![]() |
|
i nocki ze mna nikt nie robil bo szybko poszedlem spac, bo zaraz do szkoly... Ale chyba Sam byl chetny bo na gg sie upomnial, no ale niestety mnie nie bylo...
|
Cytuj:
Halo! Jestem "normalny"! Cytuj:
"Who cares what are you doing in your emo corner?" Cytuj:
O Dżołka chodziło! D-Ż-O-Ł-K-A! |
erion nie pierdol tylko choc na skypa!
|
Ty, bo dopiero teraz przeczytałem :P
Dalej mam przyjść? |
no raczej! ja na skype jestem ciagle tylko etraz sniadanko jem. Wchodz, jak skoncze to zadzwonie.
|
Jesteście dziwni... Środek nocy - spamujecie, a rano to żadnych postów nie ma. ;<
Żeby nie było, że spamuję - znudziłem się Green Greenem po 4 epach, więc wziąłem się za Clannada i muszę przyznać, że po 7 epach wydaje się milutką serią. |
@up
Mi sie Clannad podobal, ale After Story rzucilem po 3 epach :P Kiedys pewno dokoncze : ] A Green Green nie jest wcale takie zle... : p |
@Clannad super jest! ;p Wczoraj go skończyłem... 15 początkowych epów oglądałem rok temu, a reszte wczoraj. Z tego powodu miałem lekkie luki w tym co i dlaczego sie dzieje. After Story obejrzę jak będe miał czas, więc dość szybko bo do matury 1,5 miesiąca.
Nie rozumiem jak ci sie Green Green mófł nie spodobać.... To było pierwsze ecchi jakie oglądałem i bardzo miło je wspominam. Nipah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A z tą maturą to jeden wielki bullshit!! Zobaczymy ile na prawdę będziesz sie uczył |
Cytuj:
|
@Kuma
Źle mnie zrozumiałeś. Ilość wolnego czasu jest wprostprzeciwnie proporcjonalna do czasu pozotałego do matury. W sumie to już się psychicznie przygotowałem że jej nie zdam xD Ale dzięki temu mam naprawdę dużo czasu na oglądanie anime. Nipah~! Corgar Frizz |
@UP
No to z takim podejsciem to ja Ci zycze powodzenia !: D |
Cytuj:
|
@Juzefek
Juzef Fritz? @eerion http://img16.imageshack.us/img16/221...ieepicfail.jpg ok, go back now to your corner.. |
Przegladam devianta i patrzcie co znalazlem
http://rweon.deviantart.com/art/Urahara-is-a-35178927 Prawda wyszla na jaw! :D @edit http://fer-nanda-ssk.deviantart.com/...ahara-83901025 own3d. |
Cytuj:
|
J. ya failed !
Cytuj:
|
@Rayza
No offense, ale... styl twojego pisania upodabnia sie do tego milano, takze... posiedz nad postem troche dluzej i pisz normalnie. |
...
Cytuj:
Zna ktoś anime w takich klimatach? Nipah~! Corgar Frizz |
Ej, znajdźcie coś na mnie bo się głupio czuję. :s
|
poleci mi ktoś jakieś dobre ecchi? bo niemam co oglądać
|
Green green mowiles ze nie ogladales, to zobacz wreszcie ; P
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@koszyk
wole anime z jakąs fabułą dobrą gdzie boh. nie pokazuje publicznie perwersji XD all musi mieć dobre rece i nogi dla mnie Goshuushou-sama Ninomiya-kun - genialna fabuła tylko Jap. mogli na to wpaść XD Cytuj:
|
@Rayza
Ahahahahaha, zaczynasz już przesadać, znowu myślisz tak jak ja.... Miałem ci to polecić xDD Bo widziałem 1ep i nawet mi się spodobało xD Może kiedyś dokoncze to anime ;p Nipah~! Corgar Frizz |
czemu braciszku? XD
nyoro~ |
Niedlugo biore sie za Code Geass, potem moze nawet Lucky Stara, daje rade? :p
Ogolnie to polec ktos serie typu Toradora, bo sie nakrecilem : P PS. Serial Experiments Lain juz na dysku, ale boje sie narazie to zaczynac : P |
Zawziąłem się na Clannad. :p Mam już z głowy 13 epów, trochę samozaparcia i jutro, albo może nawet dzisiaj uda mi się go skończyć. Plusem tego anime jest jak dla mnie to, że nieźle wciąga. ;d
|
ty nawet nie wiesz jaka *****ca strzelala jak obejzalem kolejny odcinek i na nastepny czekac tydzien!!! Ale chlopcy ja juz wrzucilem na looz 22 coolery jabłkowe czekają na mnie w lodoweczce(60gr jeden!!!!) wiec i sporo anime bedzie(choc bede je ogladac z dziewczyną wiec tez nie jestem pewnien czy cyms innym sie nie zajmiemy xD)
|
Cytuj:
|
Code Geass w pierwszej kolejności, to trzeba obejrzeć, Lucky Star dunno nie widziałem i nie zobacze :P
Shigofumi - done. Bardzo fajne anime. Następne Ghost in the Shell, jak tylko ściągną się wszystkie filmy i odcinki. |
Ehhh, a ja powstrzymam sie jeszcze z ogladaniem GG i najpierw obejze chyba DMC. Gra swietna to anime pewnie tez. Polecacie? A tak poza nawiasem, gdzie moge pobrac calego DMC anime i zobaczyc online? ;)
|
i386
Powiedz, że nie lubisz mechów : ( |
a ja nie wiem co ogladac... Jest cos podobne do bleacha ze sie napieprzaja na katany ?
|
Cytuj:
Toradora 25 dopiero w czwartek, aaaargh >.< |
nie, jeśli już to D.Gray Man tylko ze tam mają inną artylerie : p
jedna z lepszych akcji ^^ Ukryty tekst:
|
@i386
Ja też, tak twierdziłem. Ściągnąłem na dysk, ale po 5 minutach skasowałem. Jak tam chcesz. |
@up
No trudno : P No dobra - bylo juz pewno milion razy - na co czekacie z tej listy? http://img26.imageshack.us/img26/663...ing2009v2a.jpg Ja mysle o Ristorante Paradiso, Natsu no Arashi, Phantom, 07-Ghost, Tears to Tiara, i byc moze Hatsukoi Gentei. |
Fullmetal Alchemist oczywiscie... Jeszcze mogli by Kizune wypuscic >.>
|
co do opisu pod fma to sux bo jezeli nie bedzie kontyunuacji przygod ed'a i al'a to zal
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |
|