![]() |
|
Na czym mogę expić mając:
9 lvl Knight :miecz: , skille 30/30 sword/shield, 0 mlvl (:P joke), Plate set, dark helmet, dwarven shield, (a teraz moja bieda wyłazi i piszczy) Scimitar. :( ;( :( Bardziej zależy mi na exp'ie i skillach, niż na loocie. Moje rzeczy (prócz Scimitara) mi się podobają. :) |
poexpij na Gorze Trolli
|
hej jestem nowy. na tibi mam 22lvl:D mam skile 53\48 powiedzcie gdzie skillowac i czym plz:) :) :)
|
Proszę wreszcie o odpowiedź gdzie expić 35 ek 69/69 5mlvl
EQ: crus helmet, p ammy, c arm, k legi oraz broń do wyboru b sword + vamp shield lub giant sword Bardzo proszę o odpowiedź bo pewnie i tak za nabijanie postów w tym temacie bana dostane, gdyż nikt nie chce odpowiedzieć, a odpowiadacie 15lvlom X( |
Scarby....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powtarzam pytanie. mlvl 65. |
MS(Pacc) , 40 level , 37 mlev , eq : boh ,b-robe, woi , hotm , vamp shield , plate legs !!
I mama pytanie : Gdzie moge szybko expić (sądze żę 30k/h było by już całkiem całkiem),aby exp był dobry i abym wychodził na 0 (może być też lekkie waste) czyli takie pogranicze waste I powiedzieć ew. ile wziąść sprzętu (czyt. runek i mf). na przykładowo 3h hunt Prosze o podanie kilku możliwości ! Prosze o pomoc! Z góry dziękuje i pozdrawiam. Pytam po raz 4(I cały weekend bez expienia :() |
Mam pytanie. Od jakiego lvl i skilli można expić na piratach ?
|
:(
Elo all...
Mam 15% do 66lvla (mlv 60) expiłem do tej pory na guardach ale zaczyna mnie to juz mocno nudzic.. kupiłem pacca..wszystko ładnie pieknie expie sobie na tombach ale niewchodzi mi za duzo expa na 1h i tutaj szukam pomocy: Macie jakies porpozycje do expowisk?? C arm,p legs,bohy,r-helmet,woi i m-shield... moze byc waste bo kase zbieram na runkach... |
Emmmm... to może dragi na Ank?
|
Mam lvl 60 i skile 85/84. Dam rade expić na piratach żebym wyszedł przynajmniej na zero ?? prosze o podpowiedź B)
|
:) :p Mam takie pytanie. od jakiego lvl i skili mozna zabic Hero i jakie trzeba miec Eq knightem...? Wiem że mi jeszcze do tego daleko ale się pytam bo ciekawy jestem.;)
|
Gdzie expic z Pacc na 20 lv - 40 lv ?? Sorc
|
Skill 55/45
Lvl: 19 Mam teraz ferie i czy teraz expic ? czy po feriach skillowac ? mam pacca i na jakich terenach szybko wbije lvl zeby nie bylo waste (mam 2 mlvl) prosze o odp |
Jaki lvl i skill potrzeba, żeby spokojnie bloczyć: hydre, hero, serpent spawna, demona..?
|
@up
Hydre można na wariata 50 lvl 75/75, na Hero conajmniej 80/80 i jaknajwyższy lvl a SS i Demon nie wiem bo nie blokowałem : > |
poie mi ktos na czym moge skillowac
skill:53/48 lvl:22 knight |
Gdzie moge Expic i Skill`owac na 10 lvl ze skilami 40/40 ?do wieczora beda 45/45 i narazie skill`uje na Dwarfach...Prosze o odpowiedz...
|
Cytuj:
@Migomagus Już możesz iśćna slimy , polecam resp koło Amazon Camp , koło wody :) weż najslabszą broń i 200 robaczków wędkęi łów , skilluj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |
|