![]() |
|
@up
tylko gdzie ten duży 'exp' dragów ?xd btw. dam rade juz sobie pohuncic gsy? ;p |
Mam pytanie:
Mam 12 lvl pallek skille 54/43 plate armor,plate legs,stell helmet,guardian shield, i niewiem na czym expic tylko tak ze exp moze byc slaby ale zebym mial duzo kasy na kamienie bo che wbic skille 70 porsze pomozcie |
@Yu'mi
Na Foldzie możesz siedzieć dość długo, robiąc lootbagi (na +3 jest skrzynka pocztowa, postman niepotrzebny). |
Voc - Paladin
Lvl - 9/10 Mlvl - 0 Eq : Soldier Helmet, Dark Armor, Plate Legs, Buciki, Dwarven Shield, Speary, Sword Typ konta - FACC Gdzie expic ? Jeśli możecie, piszcie rady na PW, jak nie, to poszukam tutaj, mimo, że wiele osób korzysta z tego tematu. Chodzi mi przedewszytkim o kase:D |
gdzie moge expic ?;p 51 lvl 74/72 , rh , dsm , g legi , dragon slayer , chcialbym w miare szybki exp i troche kasy :P
|
Cytuj:
|
23 sorc bez pacca.
Eq: steel helmet, p armor, p lges, dwarvenka, WoDecay, WoDragonbreath. Gdzie polecacie expic? Jestem ciekawy ile będe miał expa/h na soldierach w kazzo. |
Cytuj:
Cytuj:
ps : Wiem pisze się "również" |
52ek
Gdzie moge expic 52 ek ale nie na żłówiach :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
podaj skille to moze cos wiecej pomoge @Szczygiel_18 mintwalin? dc? elf fortress? mysle ze to takie najbardziej optymalne rozwiazania dla Ciebie ;] |
Cytuj:
ale jak chcesz 40k/h to ape city -2 floor ale albo z enchantami albo z crossbow+bolty polecam na plus tak czy tak wyjdziesz a nie bedziesz musial potionow duzo uzywac bo w innym wypadku musisz gonic markliny itp Badz expic tam na powierzchni wtedy zero potionow i z RSami a exp roznice zalezy ile ludzi |
Royal Palladin, level 70, skille; 83/61
Cyclopolis już mi się znudziło, dragi na Edron zajęte cały czas, piraty też już nudne... gdzie expić? ;( Zależy mi najbardziej na dobrym expie ale żebym był chociaż lekko na + z kasą. Pozdrawiam. |
Cytuj:
Polecam na twój lvl Goromę, ale na to trzeba mieć zrobionego questa. Oprócz tego to culty, moze jeszcze dragon lair+gsy. Natomiast ja ponawiam swoje; Elo wszystkim. Mam Sorca 47/50, ostatnio biłem mlvl ale już niedługo wybieram sie na expa. I właśnie mam problem z wybraniem miejsca na expa, takiego żeby nie wastować. Zauważyłem że wastuje z 500-1000 gp na piratach a na tomby boję sie chodzić z prostych przyczyn Miałem zamiar od 55+ expić na Necromancerach/Dzinach to jest dobry pomysł? Doradzcie cos jak ktoś ma sorca i wie gdzie są dobre expowiska z których się wychodzi na plusie. Proszę szczególnie sorcow o wypowiedzenie się Pozdro. |
Cytuj:
Gdzie resp cultów, ten w LB? |
@up tak pewnie chodzilo mu o te wysepki
@Ziutasek dragi, moze hero? hmm.. mysle ze chyba jednak dragi, ale dziwie Ci sie ze nie chcesz isc na tomby |
50 MS, 44 mlvl... Chodzi mi o dobry exp i jesli kasa będzie tez nie zaszkodzi, ale bardziej mysle o szybkim expie
|
Cytuj:
nie potrzeba PACC??? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wpisz sobie Goroma na tibia.pl lub wiki.hunted.pl; to ta wyspa na która możesz trafić płynąc z LB do Thais. A Goroma jest właśnie siedzibą wszystkich Cultów. |
32 Knight 51/57 FACC. Skilluję do xx/60. Gdzie expić z skillami, które mam teraz, a gdzie z tymi po treningu? Outlaw camp i DC odpadają. EF duuuużo ludzi. Być może niedlugo PACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
xD |
Cytuj:
-Hi -Folda -Yes Musisz mieć 20gp, powrót jest darmowy. |
Cytuj:
@DOWN Tak myślisz? Widocznie nie grałeś takim knightem nigdy, tylko ulegasz głosom innych. |
up: Jeśli masz takie skille jak w profilu to nic innego jak roty...
|
w której tombie i na którym poziomie bede miał najlepszy exp 28 ms może być lekie ryzyko xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pisze tak i nie dziala :(:(:( |
@2UP
Hmm... Roty to bardzo powolny exp, już lepiej na Outlaw Campie. Z tymi skillami nie tylko na roty, na EF można spokojnie siedzieć, tak jak na DC i OC. Na elvenbane również można poexpić, nie ma waste. Więc proszę o nie wmawianie mi, że tylko roty. Poza tym, nie będę się kłócił, ja wiem swoje, wy wiecie swoje. @UP Nie to nie statek, musisz iść jeszcze trochę wyżej. Poszukaj. |
Cytuj:
Lub -2 :} |
@up
Skoro tak twierdzisz to po co sie pytasz? Jesli wiesz gdzie expic to po co wogóle pisałes ten post? Ja mowie to co ja wiem. |
Omg odpowiedziałem gościowi na pytanie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Macie jakieś inne propozycje? Cytuj:
|
UP:
Ice witche, lizardy, może frosty z assasinkami co prawda biłbyś 10% słabiej ale i tak będą siadać niezłe hity ;p |
69 ek, 77/76. Gdzie expić?
Żółwie-dużo botterów, nudno. Lizardy-dobra kasa, exp średni. Dragi-dobry exp, rzadki loot po upie, czekanie na wolny respawn. OF-dobra kasa, dobry exp. (rankiem przynajmniej tak jest) Jakie jeszcze alternatywy? Chodzi mi tylko o jak najlepszy exp, może być małe waste. |
57 RP Skille 79/61 eq blue set ,bohy ,rsy
Jak najwiekszy exp? Smoki zajęte. Proszę o jakąs miejscówkę na pacc. |
32 Knight 53/58. Niedługo PACC. No właśnie. Czy jest jakieś expowisko na PACCu, na którym dam radę bez waste i gdzie będę miał więcej niż ~10k/h? Bo nie wiem, czy opłaca mi się kupować PACCa. Chciałbym expowisko TYLKO NA PACC, ponieważ na FACC wiem, gdzie mam ~10k/h i spory zysk. Niestety te 7k/h to jakieś 5h wbijania lvla, a to dosyć sporo. Skillował nie będę. Czy dam radę na żółwiach? Jeśli nie, to od jakich skilli? I od jakich skilli najmniejszy camp barbów?
@DOWN Hmm... Dzięki za miłe słowa. A tak BTW. To gdzie mam expić? :| |
@ adamOo tomby?
@ Rawa tomby? @ Alarik tak tak, nie skiluj a potem bedzie placz ze na 50-60 lvlu masz max 60/60 :baby: skiluj na sile nie zniechecaj sie B) (jezeli bys zaczal skilic wbij 70/70 ale watpie zebys wytrwal :P ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |
|