![]() |
|
Cytuj:
Jezeli to sa te twoje dowody to chyba troche slabe bo ja nie wiem kto to jest Artistos. Teraz moze cos odemnie. Po 1 gdybym byl spyem to bym nie hakowal Ivorego. Po 2 gdybym byl spyem to byl zrobil listy na Irona i Gamrotha. Po 3 gdybym byl spyem to przez ten czas co wy staliscie w pzcie bym expil. Starczy ci czy masz jakies mocniejsze dowody? |
Cytuj:
po za tym wyrzucili Cie z ventrilo za spyowanie bo duzo osob o tym gadalo wiec jednak cos w tym musi byc :) btw eldero nawet nie wyszedl ze statku mimo ze mogl dojsc tak jak inni obesraniec jebany |
Cytuj:
Nom bylem takim cwanym spyem =/ i to wszystko po to zeby stac w pzcie, no nie wiem czy ktos jeszcze by wpadl na tak genialny pomysl =/ Rozmowa z kims z fagu przed rozpoczeciem wojny co jest teraz. http://img514.imageshack.us/my.php?i...8234412of0.jpg To ile osob gadalo o tym ze jestem spyem? 1? |
Cytuj:
|
Ty durniu posprzataj sobie pulpit. <- to do Raksa ;D
Co do tego ze Raksa z venta wyjebali , duzo osob wtedy wyjebali :D I pewnie wiekszosc z nich nie miala nic wspolnego ze spyowaniem. |
Cytuj:
z reszta Ci co musza to swoje wiedza i opinie o Tobie zostanie u nich na zawsze wiec nie ma co na forum publicznym tego toczyc dalej |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo prawda jest taka ze dowodow na to ze bylem spyem nie mieliscie, nie macie i ich miec nie bedziecie bo spyem nigdy nie bylem. Trudno sie z tym pogodzic ze piszecie cos wyssane z palucha? ;< |
Cytuj:
@ Sesef 80.237.255.208:27081 pw sp |
Cytuj:
smieszny jestes jojo a jesli ja jestem bajkopisarzem to takich jak ja bylo duuuzo i w tym osoby grające na znaczocych charach np. folari ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
mmm niech zgadne na kogo prosbe.. |
Cytuj:
|
Dobra skończcie,nie ma co sie podniecać że Feliex tam fragnął Cromaka,podobna sytuacja była jak Kojak zabil Xuzouna.
Raks i ta reszta co sie wyzywa,dajcie sobie siana...plax! Parabole tańczą... |
Cytuj:
|
@2up
na wojnach czasami tak sie dzieje to normalne co do tej klotni to napisalem ze wszyscy co musza to wiedza o co chodzilo i wiecej nie ma co to dluzej ciagnac wiec ja juz na ten temat wypowiadac sie nie bede |
A tak w ogole to od jakiegoś ta wojna jest dziwna,bo Fag/INmates expi cały czas więc po tej opence pare tys.expa w plecy to chyba dla Was wielki wyczyn nie jest :P
i pamiętajcie że parabole tańczą |
Jaa Raksu Ty masz NG boter!! ;d
|
Lari Aura:
Nov 19 2007, 20:17:03 CET Killed at Level 100 by James Lome :baby::baby: EVUL :baby::baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |
|