![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
@sever coś password nie działa :/ Cytuj:
|
Czyli to ma znaczyć, że jak Raks sie odezwie po moim poście, lub ja po jego to od razu zwołujemy kolegów? Idź się kurwa leczyć ;d
Po prostu czytam i czytam i te Twoje wnioski do śmiechu warte tylko dać. |
@ Sesef
hasło 123 ;) mój błąd ;) btw Oglądając filmik przypomniała mi się openka z poprzedniej wojny, kiedy to FAG wjebał sie w trapa w okolicach "statku" na Senje :] |
@Raks ty spaju !!!!
@ Issy~ tak na prawde to o Aurea tak duzo wiesz ze jestes moim GMem .. Moge Cie dotknac? please.... A tak na prawde to w dupie byles i gowno widziales .... Ej bo jojo to jest drugie konto raksa i on jak sie czuje samotny to se privy wysyla a jak ktos jest fajniejszy od niego to go jazduje z 2 charow :> Kurde alemnie teraz pojedziesz sory :( |
Cytuj:
21:38 GM Camlost on Celesta [2]: how are you today?21:38 Kucus:MONDAY! ten?:D |
16:32 Borixon Ziomus [86]: SELL DSM 20k!
poczekam do nast tygodnia, moze juz za 15 k beda sprzedawac. |
Na stronie Tibia.com zapowiedziano już tydzień podwójnego expa od 27 listopada do 4 grudnia.
Już widzę te tłumy dzieci neo siedzących przed komputerem 18 h dziennie. |
Tibia przez tydzien jak OTS:)
Troche lipa ale trzeba to wykorzystac :) |
"robic gfb druidami i expic sorkami"
|
Kurde ja tu chory nie ma mnie 3 dni a na forum kompletny zastój. Hehe pijama ma bana więc se nie poexpia, co najwyżej żujlia coś tam może wbije.
|
[CHAR]Eyes of Shiva[/CHAR]
Nov 22 2007, 17:03:17 CET Killed at Level 142 by [CHAR]Konikoza[/CHAR] and by [CHAR]Therrax[/CHAR] |
|
Cytuj:
|
My tu gadu gadu a Fifi 157 wbił
|
a co ta Ajuda ma znaczyć ?
|
POMOCY bo Brazylsku :D
|
To mu sie troche porypały VIPy.... albo Aimar jest spy'em:evul:
|
[CHAR]Morixar[/CHAR]
[CHAR]Dracozius[/CHAR] [CHAR] Beldare[/CHAR] [CHAR]Brellan[/CHAR] [CHAR]Cavesi[/CHAR] [CHAR]Dektral [/CHAR] [CHAR]Edozev[/CHAR] [CHAR]Ferren Teh'haxxoj[/CHAR] [CHAR]Gujek Mc'Draid[/CHAR] [CHAR]Iros jaba[/CHAR] [CHAR]Ivory frezzer[/CHAR] [CHAR] Kajzezoze[/CHAR] [CHAR]Mixor Korkeror [/CHAR] [CHAR]Tyrael Razerius[/CHAR] [CHAR]Waldy Lome[/CHAR] [CHAR]Wayon Gotin [/CHAR] [CHAR]Yokonzu[/CHAR] [CHAR] Ziruks[/CHAR] [CHAR]Chatdow guide[/CHAR] [CHAR] Don Torto[/CHAR] [CHAR]Polo of Darknes[/CHAR] [CHAR]Smeggo Toots[/CHAR] [CHAR]Jeremias Deathblade[/CHAR] [CHAR]Angers Princes[/CHAR] [CHAR]Strong Noer[/CHAR] [CHAR]Alex Fast Hunter[/CHAR] mogłem kogoś dodac lub ominąc :D |
@up
no niee szybszy :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:29. |
|