Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

LovePA 11-11-2009 21:18

hehe obydwa kawałki dosyć dobrze znane, często lecą w Anjunabeats i w Corsten's Countdown xD
/dzięki

głosowałem na 1 miejscu na Above&Beyond :)

p.s z Kafesem to taki żart, mnie rozwala ta jego sztuczna niechęć do narodu polskiego, sztuczna i na pokaz ponieważ gdyby była prawdziwa to by się z Polski wyprowadził i nazywał się kim by chciał, a tak to tylko pierdoli głupoty :baby:

Kafes 11-11-2009 21:25

nie roz*******aj mnie jeden z drugim, nigdy nie mowilem ze mam jakas niechec do polakow tylko do takich pajacow jak ty :C
nie moja wina ze prawie wszyscy tacy jestecie :D

wogole to lol wasz patrotyzm w tibi to niby nie na pokaz ? b szczerze watpie ze ktorys z was byl dzis na jakichkolwiek obchdach wiec zagryź smycz

Dudii 11-11-2009 21:25

A jaki wlasciwie jest powod tej wojny ?

Trol'Trol 11-11-2009 22:06

jakich obchodach ?

Dudii 11-11-2009 22:40

11 Listopada lol...

Eneris 12-11-2009 00:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2685706)
nie roz*******aj mnie jeden z drugim, nigdy nie mowilem ze mam jakas niechec do polakow tylko do takich pajacow jak ty :C
nie moja wina ze prawie wszyscy tacy jestecie :D

wogole to lol wasz patrotyzm w tibi to niby nie na pokaz ? b szczerze watpie ze ktorys z was byl dzis na jakichkolwiek obchdach wiec zagryź smycz

a czy ja powiedziałem że masz niecheć? i tu nie chodzi o patriotyzm tylko o stosunek w tym przypadku szwedów do polaków

Kafes 12-11-2009 01:28

tam gdzie pojawia sie eneris konczy sie logika lols
chyba oczywiste ze 1 czesc mojego posta byla skierowana do tego lovepa kurdem.
z tym patriotyzmem to wiesz, chodzi mi bardziej o te posty noobcharow z nawoływaniem do rewolucji eloelo fak ju swe kejfes backstabber lol

jak juz przywołałeś wątek stosunku szwedow do polakow to moze rozwin swoja wypowiedz, bo mi nikt nigdy nie wrzucal i nie wiem czy wy myslicie ze jak ktos do was stuka fuck pl to powinienem sie tym przejmować czy co kurwa.

wy tez macie niezle jazdy jak mef przyszedl do gildi po to by móc cie wypierdolic ze spawna, nie wiem dokladnie co sie tam stalo ale tak mi elyris powiedzial :S wiec wiesz moze najpierw warto rozważyć kwestie stosunków polsko-polskich
elo

LovePA 12-11-2009 18:53

ja tam nie przejawiam się jakimś patriotyzmem ani w grze ani w rl bo dobrze wiem jacy są polacy a ci z valentines szczególnie, chodziło mi bardziej o te wszystkie docinki w kierunku polaków, tyle. Jak nie wiesz jakie to czas zacząć się leczyć na pamięć.

nie ma tematu bo ty i tak zawsze masz jakieś usprawiedliwienie :)

Dudii 12-11-2009 19:13

Co do tekstow w stylu ,,fuck pl , fuck swe" to winne sa obie strony, wedlug mnie. Ciekawe ile takie membersy z noctum maja dziennie msg ,,fuck swe".
Polacy rzucaja haslami fuck swe etc. bo nie maja zadnego szwedzkiego playera po ich stronie ( no moze ten niechciany Rose Efros :D ).

Trol'Trol 12-11-2009 20:06

no chyba tylko ty latasz po depo i piszesz fuck swe i do noctum lol

Dudii 12-11-2009 21:20

1./\ Die plx

2.Chodzi mi o ludzi na noobach ktorzy pisza, ale skoro jestes taki tepy zeby sie domyslic ze chodzi mi o noobchary, zastosuj punk 1.

Eneris 12-11-2009 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafes (Post 2685860)
tam gdzie pojawia sie eneris konczy sie logika lols
chyba oczywiste ze 1 czesc mojego posta byla skierowana do tego lovepa kurdem.
z tym patriotyzmem to wiesz, chodzi mi bardziej o te posty noobcharow z nawoływaniem do rewolucji eloelo fak ju swe kejfes backstabber lol

jak juz przywołałeś wątek stosunku szwedow do polakow to moze rozwin swoja wypowiedz, bo mi nikt nigdy nie wrzucal i nie wiem czy wy myslicie ze jak ktos do was stuka fuck pl to powinienem sie tym przejmować czy co kurwa.

wy tez macie niezle jazdy jak mef przyszedl do gildi po to by móc cie wypierdolic ze spawna, nie wiem dokladnie co sie tam stalo ale tak mi elyris powiedzial :S wiec wiesz moze najpierw warto rozważyć kwestie stosunków polsko-polskich
elo

jezeli 1 cześc twojego posta była napisa do Love pa czego napisałeś "jeden z drugim" a tylko ja i Love pisaliśmy coś o tobie... wieć panie logiku się tak nie napinaj? a co do stosunków pol-swe w tym przypadku chodziło mi o Rau który jest głównym problemem pomiedzy valentines - Noctum, Ja tam od ciebie nic niechce siedz ze szwedami ile ci się podoba a Mefo ma żal bo chciałem go zabić i idzie w ślady TD.

