Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

ZwirekM 01-01-2009 14:58

:/ Na kolejne 5 dni mojej watrobie przyda sie regeneracja :)

Btw : jebac wszystkich co sa kozakami z nozem spalic , zaaorac zapomniec.

Galera_Warrior 01-01-2009 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aezmo_1994 (Post 2403191)
@viron zamknij ryj psie bo ci stary kutasa wsadzi.....
ja mam zamiar zyczyc tobie roku, nie nowego szczęsliwego ale starego i zjebanego.

to ze ty dzieciaku siedzisz w domu na sylwka nie znaczy ze musisz go obrazac za zyczenia

Meteon! 01-01-2009 18:53

Jak sie bawiliscie tej nocy cipeczki ?D:

Czeczeniec 01-01-2009 19:32

kól cala noc mialem poi dle wolne kozacko przyexpilem!

Aezmo_1994 01-01-2009 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2404233)
to ze ty dzieciaku siedzisz w domu na sylwka nie znaczy ze musisz go obrazac za zyczenia

pozdro pizdo nie siedzialem w domu tylko pilem z kumplami kurwo zajebana..
zamknij pizde nie pisz nic o mnie, bo ja ci nie pozwalam a to ze ciebie to uraza to mam w dupie smieciu..
I kurwa nie placz, bo ze smieciem gadać nie bede...

Ripppppppahhhhh 01-01-2009 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 2404403)
Jak sie bawiliscie tej nocy cipeczki ?D:

no ja 3 lvle odrobilem, wiesz tatus z mamusia pojechali na bal to ja pg :D:D:P

Galera_Warrior 01-01-2009 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aezmo_1994 (Post 2404471)
zamknij pizde nie pisz nic o mnie, bo ja ci nie pozwalam a to ze ciebie to uraza to mam w dupie smieciu..

Haha biedny gnojek sie troszeczke zdenerwowal. Jedyne co mogles pic to picolo, podrosnij szczylu to pogadamy

Mendolina 01-01-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2404579)
Haha biedny gnojek sie troszeczke zdenerwowal. Jedyne co mogles pic to picolo, podrosnij szczylu to pogadamy

Za to ty kozak byłeś, popijałeś herbatkę z babcią przy kominku HAUHAUHAUHAUHAU

Akunis 01-01-2009 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2404625)

Zapomniales dodac ze po samych oparach mial kape ;] hahaha :cup::cup:

Galera_Warrior 01-01-2009 22:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2404625)

probujesz mi dosrac frajerku? bo ci nie idzie ;DDDDD

Kakej92 01-01-2009 23:34

Cytuj:

Po treści Twoich wypowiedzi musze zgodzić się z Galerą...

Całuje :*

Ripppppppahhhhh 02-01-2009 12:14

Habiniak
Dec 31 2008, 23:47:45 CET Killed at Level 54 by Lucianus Viktorius

niezle!!!!!!!! michas czy kiepa?<3

Harru 02-01-2009 15:20

ty jestes ripper teeepy, jakbym nie mial co robic w sylwka tylko logowac chary z tibii

-Phoenix- 02-01-2009 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru (Post 2405612)
ty jestes ripper teeepy, jakbym nie mial co robic w sylwka tylko logowac chary z tibii

wordwordword

Adedin 02-01-2009 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2405303)
Habiniak
Dec 31 2008, 23:47:45 CET Killed at Level 54 by Lucianus Viktorius

niezle!!!!!!!! michas czy kiepa?<3

na pewno nie ja -.- o tej godzinie to już dawno u pimola byłem, ale widać koś nie miał co robić8o

Ripppppppahhhhh 02-01-2009 21:41

pomijajac fakt, ze 3 osoby maja pasy : moj rl, kiepa i michas to anum byl ze mna, ale chill to wiron lognol i dednol

Karolek98 03-01-2009 10:13

Cytuj:

moge cie dotknac?

Galera_Warrior 03-01-2009 11:12

Chealino w AL, ladnie sie zapowiada :)

Ripppppppahhhhh 03-01-2009 12:05

i tak cie nigdzie nie wezma, face the truth. nas juz prosza o pomoc, Tobie nikt nie zaproponuje zebys z nim walczyl [[[[[[[[; i tak to polaczki are getting owned.

Thanis 03-01-2009 12:35

tak bedzie sie dzialo 'ok'

Anima Libera - moze maja te swoje lvle, ale ze zgraniem i brazolami jakie posiadaja to tak cieniutko

gildia Huxego - dobre pvp, ale narazie ich za malo, zobaczyymy co czas pokaze

Galera_Warrior 03-01-2009 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2407009)
i tak cie nigdzie nie wezma, face the truth. nas juz prosza o pomoc, Tobie nikt nie zaproponuje zebys z nim walczyl [[[[[[[[; i tak to polaczki are getting owned.

a wlasnie dobrze ze poruszyles ten temat. pierdolisz o lizaniu szwedom, a kto macal sie z nimi na ob SS vs AL? hrhrhrh ;D

