![]() |
|
Inteligentnych i umiejących czytać ;]?
|
Też miałem coś podobnego napisać : P
@Nari Witaj, mój Panie. |
Biczuj go! Biczuj!
|
Cytuj:
@SMS Ale was wali. Znalezli nowa recepte na spam. Cytuj:
Bo Wybielacz bez fillerow to jak Naruto bez jakiegos nowego super-hiper jitsu, lub jak ecchi bez pantyshotow. (C) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@koszyk
już 3cia osoba mówi ze manga jest dla monlyh : p |
Tak sie zapedzilem z odpowiadaniem ze zapomnialem co mialem napisac.
Przeszukujac nieskonczona otchlan internetu w poszukiwaniu jakiegos filmiku wszelkiej masci gdzie ziomki nawalaja sie mieczami/skacza 4m w gore/biegaja po wodzie/kopia 5 razy z jednego wyskoku/machaja sie jak agenci z Matrixa unikajac ciosow, trafilem na youtube na cos co mnie jakby zaspokoilo. Serial w prawdzie chinski, i z pewnoscia niskobudzetowy, ale ze smaczkami historycznymi i typowymi walkiami w stylu "Przyczajony Tentacl, Ukryty Pedobear". Mowa o czyms co sie zowie "Sword Stained with Royal Blood". Szkoda ze jedyna dobra sekwencja odcinkow daje tylko 3 z nich... Moze jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo to sprobuje ztorrentowac to cos... albo wreszcie obejze tego Death Note animca, choc na razie chyba nie, bo nadal czuje smak tej mangi w oczach, a animiec by to zepsul. |
Mówiłem, że Serious szybko panów zmienia.
Trzeba dodać, że szybko się adaptuje do nowych warunków :D |
Cytuj:
@ a wiec kto nocke ze mna robi? @bleach manga ssie, nie lubie czytac zadnej z mang, no chyba ze naruto vs ból. |
Ludzie, ogarnijcie się. Rozumiem można spamować, ale nie o dupie Maryny.
Manga jest super! Dobre książki też są super, szkoda tylko że czytanie wyszło z mody..... Clannad skończony. Taka milutka seria, imo troszeczkę przesłodzona. Sporo śmiesznych sytuacji, niezłe zakończenie. Najlepsze jednak jest alternatywne zakończenie, całkowicie inne od reszty serii. Bardzo mi się spodobał pomysł alt. zakończenia. Polecam. Teraz zaś Ergo Proxy zacząłem oglądać. Narazie jestem pod wrażeniem tej serii. Świetna oprawa, imo genialny sposób rysowania postaci ( Lil jest niesamowita, zaraz na tapecie wyląduje ), cyberpunk też zawsze lubiłem więc anime idealne dla mnie. Jeśli będzie tak dobre jak przez początkowe 2. epy to szykuje się bardzo dobra seria. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
@Milano Ja dzisiaj siedzę całą noc. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ciekawa sprawa.... każdy w tym temacie ma jakieś poważne zboczenie, większość osób ma swojego niewolnika, a słowo potocznie uznane za obraźliwe nabierają tutaj nowego znaczenia. I to wszystko dlatego że anime oglądamy.
@Nari Zakupiłeś górniczy abonament na stręczycielstwo? Bo jak nie to nie możesz nazywać siebie panem Kumy, bo jest to w świetle prawa niemożliwe. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
@Corgar
to jest taki temat : p tylko u nas gej pedofil hentai lolicon niewolnik gwałt wyk seksualne odbyt ma zabarwienie pozytywne XD twoim niewolnikiem jest kto? |
Otakuma jest moim sługą, dobrze zrozumiałem?
@Corgar Frizz Myślę, że to wpływ 4chana i innych mniejszych czynników ; ] |
Taaa, 4chana wielkie wpływy widzę tu ja. To łatwa, ale ciemna mocy strona jest.
Dawno temu illya nam obrazki z anime wklejał, teraz brak mi trochę jego głupich postów. Nipah~! Corgar Frizz |
nie,
ja - i386 frizz - ? lub kuma eerion - gro nari - sam ? |
@3 strony wzwyz
A ja wam powiem, ze... poj*balo was :< |
@Gro
Już im to powiedziałem, ale to nieuleczalne przypadki są. Daj się pochłonąć lub sie nie zbliżaj xD Kto Ergo Proxy oglądał! Nipah~! Corgar Frizz |
@up
gz Maciuś dop. dziś odkryłeś USA XD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Koszyk
Jak to nie masz własnego kryptonimu.... Przecież jesteś Koszykiem, to już wystarczająco dziwne jest. Oyasumi, ide spać. Jutro Ergo Proxy dokończe bo to świetna seria. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
tylko twój nick ma jakieś znaczenie w Polskim i używasz go w temacie o Jap. ...nie zapadasz w pamięć niczym innym niz nickiem : p nawet I386 zapada w pamięć jako mój sługa : p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Que <zwierzece instynkty>A masz tam gdzies fur-loli?</zwierzece instynkty> |
Toradora 8-23
kurna, ewenement, zawsze anime tego typu po paru odcinkach mnie nudzily, i ogladalem jakby troche z przymusu, ale to nawet mnie wciagnelo : P cos czuje ze 24 ep bedzie bardzo ciekawy : ] biore sie do ogladania Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
@gro
to jakim cudem masz tu #2 w kwestii ilości postów? |
@Sam
Jak widac na przykladzie moim i Corgara - czas pozostaly do matury jest wprost proporcjonalny do checi do glupich zabaw :P @Rayza ??? |
już nic odp. Samowi ,dostałem odp. na mój nie zrozumiały dla ciebie post
|
@up
jahaahahahaha: D @Toradora24 Taaaaaaa... |
@Rayza
Ok. @boniedwa Pewnie!... ...NOOOT! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Na takie posty się nie zwraca uwagi. Ignorujemy Panowie...
@Grocix A po maturze będzie już wszystko w normie, tak? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |
|