Kafes 12-11-2009 22:03

ty do mnie nic nie napisales oprocz tego ze mnie nie lubisz lolq
nie wiem w jaki sposob mogles pomyslec ze moja oczywista odpowiedź w kierunku lovepa byla skierowana także do ciebie :evul:

spoko emoty tu som powiem wam:cup:

Trol'Trol 12-11-2009 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dudii (Post 2686234)
1./\ Die plx

2.Chodzi mi o ludzi na noobach ktorzy pisza, ale skoro jestes taki tepy zeby sie domyslic ze chodzi mi o noobchary, zastosuj punk 1.

to ty jestes tempy jak siedzisz na nobach i wrzucasz writom a na mainie to dupsko lizales wojnie cie chyba nigdy nie bylo to co ty wogle do nich masz ?

LovePA 12-11-2009 23:12

Trol'trol, gdzieżtam Dudi lizał, przecież on pierwszy kozak że się postawić potrafił kiedy wszyscy wymiękali i wogóle on ani grosza nie zapłacił nigdy łoo a na wojnach licznych to ownował i był w top fragerach _/
taki z niego pr0 fighter prosto z tibia.org.pl B)

hahahahahahaha...?

p.s szybka ta wojna :p

Dudii 13-11-2009 00:05

tROl & tRol

A czy ja mowie ze to ja kurwa pisze sledziu ty ?.
Komu na wojnie dupsko lizalem haha, brak ci argumentow to piszesz chuj wie co,
tak niestety maja swiezo spuszczone psy z lancucha.

LovePa :
Jak po tobie wczesniej zaczeli jechac bo nie miales argumentow na mnie to stuliles pysk i siedziales cicho, Dudiego ( Powtorze ostatni raz kretynie wiec sobie zapisz ) dostalem na 20 lvl, uczylem sie wtedy grac i jakos dobilem nim ten 100. Nie walczylem w wojnie poniewaz Firek wyrzucil wszystkich triali z valentines. Wiec znajdz jakies konkrety albo waruj, oke ?

All:
Dobranoc ;*

Decade 13-11-2009 02:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LovePA (Post 2686319)
Trol'trol, gdzieżtam Dudi lizał, przecież on pierwszy kozak że się postawić potrafił kiedy wszyscy wymiękali i wogóle on ani grosza nie zapłacił nigdy łoo a na wojnach licznych to ownował i był w top fragerach _/
taki z niego pr0 fighter prosto z tibia.org.pl B)

hahahahahahaha...?

p.s szybka ta wojna :p

Po pierwsze do ciebie.... czytalem ostatnio ten temat od poczatku , tak z ciekawosci. w okolicach 60 tej strony znalazlem twoje bardzo fajne i pomyslowe posty w ktorych najpierw jechales po val gdy przegrywalo ze szwedami, pozniej gdy wri odpuscilo to lizales dupe val, i gdy wri ich rozjebalo to momentalnie znow zaczales jechac po val. Jednym slowem pozdrawiam jednego z ownerow asili ktory nigdy nikogo nie zabil i nikomu nie zaplacil. kto jak kto ale nie ty powinienes dudiego sądzic.

a co do ciebie dudi takie zycie, ale zauwaz ze firek nie wyjebal wszystkich triali :) z tego co pamietam to wyjebal tych ktorzy wg niego sie nie nadawali + tych ktorzy nie chcieli dac passow

--- Decade dodał 3 minut i 16 sekund później ---

a co do kafesa to ja nie wierze zeby on byl taki szwedzki w RL ;> nabraliscie sie na jego kontrovelszial imicz.
ustawil sie w grze i sie trzyma tam gdzie mu dobrze, tak samo ja jak wroce do gry bede sie staral grac z hornetami lub z valentines chyba ze mnie nie beda z powrotem chcieli ;p uwazam ze juz mam swoja gildie ;p tibia to wojna teamow a nie narodow ;p

Trol'Trol 13-11-2009 03:31

na elysi to niestety wojny sa raczej narodowe ;0

Eneris 13-11-2009 08:57

hum myślałem że "jeden z drugim" dotyczyło mnie i Love pa a więc SoRka ZiOmEk

Kafes 13-11-2009 12:55

nic sie szkodzi misiu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25.