![]() |
|
Cytuj:
|
Ukryty tekst:
Lol, chyba chodziliśmy do tego samego przedszkola, Marla! A tak w sumie to nas tam więcej było. Ja to ten drugi od prawej na dole, po prawej mam Droma, po lewej Ciebie. 2 miejsce od Ciebie na lewo to Łasy, potem masz tą (wówczas) dziewczynkę, Rybę. Obok niego w gustownym, wyjściowym, seledynowym dresie podziwiamy Pana W, który już wtedy miał spojrzenie twardziela, co wypije 2 litry i się trzyma na nogach, mimo różowych skarpetek. Mniej więcej po środku górnego rzędu jest Oxy, a trochę na prawo ma ocenzurowanego sami wiecie kogo. ;) Chodzi ofc o Milana, który miał płomienne oczy, więc dla bezpieczeństwa użytkowników, trza było je ocenzurować. @down, No tak jakoś się złożyło. |
@up
to wy all z giliwic?xD ja zabrze /o/ |
lol się Was tam zebrało xDD
|
Jedno zdjęcie i odnalazło się więcej ludzi niż na naszej klasie xD
|
Tak się zastanawiam, jak to się stało, że niektórzy tego posta wzięli (chyba?) na poważnie ^_^
|
I dać tu normalne zdjęcie z przedszkola...
|
@Korektor
Proponuje nie smiac sie z tego goscia w srodkowym rzedzie.. wygooglowalem go. http://img117.imageshack.us/img117/627/bosswo2.jpg |
@marla:
Słodziuchnaaa! ^^ xD <333 @Ville: Lustrzanki \m/ xD |
Świetne okulary, Ville. : )
|
@Chesteerka
ty już lepiej jako czarownica wyglądałaś :| |
@Czesterka
Fakt, iż wszyscy Cię nie lubią nie czyni Cię emo. Musisz jeszcze samą siebie znienawidzić ; (. |
Juz sie dawno znienawidzilam. To teraz moge byc emo ?
@ Lynks Mylisz sie ; | @ all down Wy serio sadzicie iz jestem emo ? ; < << i ja sie z nich nie wysmiewam, no moze czasem, ale naprawde nic do nich nie mam bo mi nic nie zrobili ^^ |
Zastanawia mnie fenomen wsymiewania emo. Dlaczego wiekszosci jeszcze nie zaczelo to nudzic?
|
Hm... widziałem "lepsze eMo". Dziwna to ogólna "nagonka" na ten styl, niech sobie będą, mi nie przeszkadzają.
|
Buożesz ty mój,czezterka bardziej z bliska sie nie dało?A tak pozatym to zdjecia emo robi sie od góry... X(
|
Cytuj:
|
Glamri fajna dupa jesteś <3
Czesterka sweet =* |
Tak naprawde czesterka jest Skinheadka : ///////
Kiedyś sama wysłała mi zdjecie z przystankiem z napisami white power itp. i chwaliła się ze to jej dzieło :// |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |
|