![]() |
|
Cytuj:
|
dsm- 45k
dl- 10k p amulet- 4k boh- 35k rh- 35k f axe - 9k k legs - 5k |
Wybaczcie że cytuję zdjęcia,ale...
@zdjęcie up Cytuj:
|
Cytuj:
Send me k legs or 5k. Orius sheran, venore. @Misty, to nie bylo solo, byl tam adain i saruman. http://i138.photobucket.com/albums/q...ran/fail-1.jpg |
|
Cytuj:
Adajna i Robina się wytnie :] |
Cytuj:
P ammu pol roku stal po 2k, teraz moze jeszcze mniej, nie wiem skad sobie wziales te 4 XD You just failed:\ @sam pan BOSIACK XXXDDD Cytuj:
|
|
Lol, Maron Ty niedobry obgadywaczu, chcesz go mieć na sumieniu? :|
|
Orius Sheran or ktos inny
sprzedaj mi woce xP i pay 2k Master Fosfik , Carlin
|
@Ezranel
Móóóóóóóóój toooooomb w którym expie od lat, mój tomb w którym padam nie raz czy to znasz.. tak ty to znaszzz Gz, nie wiem;/ |
|
|
no chujowy nick to wiem, kiedys chcialem zmienic, no ale nie dostalem namelocka :( bosiak mi sie podoba:), a boltmaster nie ;d a lat mam 17 ;) a maron zapewne pomylil sie przy pisaniu swojego nicku, powinno byc moron
btw konto sprzedalem ;) |
Cytuj:
Do Ciebie bardziej by pasowal ten MORONEK bo jestes wiekszym kretynem niz SamurajTajson i cala reszta razem wzieta (: A co do mojego nicku Panie I ARE WERI MONDRY NOT, to wziąłem go z ... SUGGEST NAME [: tak wiec suck my ballz :* |
kasacja bzzzzz
|
dlaczego sadzisz, ze jestem kretynem? gadales kiedys ze mna? zreszta pierdoli cie to, jaki jest moj nick. jest moj i nic ci do niego
|
Cytuj:
|
no trudno, zreszta on wie, ze paladynem to moze czasem wyjsc z dp :P
kuba nie grales przypadkiem na azurze kiedys?:) |
Cytuj:
edit; Co do tej azury, to do mnie? xd edit2; w takim razie pomylka, nie gralem nigdy na azurze :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |
|