![]() |
|
Kochany Romanek XDDDDD
|
Cytuj:
I zejdź ze Slayerka bo ja chyba wiem najlepiej czy jest prawiczkiem czy nie!X( Cytuj:
Can u touch? Please ?8o |
Cytuj:
Skoro wiesz lepiej ehehe, Powodzenia zarowno tobie jak i jemu w ukladaniu sobie zycia sexualnego =) Btw. Jak srednica moze miec 25x25? Eee ?:P |
Cytuj:
Cytuj:
Btw.Jak jesteś taki mądry to może mi coś doradzisz co? Bo mam takie małe pytanko... |
ta, mnie tez oni roz*******aja, poprostu nie czytam ich postow xd
|
Cytuj:
a no widzisz na tym forum chyba może :P ale cóż miejmy nadzieje ze to tylko gafa a nie luka w wykształceniu ^^ |
:( :D:D:D hmmmmm
|
Cytuj:
No więc KALAFIOR Prosze o porade... Jestem bardzo nerwowy, a z racji tego czasami na lekcjach obgryzam paznokcie u nóg. I tutaj pojawia sie mój problem! Na lekcji matematyki miałem klasówke. Z nerwów zdjąłem moją 2tygodniowo noszoną skarpete i zacząłem obgryzać paznokcie. Nerwy były tak straszne że zjadłem je całkiem. Czasami lubie sobie pogrzebać w nosie. Ale jak ja tu K$#&A mam grzebać jak brak paznokci. Myślałem już nad tipsami, ale kiedy wszedłem do kosmetyczki powiedziała że nawet szczypcami z 20 metrów nie dotknie moich nóg ( bezczelne szmacisko!) Co mam zrobić? :( Kalafior poradź prosze :( |
o kurwa poziom tego forum spadl ponizej 0...
|
Cytuj:
Najlepiej P*******IJ się w łeb. |
signed o/
|
Cytuj:
Z jaką siłą i prędkością?! |
jak chcecie sobie gadac o sexie to idzcie na fotka.sex.pl my tu chcemy pogadac sobie o sprawac obsidi a nie o waszych gejowskich stosunkach mokrych cipach czy innych odbytach
|
Cytuj:
Podpisuje sie pod tym.;) |
Cytuj:
Ale signed! |
16:04 You advanced to magic level 78.
o prosze :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a z tego co widze masz 17 latek;P! btw. nie czepiam sie tylko tez bym sie napil a wy chcieliscie beze mnie:P! zapewne @zielaq Gyzy.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |
|