![]() |
|
Cytuj:
@Meathi Teraz idę spać, bo jutro do szkoły, ale jak wrócę, to odpiszę. |
SraĆ Na Euro /////// Kubicaaaaaa <3
|
Pozdrawiam Wszystkich KtÓrzy OglĄdali Mecz Na Bydgoskim Starym Rynku I Okolicach. : Dd GdaŃska Obudzona.
|
Oczekiwania jak nigdy, wpierdol jak zawsze
|
Castrol Pereformance Index
Po dwóch meczach:
Ukryty tekst:
Po czterech meczach: GK: Cech DEF:Cetin Pepe Rozehnal Simunic (Stranlz) MID:Ronaldo Barnetta Meireles Ivanschitz (Lewandowski) ATK:Olic Podolski (Frei) Portugalski obrońca wciąż pozostaje nierozpoznany. Jednak przeczuwam, że jest to Pepe. @Legenda niebieski - Czechy (2/0) różowy - Szwajcaria (1/1) czerwony - Portugalia (3/0) czarny - Turcja (1/0) brązowy - Niemcy (1/0) zielony - Chorwacja (2/0) żółty - Austria (1/1) szary - Polska (0/1) (podstawowy skład/zawodnicy wykorzystywani w innym ustawieniu) Zawodnicy w (nawiasach) są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni kursywą nie są wykorzystywani w formacjach innych niż klasyczne 4-4-2. Zawodnicy wyróżnieni pogrubieniem utrzymali pozycje w składzie. @@@ Indywidualnie wypadamy najgorzej... |
Na temat meczu Polaków wypowiedziałem się w przyklejonym temacie, choć sam nie wiem po co on powstał, skoro jest ten.
btw. Deco jedną nogą w Interze, a Barca poważnie obserwuję prawdopodobnie jego następce Joao Moutinho. |
Po to powstał, żeby odciążyć trochę ten temat. Zresztą tu jak się chce podyskutować o meczu EURO to trzeba przewinąć się przez posty o transferach et cetera. Tam się piszę tylko o euro i jest good ;p
Moutinho chętnie bym widział w Barcie :) Z Turcją ładnie zagrał. Deco zresztą tak samo... ah te jego crossy :) |
a ja wam powiem, że w ten weekend będzie BMW Pit Lane Park znowu na Bemowie ale teraz jest trudniej się dostać bo trzeba mieć bilet ale składa się, że moja siostra będzie Hostessą i mi załatwiła :D
|
Widzę, że słynne powiedzenie "Leo why?" weszło również w slang Wojtka Kowalczyka xD. Dobry mecz Rumunia - Francja.
Co w tej jedenastce robi Barnetta? On zagrał beznadziejnie z Czechami... |
Phi, nie ma co pisać o Euro w jakimś przyklejonym temacie, który przeminie po kilku tygodniach. Ten topic ma ponad roczną historię i tutaj powinniśmy o tym gadać ;)
Francuzi oczywiście rozczarowali. Liczyłem na Benzemę, ale coś nie był dziś w formie (tak jak Gomis). Dobrym posunięciem było ustawienie Rata na Ribberego. Widać, że ten obrońca radził sobie dobrze z francuzem. No, jednak teraz Francja na własne życzenie ma przekichane- swój teoretycznie najłatwiejszy mecz zakończyli w nie najlepszym stylu. Nie chce wiedzieć co będzie w meczu z Włochami/Holandią. |
A Włosi dostają w rzyć 2:0. Pierwszy gol ze spalonego. Ale drugi to cudo, piękna akcja Holendrów. Takie mecze chcemy oglądać !
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie było spalonego. Niech jutro jeszcze Hiszpania ładnie wygra ;-)
|
Włosi na kolanach! Ten wynik podwójnie mnie cieszy, bo zawsze kibicuję Holandii, a Włochów nie lubię. W zasadzie to nawet potrójnie - ze względu na rozmiary zwycięstwa. Oby tak dalej i Holandia powalczy o mistrzostwo. Żałuję tylko, że nie mogłem obejrzeć całego meczu <sniff>
|
Materazzi to jest kurcze drewno koleś powinien skończyć już z ME, dobrze, że Juventus nie zakupił też Barzagliego. Ogólnie super widowisko!!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cieszy mnie bardzo wygrana Holandii, i to do zera, bo jakość defensywy przed turniejem pozostawała wiele do życzenia. Radość tym większa, że nienawidzę włoskiej drużyny, w szczególności Materazziego.
P.S Van der Sar to chyba teraz najlepszy bramkarz świata. I nie mówię to tylko przez wczorajszy mecz. |
Cytuj:
Dzisiaj gra mój faworyt Hiszpania i mam nadzieje że zaprezentuje się równie dobrze jak Holandia. btw. Jak na razie na boiskach rządzą piłkarze Realu(Pepe, Van Nistelrooy, Sneijder):o |
Cytuj:
@Edit: http://pilkanozna.pl/news.php?ID=91609 United byli w ogródki, już witali się z gąską... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |
|