bardziej mi się podobałaś ;p |
te zdjecia tam sa zalosne....zaiste :(
polowa to emo!! [SPELL]exura vita sio susiak[/SPELL] |
Cytuj:
mozliwe iz jestem tak totalnie tepa ze nie skumalam o co Ci chodzi |
Cytuj:
|
Przydalaby sie taka opcja w reguylamienie, ze gdy sie wkleja WLASNE zdjecia to powinny to byc z djecia z widoczna twarza a nie masce, z dupa zamaist glowy itd
bez irytkii Harry :* |
@up
E tam, czemu? Każde zdjęcie ma to coś, nawet jesli jest się w masce, lub z dupą zamiast twarzy :-P |
Właśnie. Zdjęcie jest fajne,to czemu by go nie umieszczać. A tak z ciekawości..
To jest ASG? Czy tak sobie z Pasji jakieś odwzorowujecie? : P |
Komandos !!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:05. |
|