![]() |
|
Cytuj:
bo ja z tym ziomkiem trenowalem,pisalem,siedizlismy w domq pol zycia spedzilem z nim na senji i nawet raz niechacy go zabilem;/ pozdro Mass:D:D:D::D:cup::cup::cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heria Raya
Jan 05 2009, 21:53:38 CET Killed at Level 78 by Justynka of iridia and by Shori znowu padłeś od High Leveli hahahahahhahah |
Viron powiedz nam lepiej dlaczego nie uczestniczyles w bitwie na edron :D ?
Na poczatku widzialem cie na statku stales natomiast pozniej relog na Justynke :D. Chociaz masz racje powiem ci... duzej roznicy sd miedzy Viron a Justynka nie ma. :D:D pozdro Pitrek ;p |
@galera warior
zamknij ryj wkoncu i wynos sie ta wiem bedziesz plakac ze to, ze tamto, ze sramto ale nie odpisuj na tego posta @virom podniecasz sie ze 78 albo 77 pall / rp padl? o ja pierdziu zwal se konia odrazu @topik a tu taki obrazek odemnie http://tibia.looki.de/forum/attachme...hmentid=277685 |
wiron jest niezly, stal na statku jak jego 'ziomki' padaly a teraz kozaczy bo w 15 zabili 80 palka, zabijcie tym swoim zalosnym teamem jakiegos 150 to ci nawet pogratuluje. tak to teraz jest, bongo i bellatory se expia a najwieksze kozaki pkuja na noobcharach _/
|
Cytuj:
|
o 21 ob w ank, chodzcie noobcharami wypychac anime libere
|
Cytuj:
|
Dżołk pierwsza klasa...
|
Cytuj:
i nie odpisuj @topik qwa nie bylo ob :baby:X(X(X(X(:confused::confused:X(:o:( |
Cytuj:
groznie ;/ |
Cytuj:
|
a tam chlopaki.. jeszcze 2 miesiace i bede se nucil pod nosem "to byly piekne dni, naprawde piekne dni... wagony żydów szły..."
|
jak narazie karolku to oni expia, i oni fragowywuja, no ale gl dla obu stron, ja mam zamiar zostac neutral - nie uda mi sie to wiem ;]
|
ja tez neutral jbc
|
wiecej osob, wiecej kasy :]
|
i więcej spyów xd
|
i moja mama o0
@pimol ale lirzesz dópe evólerowi buahahaha a nastempny jest gimpes ciota jedna gópia 'firenze online OB!' |
Cytuj:
kiepa hui, chociaz mniejszy niz kiedys ;\X( |
Btw podpisalismy officjalni PiS z Banankiem ! juz freinds forewah!
I chcemy do PiS tez Vincenta!!!! |
Galera i jak tam jestes juz w Animie ? hahahaha
|
Cytuj:
|
Ja w każdej chwili moge rządzić iridią, morganą, anticą, i kurwa wszystkimi światami ALE MI SIE KURWA NIE CHCE frajerku.
Każdy może na pisać "moge, ale nie chce" Weź wy*******aj w ogóle, specjalnie dobije sobie na iridi 45 żeby Cie zajebać pierdolona cioto |
Cytuj:
|
Cytuj:
/singed czy jak to tam kufa byll ;;\/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co bedzie to bedzie, a narazie podrosnij :< |
Galera błaźnie przestań pisać tak durne posty, chcesz pofajtowac to w grze, a nie sorry tam też dostajesz. Więc lepiej wyjdź nie to, że wyganiam ale doradzam zanim się skompromitujesz do końca.
|
no i po OB
Bylo milo, ale skonczylo sie troszke 'buuu' bylo gorzej niz na postach Vincento, skakali na 7x respie :/, no coz ale jak pewna smierc juz byla to lepsze to niz pasc Anima Libera 28 - 11 Bellator Aeternatis |
Cytuj:
|
a dla druidów to tak żeby 2x paralyze mogli jebnąć i na fire elementala zostało
|
dobrze bylo;p
|
Cytuj:
|
23:00 Elaine [20]: ty byles comanderem?
23:00 Elaine [20]: jesli nie to czemu cie exivovali ciagle? 23:01 Viron Mysta [190]: bo mnie lubia 23:01 Viron Mysta [190]: ignore /\ ironia ;] YOU MADE MY DAY xD ! lubia cie a moze masz 190 lvl i dales komus chara? Tak jak braziliano mewtu np typkowi z furory. To jest zenujace dac komus chara bo samemu sie nie umie :] coz Myjac sie przypomnialem sobie ze na 1 opence byles na statku i grzales pz teraz latales jako 1 nie czarujmy sie to nie byles ty piotrus tylko twoj tata lub co gorsze jakis typek z furory Dobranoc. |
Cytuj:
pozdrowki niezle sie wojna zapowiada |
siema viron komu chara dales , bo slyszalem ze dobry komander
pozdro 600 PS: zgadzam sie, ze oddawanie chara na ołpenke to lamerstwo- przeciez to kurr... najciekawszy moement tej durnej gry xD |
Cytuj:
banan widze hui tesz, do tego galera napisał coś normalnego/nie obrażającego w końcu_/:cup: oby tak dalej to dojdziemy tutaj do normalnej komunikacji ;) pimol ja wiem kto był na vironie, tylko jedno osoba mogła spowodować takie spustoszenie... Potenrzny! :confused::o |
Cytuj:
Chuj zlamany |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:24. |
|