![]() |
|
@axio
Jesli ktokolwiek ma robic przyjemnosc twojej gildii, to moze powiedz co to za gildia? ;) |
Cytuj:
Ide dobic level bo szkoda czasu na dyskusje z ludzmi ktorych juz tu niema. niema was tu. nie ma. do kogo ja mowie ? gadam sam do siebie :D Yaroshy ty tez nie podajesz swoich danych. ciekawe dlaczego ? boissz sie czegos? moze ptak z lolem napadaja ? -.- |
to sie leczy
a pedofilia/homoseksualizm... mhm, do pewnego stopnia moge to zaakceptowac, ale ja w tych twoich zabawach udzialu brac nie bede :):):) a yaroshy to jeden z moich lepszych kumpli ;) i on, w przeciwienstwie do ciebie, jakies posty pisze. za to ty - tylko cos tam jeczysz, ze ktos cie skrzywdzil. swoja droga, odnosnie zabijania twoich kumpli... jesli zachowuja sie tak jak ty tutaj, to nie ma dla nich miejsca na obsidii. @ down w sumie ten.. jeszcze wiosne masz. lato pewnie tez bedzie anty-suv, bo jak(jesli ?) poprawie oceny - bedzie netia >.< jesli donas nie klamie to bedzie dobrze :p ale znowu bede zlym pa i pk :( |
Buhahahahahaha sory ale najpierw musiałbyś mnie nauczyć co i jak bo ja nieobyty..
BTW mamy nową modę w temacie: Lato 2006 należało do ludzi będących "anty-suv", ale teraz mamy "anty-bośniak". Cholera nigdy nie nadążam za trendami.. Axio miszczu, nauczaj ;s |
Mentor de'vrie sprzedaje postać ;)
http://www.allegro.pl/item188996431_...era_99_ek.html Jestem pewien że to on chodź na aukcji niema podanego nicku... tylko jedna osoba na obsidi posiada 113 lvl i skill 95 ... widocznie zdenerwował się po tym jak demodras go ubił .. |
18:53 Casspari [93]: chcesz moze pacc kupic? / i nic do dodania:P
|
axio - coś tam
zamknij morde. over&out. |
Myllion De Vox a ja chcialem ciebie zapytac bo ciebie sprawdzilem ze ciebie krokodyl zjadl czy to jest wszystko prawda ?i kolega mi o tobie opowiadal ze ciebie krokodyl zabil jak on ciebie zabil tak jak waptora worm zabil ?
|
Nigdy nie dostales comba od croca i waspa naraz, wiec zamilcz ok ? :o
Tak na powaznie to padl !!!DRUGI OWNER!!! przez minutowy kick, a nawalaly go jeszcze z 3 lizard templary i croc sobie nabil fraga. |
I teraz ziomki napisza do CipSoftu ze Myllion szaruje i dostaniesz bana a ziomki w nagrode dostana backpack rapierow ktore sprzedzadza na czarnym rynku za 5 gp jeden : / Żegnaj Myllion.
|
Cytuj:
Po co ma wbijać lvl jak tylko rozmawia ze znajomymi :S |
a to jak sie panicore polozyl
http://www.youtube.com/watch?v=Y4B4QHGskZA |
nice combo :P nie widzialem tego wczesniej :/
|
Warlock lepszy od Panicora bo przezył :D
|
haha jak to milo widziec jak pada ten wiesniak (Panicore) pamietam jak expilem z kumplem na poi i on przyszedl z dorpazem i haslo w stylu "now we hunt here" oczywiscie ze skullem na nas.
|
@up
miałem tą samą sytuacje tylko na pohu Dorpaz mu gsy bloczył |
To ja bylem na demodrasie i juz mi sie zlatywal team a tu nagle przyszedl dorpaz, a mialem jednego shootera, no i shooter nawala z sd, a demo~ dziwnie szybko zaczal sie uhac :) kto go uhal - domyslcie sie sami, oczywiscie potem zostalem wyjebany z demo~ jak przyszedl bloker dla dorpaza, a my "nie moglismy go zabic".
|
ktos sie orientuje ile kosztuja all itemki lacznie potrzebne do assasina??;)
|
@up do samego outfita bez addonow okolo 300k
|
Archin :p
Apr 27 2007, 17:55:26 CEST Killed at Level 152 by Memy Chemics and by Yunichi macie filmik dzieki Rybie:* http://rapidshare.com/files/28221712..._dies.rec.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |
|