![]() |
|
Z tego co mi wiadomo zgarnol caly hajs za poi.
CHyba ze sie myle to mnie poprawcie |
kidler pw ; PP
|
Siema elo 5,2,0:D:D:D
|
Czesc.
Co Cie gniecie?B) |
Skoki co sie stalo czemu ban + warning?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kope lat a tu takie przywitanie no nie ladnie 8o |
Cytuj:
Wszyscy sie martwimy tu o kazdego:p Nawet o ELomaB) |
http://pl.youtube.com/watch?v=CS93UvTm__4
OGLĄDAJCIE W WYSOKIEJ ROZDZIELCZOŚCI :) DOWNLOAD : http://netload.in/dateiMTU1NTY2NT/af...movie*****.htm WAGA FILMU:140 MB w miejsce[*] wpisać (wmv) ma wyglądać to tak aftermaththemovie.w-m-v.htm oczywiście w-m-v napiszcie bez myślników. Miłego oglądania. |
Cytuj:
|
I machina ruszyła
|
Jak na razie pozytywnie:)
|
Lagurus
Sep 13 2008, 18:27:37 CEST Killed at Level 204 by Hefii Julia Deathblade Sep 13 2008, 18:27:07 CEST Killed at Level 175 by Therrax and by Folari Morixar Sep 13 2008, 18:26:45 CEST Killed at Level 140 by Kodek the Cursed and by Matik'Sorcek |
Wojna wojna wojna wojnananananaa
|
Wojna brutalna niespokojna!!:D
Aurika Sep 13 2008, 19:04:01 CEST Killed at Level 101 by Danfos and by Aneten Razilla Sep 13 2008, 18:25:17 CEST Killed at Level 96 by Endrox and by Spokoo Knight Waldus Sep 13 2008, 10:21:58 CEST Killed at Level 88 by Therrax |
Trzeba trochę poczekać na oficjalne wypowiedzenie dwóch stron ;)
|
Cytuj:
|
^^
To ile trwał "pokoj" ? :P |
25 dni gdzieś :PPP od czasu oficjalnego poddania się AF
/edit już po wojnie, doszło do nich parę osób, nic nie wskurają i tak |
Sep 14 2008, 06:22:04 CEST Killed at Level 116 by Beznickos
Ciekawe jaki reason;)? |
Cytuj:
To jest Aurea a tu nie trzeba mieć Powodu :> PozdroO tibijczyki |
Cytuj:
|
Jedno wiem ze Byszu to noob!! :>
|
Cytuj:
|
Jak zwykle Polacy bardzo pewni siebie...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
'Bo to Polska, system samowolka, cel to forsa, w tym tkwi sekret...'
|
'...tu jest moje miejsce bo kocham to miejsce'B)
|
Cytuj:
|
Wedlug mnie wojna niepotrzebna... lepszym sposobem rozwiazania tego problemu byla tamta openka bez zobowiazan do ktorej nie doszlo.. No ale nic gramy na aurea i nic sie tutaj nie zmieni ^^ ;p pozatym nie mowcie poparcie dla zlodziejstwa tylko ze Polacy, a Adde to dwie rozne strony konfliktu. Jesli chodzilo by o samego Bysza ktory nie doszedlby do Adde to mialby zapewne wieksze poparcie. Przynajmniej ja tak to widze ^^ jestes z Adde wygrywasz, a on i tak cie wych*ja ^^
|
Thexaia
Sep 15 2008, 22:33:01 CEST Killed at Level 135 by Mark Devire and by Qeenatar |
http://www.wrzuta.pl/audio/pvfBWCt2En/
Co ta gra robi z ludzmi :D |
"Przychodzę i mi bot na*******a na całą chatę Booooo Booooooo"
|
Cytuj:
|
oWned! myslalem ze mu o tego 115+ ed chodzi ze padl, a on tak o swojego noob chara 45+ plakal. Co jest jeszcze zalosniejsze niz by sie wydawalo. Czasem lepiej milczec i sprawiac wrazenie debila niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci. -.^
|
Cytuj:
|
Sep 17 2008, 02:12:58 CESTKilled at Level 84 by Beznickos
|
Fajny comment ma Xavieradu:
'Warriors Adu Never Dies' A niżej: Character Deaths Aug 18 2008, 22:34:01 CEST Killed at Level 178 by Uriki Tasanuki and by Skuriz |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:38. |
|