![]() |
|
Fajnie, a jaką masz miseczkę?
|
Cytuj:
Możemy powrócić do tematu Lola ? |
Cytuj:
@ruszek gl w puszczaniu karthusa na lane. |
Cytuj:
|
No na ranku raczej takie coś się nie zdaży więc...;p
|
CZy warto oglądać jego Replaye czy jednak nie marnować sobie czasu?
|
Mialem juz 80% i cos sie zwalilo, nie chcialo sie juz sciagac od nowa:P
|
@Ruszka , granie junglerem i nie kupienie ani jednego warda przez całą grę, nie jest dobrym pomysłem :wasabi:
|
Cytuj:
|
Wardy wygrywają gry , więc o nich nie zapominaj :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Testujesz pomysły na rank grach?;p
|
Cytuj:
Ta, w sumie jestem i tak żałośnie nisko, supporta tutaj nie ma w ogóle, (co jest dziwne, bo zawsze w przeciwnym teamie jest ogarnięty, a u nas albo wcale, albo debil :<) więc mi to zwisa szczerze powiedziawszy :P |
1 Załącznik(i)
Ktoś może wyczyta coś z tego loga.. co może powodować ten błąd?:s
|
Renek fajny champ, chyba go sobie kupie.
|
Cytuj:
|
Mi się fajnie nim gra, długa możliwość trzymania się na lane, stun, możliwość ucieczki i Q do farmienia w razie czego. No maszyną do zabijania to on nie jest, chociaż widywałem paru śmiałków co rozwalali Renektonem, ale ja jeszcze na tym poziomie nie jestem, dopiero dwie gry nim rozegrałem.
|
Dopiero zauwazylem ze katy jeszcze nie mam. A szkoda, fajnie sie nia gra. Jak taki noob jak ja moze nia wyciagnac 7/3 w 20 min to imho warta kupienia.
|
Kata to strata ip, nigdzie jej się nie da wysłać.
Na topie każdy ją zmiażdzy, w jungli to kpina, na mid bylekto z silencem da jej radę, a na bocie jak to na bocie strata potencjału ad rangeda. Na normale jakieś takie to tak, ale na rankach musiałbyś mieć hacka ala chuck noriss by dać nią radę przeciwko takiej leblanc czy malzaharowi - nie mówiąc o sorace, bo katę to by zjadła na śniadanie xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |
|