![]() |
|
Dla mnie nawet jak spaaw dołączy do Duskiness to i tak Vision wygra bo trzech moze czterech kumatych gosci przeciwko calej gildi, która sie zna na rzeczy nie wygra... chociaż może
@Edit która nie "któa" |
Korwa, ja mysle ze wszystko rozchodzi sie o to kto hacknal Tryka. Jezeli zrobil to ktos kto choc w najmniejszym stopniu powiazany byl z Vision to zupelnie nie dziwie sie temu co zrobil Laen i James. Mozecie sie nie zgadzac.
A wiadomo kto to zrobil? Ilu jeszcze...? |
@up, ta, ale czy są pewni że to ktoś z Vision? Może to poprostu pretekst ? ;>
Lol , jeśli ta wojna nadal będzie wyglądała jak wygląda dotychczas, to nawet dojście tych magów nic nie zmieni...Vision prowadzi we fragach, i co z tego? Jedyne korzyści to chyba satysfakcja no i są oczywiście ludzie którzy mają paymenty u nich...Od czasu do czasu jest jakiś zryw, gdzie padnie pare osób, na forum pojawia sie kilka stron postów, jednakże te osoby odrabiają lvle i wychodzą nawet na + i wszystko wraca do normy...Statystyki to tylko i teoria która nie ma nic wspólnego z rzeczywystością.Jednak i tak życze powodzenia [GUILD]Vision[/GUILD].. to oni zasłużyli na władzę, nie duskiness. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem racje ma NarroweQ. Moim zdaniem jak powiedzial Borut maja mózgi na współe. Ale jeżeli jednak w tym mózgu im coś zawrzało to mieli prawo postąpić tak chociaż z tą umową sie nie popisali...
|
@all
ma ktos kontakt do veltaxio moze niech imargam sie wypowie!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gooood Work!
Gz Vision, ładne fragi..
Seth'Gru, Sivin, Lord Sethi, Kolek el'Baq @Borut Można prosić o filmik?;D |
ehh i Vision już się wylogowało a miałem nadzieje że wreszcie będzie prawdziwa wojna, a nie zabijanie 10 na 1 ;/
|
Jak chcesz prawdziwą wojne to zagraj sobie w call of duty albo w coś innego.
Mozesz sobie jescze poglądać filmy wojenne jak kto woli B) |
Hmmm
1- Jojko podjeb**s mi temat ;d 2- Vision Rox 3- Szkoda Sivina tylko taki ladny lvl xD a teraz znow 99 ;dB) ____________________________________ If your lost and you look you will find me time after time |
Eheh
@Situs ale masz zajebiście duży avatar xD
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To był mój ostatni post na tym forum, bo strasznie sie s*****ło one ;) P0zdrawiam. |
Cytuj:
|
@Aphy
Czeeemu? Zawsze lubiałem czytać twoje mądre żeczy <joke> bo starsznie co? **** kto rozszyfruje xD? btw. Ile minut soft butki xD? |
niech idzie wp|zdu xP
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|