![]() |
|
:/ Na kolejne 5 dni mojej watrobie przyda sie regeneracja :)
Btw : jebac wszystkich co sa kozakami z nozem spalic , zaaorac zapomniec. |
Cytuj:
|
Jak sie bawiliscie tej nocy cipeczki ?D:
|
kól cala noc mialem poi dle wolne kozacko przyexpilem!
|
Cytuj:
zamknij pizde nie pisz nic o mnie, bo ja ci nie pozwalam a to ze ciebie to uraza to mam w dupie smieciu.. I kurwa nie placz, bo ze smieciem gadać nie bede... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Całuje :* |
Habiniak
Dec 31 2008, 23:47:45 CET Killed at Level 54 by Lucianus Viktorius niezle!!!!!!!! michas czy kiepa?<3 |
ty jestes ripper teeepy, jakbym nie mial co robic w sylwka tylko logowac chary z tibii
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pomijajac fakt, ze 3 osoby maja pasy : moj rl, kiepa i michas to anum byl ze mna, ale chill to wiron lognol i dednol
|
Cytuj:
|
Chealino w AL, ladnie sie zapowiada :)
|
i tak cie nigdzie nie wezma, face the truth. nas juz prosza o pomoc, Tobie nikt nie zaproponuje zebys z nim walczyl [[[[[[[[; i tak to polaczki are getting owned.
|
tak bedzie sie dzialo 'ok'
Anima Libera - moze maja te swoje lvle, ale ze zgraniem i brazolami jakie posiadaja to tak cieniutko gildia Huxego - dobre pvp, ale narazie ich za malo, zobaczyymy co czas pokaze |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ali abda sam nas poprosil o pomoc zaproponowal ze my nie bedizmy bic ich a oni nas i wyszlo im to na dobre bo huxego molgbysmy miec juz 3x i innych jego gulid memberow tez i nam tez to na dobre wyszlo. wogole fenci wczoraj ded Temieloras,Knight'rek tez;/;/ |
no i shanu carka tez ;/
|
Cytuj:
wy pewnie piliście mleko z miodem na sylwka i biliście poi dle + poi frosty8o8o |
Cytuj:
|
^ ty seryjnie pajac jestes, od zawsze bylo wiadome ze Bongo bedzie pomagalo dla Hage etc, a bardziej to tutaj tobie dojebali, bo lizesz dupe a nic z tego nie masz, nawet do gildi Cie nie chca ;\
|
Cytuj:
Galera wylizał całej Silverze przez kilka lat, a teraz zaczyna Iridię. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
z dedykacjom dla pana hehe papa dowidzenia rzycze szczenscia w rzyciu i durzo dzieci: http://img148.imageshack.us/img148/4...4407oa8fn7.jpg Wasz szczerze, Shane ~ |
A ty galera wnosisz tutaj fakty nie z tego servera, i omijasz fakty ktore cie bola
*czemu z malej litery - bo cie nie szanuje, i nie lubie twojego pustego glupiego pierdolenia, |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Siemasz vincek! teskniles?:D
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Nudy na pudy:P
widzem rzę poztempy robiż na foróm!! Ale brakóie mnje tfoiego awatara ze zorrem! :( http://img165.imageshack.us/img165/9881/dsc00002ir0.jpg |
Cytuj:
Wiesz dokładnie, że ludzie co tu piszą nie mają o tym pojęcia to próbujesz mnie ośmieszyc, a na Silverze już srasz się o tym pisac, bo wiesz, że cie zjadą oPSAKSKADK. |
Cytuj:
ale jest okej wiadomo to forum jak polski sejm zawsze jakies debile som i morzna sobie poflamowac i rzarciki porzucac hehehehehehehehehe:cup::cup::cup: ale tamte tardki z poprzedniej wojny to klasyka byla nestazy i krelety i viffarny i muj ulóbieniec blefaw jak to muwiom w uni ełropejskiej SE NE VRATI ;(;(;( Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
@Edit A i btw, lepiej kupic chara na 30 levelu, niz tak jak ty na 100~ i wybocic go z 5 osobami xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23. |
|