Pajmol 03-01-2009 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2407374)
a wlasnie dobrze ze poruszyles ten temat. pierdolisz o lizaniu szwedom, a kto macal sie z nimi na ob SS vs AL? hrhrhrh ;D

Macac to sie mozesz z mama.
Ali abda sam nas poprosil o pomoc zaproponowal ze my nie bedizmy bic ich a oni nas i wyszlo im to na dobre bo huxego molgbysmy miec juz 3x i innych jego gulid memberow tez i nam tez to na dobre wyszlo.
wogole fenci wczoraj ded
Temieloras,Knight'rek tez;/;/

Harru 03-01-2009 15:44

no i shanu carka tez ;/

Adedin 03-01-2009 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ripppppppahhhhh (Post 2406255)
pomijajac fakt, ze 3 osoby maja pasy : moj rl, kiepa i michas to anum byl ze mna, ale chill to wiron lognol i dednol

ej lolu ;\ ty myślisz że ja ded? pimol ci powie że nie byłem w stanie wtedy cokolwiek zrobić ;S

wy pewnie piliście mleko z miodem na sylwka i biliście poi dle + poi frosty8o8o

Galera_Warrior 03-01-2009 16:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pajmol (Post 2407427)
Macac to sie mozesz z mama.
Ali abda sam nas poprosil o pomoc zaproponowal ze my nie bedizmy bic ich a oni nas i wyszlo im to na dobre bo huxego molgbysmy miec juz 3x i innych jego gulid memberow tez i nam tez to na dobre wyszlo.
wogole fenci wczoraj ded
Temieloras,Knight'rek tez;/;/

poprostu polizaliscie im odbyty zeby was nie jebali, ale spokojnie jeszcze duzo dup macie to pomacania

Thanis 03-01-2009 16:22

^ ty seryjnie pajac jestes, od zawsze bylo wiadome ze Bongo bedzie pomagalo dla Hage etc, a bardziej to tutaj tobie dojebali, bo lizesz dupe a nic z tego nie masz, nawet do gildi Cie nie chca ;\

Mendolina 03-01-2009 16:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2407520)
^ ty seryjnie pajac jestes, od zawsze bylo wiadome ze Bongo bedzie pomagalo dla Hage etc, a bardziej to tutaj tobie dojebali, bo lizesz dupe a nic z tego nie masz, nawet do gildi Cie nie chca ;\

Wiadomo. Dla chorych psychicznie nie ma miejsc :<

Galera wylizał całej Silverze przez kilka lat, a teraz zaczyna Iridię.

Partyzant_Felix 03-01-2009 17:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2407562)

usiądź, przeczytaj sobie nick 'Galera Warrior' i wszystko kurwa jasne XDDDD

Galera_Warrior 03-01-2009 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2407562)

Haha a ciebie ciagle boli to ze napisalem calej silverze prawde o twojej postaci? O tym jak nawet kupionego chara niepotrafisz wylevelowac i prosisz o to brazola? XD

Mendolina 03-01-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2407703)
Haha a ciebie ciagle boli to ze napisalem calej silverze prawde o twojej postaci? O tym jak nawet kupionego chara niepotrafisz wylevelowac i prosisz o to brazola? XD

Idź do szkoły, naucz się czytac i wróc, mój rl dokładnie napisał, że nie sprzedał mi tej postaci baranie :). A teraz policz ile ty postaci kupiłeś i ile osób nimi grało + twój sharing lmao. Każdy char na Silverze - hunted. Pier***** jak zwykle głupoty bo zazdrośc przez ciebie ciągle przemawia, że przeje**** jak ciota war na Silverze, płacząc po każdej opence z 10 noob charów, a dobrze wiesz, że oddałem dla Odima chara, żeby mógł w tym czasie, jak śpie korzystac z Destro, a potem zarobic sobie kasy na maga. Twoja inteligencja = 0. Widac, że rl Baka.

Galera_Warrior 03-01-2009 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2407901)
Idź do szkoły, naucz się czytac i wróc, mój rl dokładnie napisał, że nie sprzedał mi tej postaci baranie :). A teraz policz ile ty postaci kupiłeś i ile osób nimi grało + twój sharing lmao. Każdy char na Silverze - hunted. Pier***** jak zwykle głupoty bo zazdrośc przez ciebie ciągle przemawia, że przeje**** jak ciota war na Silverze, płacząc po każdej opence z 10 noob charów, a dobrze wiesz, że oddałem dla Odima chara, żeby mógł w tym czasie, jak śpie korzystac z Destro, a potem zarobic sobie kasy na maga. Twoja inteligencja = 0. Widac, że rl Baka.

