![]() |
|
Cytuj:
|
o/
15:32 You see yourself. You are an elite knight. You are Triarii of the Academy of Duskiness.
Feb 06 2008, 15:22:55 CET Killed at Level 93 by Xareta and by Lisek Van Liden GZ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@lisek van liden Jeśli kiedyś ukończysz podstawówkę to spytaj polonistkę w gimnazjum jak posługiwać się kropką. Widać że bardzo się starasz ale ci nie wychodzi. CZESC! |
ja pierd.ole, im dłuzej czytam to forum, tym bardziej żal 80% 'użyszkodników'
no opanujcie sie ludzie -,- ps czekam na bluzgi. |
Cytuj:
Chyba ze mowiles o swoim ojcu :D |
Cytuj:
|
Głupota ludzka nie zna granic.
Air Soul el'Baqowi dziękujemy za softy (w backpacku). POZDRO @up Te forum jest za małe dla nas dwóch... H U N T E D ! ! ! ZMÓW PACIOREK DRAAANIU!!!!!!! |
o/ Sell soft boots
|
Cytuj:
|
[CHAR]Youen[/CHAR]
Feb 06 2008, 15:42:47 CET Died at Level 127 by a sibang :/ @edit szkurwa nie to konto ;s |
@Up
Nie smiej sie, nigdy nie wiadomo moze dostal bardzo duze combo, wiesz jak one potrafia mocno tymi kamykami rzucac. |
Feb 04 2008, 02:48:08 CET Died at Level 103 by an azure frog
[CHAR]Doom Harvester[/CHAR] \o/ |
@Arherox
Było już, zamuliłeś kilka stron :p |
Cytuj:
31 pazdziernika zeszlego roku padles na wyvernie na 50 lvlu, ciezko dwarven ringa nosic? a btw gz pg 2 miesiace 0 lvli teraz wklejcie all moje deady na potworach plx |
Cytuj:
Ziomek dla twej wiadomości ja tą postacią gram 2 tygodnie 2. Nie padłem ani razu tą postacią i wyglądała o wiele gorzej niż wygląda teraz (czyt. 49 lv skille po 63/63 podobne do twoich) 3. Wbiłem (36 % do 51) Obecnie nie gram z braku czasu bo wiesz jest coś takiego jak szkoła a ja nie chce być takim lizodupem jak ty i wole żeby innmi mi lizali dupe niż ja komuś jak to lamusie jest w twoim przypadku :) 4. Jak już prosisz to pisz normalnym pismem a nie białym masz jakiś kurwa kompleks? Boisz się przyznać ? ;< @down ( Khazul ) Jak widzisz mam facc :) Pogadamy po wakacjach jak chcesz o PG :) Dostanie chara jest równoznaczne z wybotowaniem go jak to w twoim przypadku jest |
Co do smierci Amana
TYo ze jestes w jakiejs tam akademii , ktora to zreszta wziela sie chuj wie skad nie znaczy ze mozesz wyzywac ludzi w tym przpadku akurat kornika , plakanie na forum nic ci nie pomoze @Saptus Fakt to forum jest nawet za male na samego ciebie , dieta plx ? |
ps wbij na paccu 50 lvl to pogadamy
aha znow to nie twoj char, albo dostales aha sorry pg masterze ;/ |
ciekawe co by było , gdyby ktoś od dusków ubil kogos z WRA Academy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:49. |
|