![]() |
|
Grtaz all awansów niedługo dam swój awans : >
|
Cytuj:
|
Jak narazie best hit Xd
http://img503.imageshack.us/img503/8080/386zasqt3.jpg |
Cytuj:
Zgadzam się Aranq z tob± w 100 % !!! Gz Jacu¶ best hita :) |
|
to teraz zdejmuj spodnie i do bertusa....
ironia, wy*******aj |
Eee... Taya, mógłby¶ nie zamieszczać tutaj takich '¶wietnych' newsów? bo syf robisz w temacie, a jak chcesz o tym pogadać to idĽ na inny dział.
@pieczar Ehh... musisz znowu kłótnie wszczynać ; | Cytuj:
|
Taya plx zobacz czy nie ma cie w wannie u bretusa oke? :)
|
Tępe chuje... :evul:
Na szczę¶cie s± wyj±tki... |
A tu awans o którym już wcze¶niej wspomniałem. : >
http://img233.imageshack.us/img233/2689/leve49yf7.png |
Cytuj:
Tobie sie cos w glowce po tym banie poprzewracalo? ] Jak tylko tyle masz do powiedzenia to najlepiej sie nie wypowiadaj wcaleB) Edit: stoje sobie na pacerze w dp ankh a tu zonk ;d taya prosi mnie o free items <hah> 08:05 Taya Asta [96]: Elder 08:05 Taya Asta [96]: zuc 500gp 08:05 Taya Asta [96]: oddam zaraz 08:15 Taya Asta [96]: fucking 08:15 Taya Asta [96]: hack @taya troche honoru trzeba miec jednak nie uwazasz? najpierw miales mi wpasc na chate z pruszkami jakimis a teraz kumpli na free items szukasz? zal |
Hacked
Hacked
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |
Cytuj:
Cytuj:
oczywi¶cie co złego to Vari... niech się inni bluzgaj±, ale to wina Vari'ego...:S |
Cytuj:
A co do tego, że to Twoja wina, to nie. Ale przez pewien czas Ciebie nie było na forum, a jak wróciłe¶ to od razu w pierwszym po¶cie zacz±łe¶ od nowa wszczynać kłótnię x( edit. Cytuj:
|
Poraz pierwszy się zgodzę, redtube jest czyste ;P
|
Tępe chuje... :evul:
|
@UP
Sam jeste¶ tępym chujem... " :evul: " Za¶miecasz tylko ten temat jednym i tym samym tekstem widocznie rodzice tylko tego cię nauczyli... BYE |
taya zasysa
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Memorex\/: za? |
chce ktos kupic Hote ? Xd
[ITEM]helmet of the ancients[/ITEM] |
Cytuj:
|
Cytuj:
ELO ZIOMEK, JOŁ KURWA S*******AJ Z KLOTNIAMI KURWA ELO BO MY ICH NIE CHCEMY JOŁ ELO KURWA ELO @down idz dalej "playac 4fan" |
Cytuj:
Ale zabawny jeste¶ :baby::baby::baby: |
Cytuj:
Cytuj:
|
srry wari nie jestem y0 ziomem, wiec tak sie nie witam :\
|
Cytuj:
ty pewnie też nie wiesz to ci powiem elo to spolszczony skrót od angielskiego Hello powiedział co wiedział i kropa. cya |
Pisze ostatniego posta w tym temacie bo wy nie umiecie nic innego jak tylko sie kłócić... :baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
2. sk±d taka m±dro¶ć? bo ci się skojarzyło? jeste¶ głupszy niż my¶lałem... nosfe: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i to ja jestem idiot±? Marcooo: pojebało Ci się, bo Marco jest z Harmonii i ten... ;/ wyjdĽ |
Down@
Lol2? Topic@ No fajnie fajnie sie tu robi juz na 3 sronach prawie nic zdjeci :D Xevek kiedy 100?? |
@2up
Kejlogger nie wchodzić. Byłe¶ na harmoni haknięty i wysylasz u nas linki? |
Cytuj:
to hacker jest... prawdziwe konto Marca to Marco Techance, czy jako¶ tak P; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marcooo
Nikt nie jest taki głupi jak ty zeby w to wejsc ;] |
Cytuj:
|