![]() |
|
Kiroy Wind & Casspari free :]
|
Cytuj:
ale Casspariego nie lubie i moglby byc hunted xD |
Cytuj:
wojna dobiega konca?:D |
eh Marchin, zarzuć mi trochę gp, ja sobie zainwestuje w coś, a nie dajesz kolegom z gildii, kupują blessy, padają i znów musisz im dać na nowe. Strata gp, a ja bym coś sensownego zrobił z takim hajsem.
Gratuluje Kiroy trafnego wyboru. A Ty Casspari skąd zmotałes 300k~, znów "PACC" na obsidii sprzedawałes? |
sasiad kumpla ,kolezanki ciotki z do thais powiedzial dla [CHAR]Szymona of Carlin[/CHAR] ,ze Casspari ma nowego ownera
|
@ Up
Kolejnego? xd |
OMG wchodze sobie po 3 dniach nie czytania a tu 9 stron WIELKIEGO NIC.
Gader nie mam nic do ciebie procz tego ze jak wchodze o 4 w nocy i widze cie online to odrazu wiem ze Bocik na Zolwiach :d Vany Hod wlacza bota zeby mu tanczyl w Dp zebym bal sie pojsc expic :D normalnie to jest jakies straszne;d ALe stwierdzam ze obsidia jest dobrym serverem bo gdy porobilem sobie 10 lvl na wiekszosci serverach German Pvp to tam jest wiecej BOTerow :D Dalanther Nie wiem kim ty jestes ale kims naprawde niezle przyjebanym. Piszesz jakies pierdoly i nie wiem o Ch.. ci chodzi Co do Saintu to sam bym nie ktorzych ujebal bo ich nie lubie i powinni byc wedlug mnie Hunted forever :d ale wiekszosc z Saintu walczy/chcialo walczyc/walczylo po to aby moc samemu grac na tym serverze. od 80 lvl do 124 expilem z otwarta vip lista,Exivowaniem Swe i expieniem w nocy:] z NG wielki szacunek maja Pephy,Azared Eagon,Skulter ba'Ulpa i Obijac. Wogule jak juz to bylo pare razy za jakis miesiac wyleci 60 % ludzi z NG, Z polakow pewnie zostanie Pephy czego mu zycze a tak reszta wypie.. bo nie potrzebne juz Mieso Armatnie. DO wszytkich co jezdza po Gaderze i jego udziale w wojnie to odjebac sie od niego plx. Wiekszosc z was nie gralo Knightami a co dopiero walczylo na jakies wojnie, taki EK ku... nic nie moze robic. na pierwszym Open battle biegalem i bilem z exori hur (po 50 chyba wchodzilo) Knight jest dobry tylko na masslogi,Boat trapy. a na Open battle bardziej sie przydaje jako ten co zbiera looty z Przeciwnikow;] Troche za bardzo sie rozpisalem,pewnie polowa tego nie przeczyta ale wiecie co ? MAM TO W DU..E:evul::evul: Makon |
Makon ty umiesz pisac?:D i to takie dlugie zdania gz :*:* Kiroy pedal Polskie spshedal o!
|
Wojnie mówimy papa ; ) A były szanse, ale cóż polacy tacy są.
|
Cytuj:
@Vylkano dziękuję za tą obronę mej skromnej osoby ;* :D a co do bota to skąd wiesz, sprawdzałeś pisząc "hi" ? xd |
takie małe wytłumaczenie dla ciekawskich : po prostu wyszlismy z wojny przez odejscie ludzi na xerene, a takze konflikty mlodego w gildii i obwinianie go za porazki itd ... ja nie mam ochoty walczyc a mlody juz tez wiec kolejny rok w pz dla nas jest bez sensu , i tlumaczenia spoko kiroy my sie wyplacimy i za pol roku sprobujemy juz do mnie nie trafily !! bo znowu bedzie tak ze kiroy hunted a reszta sie wyplaci poza ofc stara gwardia !! skoro nie ma zaangazowania w gildii nie widze sensu walczyc dalej ... a co do oceny mojej osoby to pozostawie to Rybie i reszcie nie licznej starej gwardii ktora walczy w tym gownie od samego poczatku !! zycze saintowcom wszystkiego dobrego i do zobaczenia w piekle :evul:
|
Ale Kiroy czy az tak bardzo jestes szanowany ze po wyplaceniu nie udupca cie po pierwszym lepszym expie? Z wieloma "polaczkami" ktorzy sie wyplacili prawie odrazu tak zrobili. Watch your back nigga :D
|
nie gadaj ze koniec , bo massloga sobie przygotowaliscie :D
|
Cytuj:
|
Kasa była , ludzie byli.. To czego wam brakowało w tej wojnie że ją przegraliście?Comandera?:(
|
Banished: until deletion because of real money advertisement
Vany hod, oj wydaje mi sie ze to juz 3 ban, 1st byl za pk, 2 za pk a teraz sprzedawanie pacca na trade oj oj : ( |
Cytuj:
Wreszcie. Należało mu się. |
Signed.....
|
Cytuj:
Cytuj:
To dzieciaki, które chcą być jak my... Niby nic, ale chcesz też tak żyć, Ty... i cała resztach tych jak Ty!" Tede (Tadek) <sex> Cytuj:
I chciałam dodać że bardzo cuchnie ten serek i bardzo źle smakuje :/ Kolega powiedział mi że mam którąś z tych chorób: Wszawica, Kandydoza pochwy, Świerzb, Ziarniniak pachwinowy. I dodał że znając mnie to mam je wszystkie naraz. Czy mam się bać? ;( <sex> |
ooooo to już pephy nie jest pedałem, który sprzedał Polskę? ;-/ Teraz narodowa akcja; "Pephy is good, pomóż bo mnie Swe bije." ;D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |
|