Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Emok 08-06-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2104026)
Kubica wygrał niemieckim bolidem
Szwaby wygrały niemieckim napastnikiem...

Polskim napastnikiem =p

@Meathi
Teraz idę spać, bo jutro do szkoły, ale jak wrócę, to odpiszę.

Mazur199 08-06-2008 23:27

SraĆ Na Euro /////// Kubicaaaaaa <3

Walekifa 08-06-2008 23:36

Pozdrawiam Wszystkich KtÓrzy OglĄdali Mecz Na Bydgoskim Starym Rynku I Okolicach. : Dd GdaŃska Obudzona.

Thomisson 09-06-2008 07:17

Oczekiwania jak nigdy, wpierdol jak zawsze

Ditto 09-06-2008 14:15

Castrol Pereformance Index

Po dwóch meczach:

Ukryty tekst:
GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Lichtsteiner (Ujfalusi)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Altintop (Inler)
ATK:
Frei Sverkos (Kahveci)

Po czterech meczach:

GK:
Cech
DEF:
Cetin Pepe Rozehnal Simunic (Stranlz)
MID:
Ronaldo Barnetta Meireles Ivanschitz (Lewandowski)
ATK:
Olic Podolski (Frei)

Portugalski obrońca wciąż pozostaje nierozpoznany. Jednak przeczuwam, że jest to Pepe.

@Legenda

niebieski - Czechy (2/0)
różowy - Szwajcaria (1/1)
czerwony - Portugalia (3/0)
czarny - Turcja (1/0)
brązowy - Niemcy (1/0)
zielony - Chorwacja (2/0)
żółty - Austria (1/1)
szary - Polska (0/1)

(podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu)

Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2.

Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie.

@@@

Indywidualnie wypadamy najgorzej...

Xendriel 09-06-2008 15:35

Na temat meczu Polaków wypowiedziałem się w przyklejonym temacie, choć sam nie wiem po co on powstał, skoro jest ten.
btw. Deco jedną nogą w Interze, a Barca poważnie obserwuję prawdopodobnie jego następce Joao Moutinho.

Fintex 09-06-2008 19:18

Po to powstał, żeby odciążyć trochę ten temat. Zresztą tu jak się chce podyskutować o meczu EURO to trzeba przewinąć się przez posty o transferach et cetera. Tam się piszę tylko o euro i jest good ;p

Moutinho chętnie bym widział w Barcie :) Z Turcją ładnie zagrał. Deco zresztą tak samo... ah te jego crossy :)

Capality 09-06-2008 20:15

a ja wam powiem, że w ten weekend będzie BMW Pit Lane Park znowu na Bemowie ale teraz jest trudniej się dostać bo trzeba mieć bilet ale składa się, że moja siostra będzie Hostessą i mi załatwiła :D

Articuno 09-06-2008 20:24

Widzę, że słynne powiedzenie "Leo why?" weszło również w slang Wojtka Kowalczyka xD. Dobry mecz Rumunia - Francja.

Co w tej jedenastce robi Barnetta? On zagrał beznadziejnie z Czechami...

Calen Futh 09-06-2008 21:00

Phi, nie ma co pisać o Euro w jakimś przyklejonym temacie, który przeminie po kilku tygodniach. Ten topic ma ponad roczną historię i tutaj powinniśmy o tym gadać ;)

Francuzi oczywiście rozczarowali. Liczyłem na Benzemę, ale coś nie był dziś w formie (tak jak Gomis). Dobrym posunięciem było ustawienie Rata na Ribberego. Widać, że ten obrońca radził sobie dobrze z francuzem. No, jednak teraz Francja na własne życzenie ma przekichane- swój teoretycznie najłatwiejszy mecz zakończyli w nie najlepszym stylu. Nie chce wiedzieć co będzie w meczu z Włochami/Holandią.

Yoh Asakura 09-06-2008 21:41

A Włosi dostają w rzyć 2:0. Pierwszy gol ze spalonego. Ale drugi to cudo, piękna akcja Holendrów. Takie mecze chcemy oglądać !

Ditto 09-06-2008 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2105427)
Widzę, że słynne powiedzenie "Leo why?" weszło również w slang Wojtka Kowalczyka xD. Dobry mecz Rumunia - Francja.

Co w tej jedenastce robi Barnetta? On zagrał beznadziejnie z Czechami...

To skład według Castrol.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2105643)
A Włosi dostają w rzyć 2:0. Pierwszy gol ze spalonego. Ale drugi to cudo, piękna akcja Holendrów. Takie mecze chcemy oglądać !

3:0

Fintex 09-06-2008 22:45

Nie było spalonego. Niech jutro jeszcze Hiszpania ładnie wygra ;-)

Duch Niespokojny 09-06-2008 22:46

Włosi na kolanach! Ten wynik podwójnie mnie cieszy, bo zawsze kibicuję Holandii, a Włochów nie lubię. W zasadzie to nawet potrójnie - ze względu na rozmiary zwycięstwa. Oby tak dalej i Holandia powalczy o mistrzostwo. Żałuję tylko, że nie mogłem obejrzeć całego meczu <sniff>

Articuno 09-06-2008 22:53

Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!

Bols 09-06-2008 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2105824)
Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!

sam jestes drewno.....

Faytah 10-06-2008 01:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2105824)

powiedzial Dzepetto z Pinokiem w avatarze

Thomisson 10-06-2008 07:41

Cieszy mnie bardzo wygrana Holandii, i to do zera, bo jakość defensywy przed turniejem pozostawała wiele do życzenia. Radość tym większa, że nienawidzę włoskiej drużyny, w szczególności Materazziego.

P.S Van der Sar to chyba teraz najlepszy bramkarz świata. I nie mówię to tylko przez wczorajszy mecz.

Xendriel 10-06-2008 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2106121)
P.S Van der Sar to chyba teraz najlepszy bramkarz świata. I nie mówię to tylko przez wczorajszy mecz.

Świetny mecz Van der Sara, ale Buffon mimo wpuszczonych 3 bramek nie odstawał poziomem od holendra. Razem z Casillasem to najlepsi bramkarze świata.
Dzisiaj gra mój faworyt Hiszpania i mam nadzieje że zaprezentuje się równie dobrze jak Holandia.

btw. Jak na razie na boiskach rządzą piłkarze Realu(Pepe, Van Nistelrooy, Sneijder):o

Yoh Asakura 10-06-2008 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2106121)

Czasem ma tak rewelacyjne interwencje, że nie można myśleć inaczej. Jeżeli nie jest najlepszy, to należy do ścisłej czołówki. Pierwsza trójka jak nic.
@Edit:
http://pilkanozna.pl/news.php?ID=91609
United byli w ogródki, już witali się z gąską...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29.