Widze ze poruszylem dla ciebie bolesny temat, bo sie cos zbulwerosowales leszczyku. Moze nie kazdy wie jak o tym sharowaniu i kupowaniu opowiadasz, ze kupiles 105 ek, wbiles nim 3 levele po czym oddales go brazolowi ktory dobil 114 level. Mozliwe ze prawda boli, ale ze az tak? XD

Vincento_Vampire 03-01-2009 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408064)
Widze ze poruszylem dla ciebie bolesny temat, bo sie cos zbulwerosowales leszczyku. Moze nie kazdy wie jak o tym sharowaniu i kupowaniu opowiadasz, ze kupiles 105 ek, wbiles nim 3 levele po czym oddales go brazolowi ktory dobil 114 level. Mozliwe ze prawda boli, ale ze az tak? XD

hehe panie kolego fajny jestes znaczy prubujesz byc ale i powiec co kogo obchodzom twoje pżemyslenia godne kartezjusza ktury powiedzial kogito ergo sum znaczy rze mysli wienc jest ale nie jestem pewny czy muglbys to powturzyc za nim niby jestes ale pozostala czensc sentenci to chyba nie bardzo hehehehehehehe :cup::cup::cup::D

z dedykacjom dla pana hehe papa dowidzenia rzycze szczenscia w rzyciu i durzo dzieci:

http://img148.imageshack.us/img148/4...4407oa8fn7.jpg

Wasz szczerze,
Shane

~

Thanis 03-01-2009 20:57

A ty galera wnosisz tutaj fakty nie z tego servera, i omijasz fakty ktore cie bola

*czemu z malej litery - bo cie nie szanuje, i nie lubie twojego pustego glupiego pierdolenia,

Vincento_Vampire 03-01-2009 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thanis (Post 2408114)
A ty galera wnosisz tutaj fakty nie z tego servera, i omijasz fakty ktore cie bola

*czemu z malej litery - bo cie nie szanuje, i nie lubie twojego pustego glupiego pierdolenia,

ej prosze o koment mojego posta znbaczy rze fajny jestem i smiesznie pisze bo zlapie dola rze nikt mnie nie kocha;(;(;(X(

Wasz szczerze,
Shane

~

berger 03-01-2009 21:16

Siemasz vincek! teskniles?:D

Vincento_Vampire 03-01-2009 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 2408148)
Siemasz vincek! teskniles?:D

siemka no wienc hejka no ba pewnie rze tensknilem co tam slyhac?????????????????????????????? :cup::cup::cup:B)

Wasz szczerze,
Shane

~

berger 03-01-2009 21:24

Nudy na pudy:P

widzem rzę poztempy robiż na foróm!! Ale brakóie mnje tfoiego awatara ze zorrem! :(

http://img165.imageshack.us/img165/9881/dsc00002ir0.jpg

Mendolina 03-01-2009 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2408064)

Tak ale od 84 grał nim Seth, potem Aervani, Jogador i Odim, więc gówno wiesz, a chara dostałem od rl. Twój największy lvl, który zrobiłeś sam to Neoxer 40 lvl? Potem hunted, new char itd., Ace kupiony na 80+, i tylko 90+ z Rekinem? Smutne. Emeric kupiony, zrobiony przed 2-3 osoby i znowu wysharowany.
Wiesz dokładnie, że ludzie co tu piszą nie mają o tym pojęcia to próbujesz mnie ośmieszyc, a na Silverze już srasz się o tym pisac, bo wiesz, że cie zjadą oPSAKSKADK.

Vincento_Vampire 03-01-2009 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez berger (Post 2408159)
Nudy na pudy:P

widzem rzę poztempy robiż na foróm!! Ale brakóie mnje tfoiego awatara ze zorrem! :(

nom antonio bandera bardzo seksi byl ale pogubilem stare awatary te z ludkiem co fakasa pokazywal terz i nie moge poznajdywac :(:(:(:baby:

ale jest okej wiadomo to forum jak polski sejm zawsze jakies debile som i morzna sobie poflamowac i rzarciki porzucac hehehehehehehehehe:cup::cup::cup:

ale tamte tardki z poprzedniej wojny to klasyka byla nestazy i krelety i viffarny i muj ulóbieniec blefaw jak to muwiom w uni ełropejskiej SE NE VRATI ;(;(;(

Wasz szczerze,
Shane

~

Galera_Warrior 03-01-2009 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2408162)
Tak ale od 84 grał nim Seth, potem Aervani, Jogador i Odim, więc gówno wiesz, a chara dostałem od rl. Twój największy lvl, który zrobiłeś sam to Neoxer 40 lvl? Potem hunted, new char itd., Ace kupiony na 80+, i tylko 90+ z Rekinem? Smutne. Emeric kupiony, zrobiony przed 2-3 osoby i znowu wysharowany.
Wiesz dokładnie, że ludzie co tu piszą nie mają o tym pojęcia to próbujesz mnie ośmieszyc, a na Silverze już srasz się o tym pisac, bo wiesz, że cie zjadą oPSAKSKADK.

Emeric od 30 levelu jest moj, pozniej grala nim jedna osoba ktora wbila 2 albo 3 levele. Reszte ja, niestety nie wyszlo ci. Pozdro i pocwicz bo za cienki w pietach jestes ;D

@Edit
A i btw, lepiej kupic chara na 30 levelu, niz tak jak ty na 100~ i wybocic go z 5 osobami xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:23.