![]() |
|
Cytuj:
@ Umisho - sportowa, ecchi-komedyjka, momentami śmieszna. |
Cytuj:
|
jak ktos ero sceny z tego to na PW moge dac ; D
po pare ładnych było @que a jak ; D |
dawaj bo ciekaw jestem : D nie zeby cos, czysta ciekawosc ; D
|
Zakończyłem właśnie oglądać Code Geass. Trzeba przyznać że nie ma słabszego odcinka, akcja jest ciągła i zmienna, a finał zaskakuje.
Teraz zabieram się za Utawarerumono. |
Fajne te zdjęcia, Rayza, takie ''misie pysie''.
|
@Rayza
Twoj poziom zboczenia mnie przeraza i mowie to calkiem powaznie. Juz bardziej rozumiem takiego Tompiora, bo on przynajmniej w FSN gral... |
heh, ja taki jestem tylko w necie , w RL jestem nie smiały,mało zboczony : p
poza tym eroge nie można sie pochwalić? xD |
@Up
Ostatnio gdzies pisalem... A! Na maturze z angola, ze ludzie w necie sa inni niz w RLu. Nastepnym razem bede cytowal Twoj post! :D @Topic 9 ep Kyou no Go no Ni TV juz podniosl jakotako poziom, bo nie powtarzaja sie juz motywy z OVA. Teraz pora na 9 ep Jigoku Shoujo Mitsuganae ;) Swoja droga, wielkimi krokami zbliza sie trzecia seria (a raczej nie seria tylko OVA) Higurashi, jeszcze 19 dni! |
@up
Warto ogladac te Kyou no Go no Ni? Obejrzalem serie tych 4 OVA, no i nawet nie bylo takie zle.. : ) |
@Up
Nie, nie warto. W serii TV sa te same przygody co w OVA, z tym ze w slabszym wydaniu. @Topic Jaa, Ai z uszkami <3: http://i441.photobucket.com/albums/q...1207133443.jpg |
@up
jak tak to ok ; ) chyba sie wezme za shakugan no shana, wiele osob mi polecalo, takze znowu pytam - warto? |
Cytuj:
Taki przeciętniak |
dobra.. : p po długich namysłach postanowilem, ze obejrze romansidlo zatytulowane Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora.. Po przeczytaniu paru recenzji strasznie sie na to nakrecilem : P
boje sie troche, ze wreszcie zaczne ogladac same romanse.. |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu tak późno, ale obejrzałem specjalny odcinek DB z okazji 40 lecia SJ. Szkoda tylko, że miał tylko 33 minuty, bo uwielbiam DB
|
Cytuj:
|
A ja obejrzalem 9 ep Chaos Heada. Swietny, wszystko zaczyna sie wyjasniac.
fun^10 x int^40 = Ir2 ;) |
ma ktos do torrenta do Chaos head 9 subbowane przez [D-R] ?
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00. |
|