![]() |
|
@Gangrel
No to zabieram sie do sciagania ; ) A potem M;Y <cwaniak> : D |
arigato Nii-nii ^^
|
Cytuj:
Ale już niedługo ^^ @Rayza Arigatou* |
Anime-''He is my Master'' Już czuje ,że to bedzie dobre :p xD
|
@Sam
nie tylko Ty :D M;Y - mi sie srednio podobalo : P |
@Mys... Hanndo
He is my master - ja bym okreslil jako srednie, ale moze dlatego, ze jakos nie przepadam za ecchi. |
@Grocix
Ostatnio Oglądałem Ergo Proxy Wiec teraz sie zdecydowałem na coś zupełnie z innej beczki :) |
Cytuj:
|
normalnie końcówka 9 ep. C;H mnie zszokowała,i potwierdziła to o czym poprzez epach można było spekulować o shogunie X.x ...
ale nadal nie rozumiem o co chodziło z tym niemowlakiem w 8 epie... |
Cytuj:
Cytuj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=uXACZ...eature=related fajna piosenka nie?
spójrzcie na komenty i jak tu nie zauważyć naszego rodaka xD full ending wymiata XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gangrel Dobrze wiedzieć^^' |
@Rayza
Ano taka sobie ;) Opening znacznie ciekawszy. @Topic Za 2 dni premiera singla z nowym openingiem SE. W koncu! |
Skończyłem D.Gray-man'a i dochodzę do wniosku, że mogliby utrzymać widza w większym napięciu (np. wyeliminować jakąś 1planową role).
Ukryty tekst:
|
@i386
Zdaje się, że mamy takie same gusta, tak więc idę twoim śladem i ściągam ''Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora'' , to ma tylko 6 odcinków, także obejrzę w jakiś tydzień, może więcej. Od 12 Grudnia do 5 stycznia będę miał komputer ''tylko dla siebie'', tak więc nadrobię zaległości, będzie mnóstwo czasu ^^' |
btw. info o 2 serii FMA jakby ktos był ciekaw
http://anime.com.pl/Druga_seria_FMA_...read,3957.html |
Dobra, School Rumble skończone, miłe, oraz śmieszne anime. W paru ostatnich odcinkach straciło trochę humoru względem fabuły, lecz da się przeżyć. Postacie przeciętne, choć zabawne, zwłaszcza mój ulubieniec Harima. Ogólnie dziewczyny ładnie narysowane, chociażby Sawachika czy Mikoto, choć nie ma raczej nadziei na wybitność w tym kierunku. Scenografia trochę powyżej przeciętnej, jakiś domek, czy tam tło. Muzyki raczej mało w podkładzie, zresztą nie była raczej zbytnio potrzebna, openning znośny, przeciętny, za to ending uroczy i w ogóle kawaii ; ). Ogólnie polecam każdemu, później wezmę się za sequel. Teraz Minami-ke.
|
Zaczelem Chaos;Head poki co moze byc, zobacze jak sie dalej potoczy... ; p
|
jak dla mnie najlepsze są pierwsze 3 epy i 9ty : p najwięcej ciekawych rzeczy można sie dowiedzieć i głowic ocb ^^
@edit ogólnie fajne sci-fi,thriller (?) do pogłówkowania i chyba jedyne gdzie manga idzie innym torem i to specjalnie... (ta sama myśl inne realia) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |
|