![]() |
|
Śmiem twierdzić, że w Chelsea Londyn wygląda to ździebko inaczej :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No chyba, że Jacka wytransferują.. wtedy Wilshere>Lampard. wiem, ze to nudne juz, ale powstrzymac sie nie moglem :) Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Kurcze szkoda mi tego San Marino. Naprawdę mam dla nich podziw, że im się chce grać we wszelkich rozgrywkach. Każdy mecz przegrywają, niewiele potrafią, ale grają dalej. Naprawdę podziwiam ich na swój sposób.
|
ma ktos linka do relacji live nie do justina
|
Cały stadion: "Wisła to stara kurwa, Wisła jebana jest itp"
A Szpakowski: "Jest atmosfera, jest wspaniałe zachowanie kibiców" rotfl. |
Zachowanie kibiców (zapewne Korony Kielce) jest po prostu żałosne. Hasła typu "Jebać PZPN", czy "... Wisła jebana jest... " jak dla mnie są debilne. Tyle.
|
w jebać pzpn to ja nie widzę nic złego, a to że kibice z Kielc nawrzucali na Wisłę, to po meczu sami przekonają się o swoich błędach :>
niech trwa napinka |
Wisła królem, Wisła panem, zawsze będę Wisły fanem!
A mecz nawet nie włączony xD |
Doping byl przekozacki(Rota!), po za napinka na Wisłe i w 93 min "Korona Kielce". Gra tez przekozacka, no ale mieli sie zrehabilitować i to zrobili. Brawo.
|
Też mi szkoda tych z San Marino, fajne chłopaki, a jaka załamka psychincza jak się wszystkie mecze przegrywa ;/
Ale cieszę się, Polska zagrała świetny mecz, pokazał się Smolarek :-) No i w końcu to historyczny wynik - 10:0, chociaż jakby się postarali to by 15 mogło być, duzo akcji niewykorzystanych ;/ Oby tak dalej :) Pzdr Piternet |
Mi tam ich nie szkoda. Jeśli ma się frajerów po drugiej stronie to trzeba ich lać do bólu. Dobrze, że cisneli do końca.
|
Cytuj:
|
w san marino mieszka 30k ludzi, wiec nic dziwnego ze maja niedobor pilkarzy z poziomem ;p
|
@up
20k ludzi Bosacki: "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" [ironia]Wspaniały mecz polaków, pokazali klasę, że potrafią jednak wygrywać. [/ironia] Równie dobrze mogli grać z jakąś liga podwórkową, założę się ze tak łatwo by im nie poszło. Statystyki San Marino wynoszą 2-384+ Ale grają, mają wole walki. Ciekawiej by było gdyby jutro grali [Polska] z Irlandią i dostali nakopane po tyłku. Żałosne wykonanie ze strony naszej drużyny, jesteśmy przedostatni - Gratulacje. Pozdrawiam Co do San Marino. Wierze w nich. Zacznę im kibicować, bo kiedyś może jednak ta drużyna wyjdzie na ludzi i jednak coś osiągnie. nie mówie o MŚ. Ale jakieś mistrzostwo małe. Kij z tym, że gra tam 2 zawodowych piłkarzy, reszta to lekarze, garncarze, rolnicy i bankierzy. Ale grają. Polska drużyna - "zawodowa" drużyna potrafi pokazać klasę tylko z takimi drużynami. |
Pytanie po co ta napinka o Wisłe?
Zabili kibica Korony, wiec Ci im nie odpuszczaja nawet na meczu rezprezentacji. 10:0 z San Marino to nie powod do dumy, w ich skladzie gra nauczyciel, lekarz itp. Nie maja zorganizowanej druzyny jak inni. |
Kiedyś w Magazyn Football czytałem fajny artykuł, gdzie wypowiadał się trener San Marino i mówił, że w profesjonalnym światku piłkarskim nikt się z nich nie śmieje oraz, że najlepsi trenerzy świata szanują ich za wolę walki i gdy jest okazja na jakiś spotkaniach, losowaniach itp to starają się podrzucić jakieś wskazówki nawet. Przecież ileż można przegrywać? Inni na miejscu tego trenera czy też piłkarzy już dawno by to pierdolnęli w kąt i przestali się przejmować jakimś tam footballem.
I szkoda, że akurat tak sobie trafili, że Polsce zależało na dorobku bramkowym. Sądzę, że gdyby Polsce na bramkach nie zależało to by im spokój dalali przy około 5:0. |
Cytuj:
|
Fantastyczny mecz reprezentacji Argentyny, ktora wygrala az 6:1 z Boliwia, brawo panowie :) Widac mistrzowska reke trenera Maradony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
K.Jay |
Co do meczu Argentyny, to pewnie Maradonie nikt nic nie powie o to -.-" Mają go tam za niewiadomo-kogo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze wiesz o co mi chodzi. Strzelili bramkę w 25s. i się wszyscy zlecieli i zaczęli ściskać POMIMO tego że wiedzieli, że drużyna San Marino nie jest do końca drużyną (zgranie?). To jak kopać leżącego. a Komentarz Bosackiego "Jesteśmy w dobrej dyspozycji" skomentuje milczeniem. |
Cytuj:
|
A może ktoś podać skład Argentyny?
|
@up
Proszę :) Sładzik Polska - San Marino: Mecz osobiście mi się nie podobał, czym oni się tak zachwycają, żal mi "sanmariniaków" i wstyd mi za naszą drużynę -.- |
Cytuj:
@2down sam Maradona całkiem niedawno był za tym, aby na takich wysokościach mecze jednak były rozgrywane (sam zagrał "mecz pokazowy" na takiej wysokosci), więc raczej nie miał co narzekać, skoro dostał to czego chciał |
Jerrry przestań pierdolić. Przypomnij sobie 2x Portugalie, Czechy, Belgie, Serbie. Ci ludzie mają potencjał.
co do meczu Bol-Arg. Już dawno Boliwijczycy powinni grac swoje mecze nieco "niżej". Nie jest to raczej przypadek, ze kompromituja sie tam(a wlasciwie przegrywaja z klimatem) m.in. Brazylijczycy czy Argentyńczycy. |
mecze nie powinny byc rozgrywane na takiej wysokosci, na pewno dla graczy, ktorzy na takich wysokosciach nie grali, nie jest to ulatwienie
|
A zmieniając dyscyplinę to świetny mecz O'Sullivana z Higginsem. Jeśli chodzi o emocje oczywiście ; ) Bo ilość missów przytłaczająca.
|
Cytuj:
Zanetti Demichelis Heinze Papa Maxi Rodriguez Mascherano Gago Lucho Gonzalez Messi Tevez K.Jay |
Jako ciekawostkę dodam, że w Przemyślu jest zjazd młodych, dość dużo ludzi, z tymi którzy przyszli na boisko pograliśmy troszkę, ale mimo tego, że byli starsi (a z mojego punktu widzenia na pewno ma to znaczenie) nie pokazali niczego specjalnego.
|
04.04 Malaga - Real Madryt
O wynik jestem spokojny, mam nadzieje ,że Huntek znowu coś ustrzeli : ) 04.04 Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruńa Licze na Pericos ale jak znam życie bedzie jak zawsze ; / xD |
Ja bym nie był taki spokojny bo wirus FIFA zaatakuje:evul:
|
|
Jakby nie patrzeć, to i Rooney jest przystojny.
Arsenal 2:0 Man City. Cieszy świetny powrót Cesca i Adebayora. Villareal straciła Santiego, będą mieli ciężko. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |
|