![]() |
|
W 20 minutowej kolejce coś trzeba robić.
|
Tak to jest jak się na siłę przenosi na west
|
jak mozna hotshota ogladac?;o
|
Cytuj:
jubileuszowy 20 ranked przegrany pod RZĄD! W tym odcinku Soraka bez wardów stealująca fragi, składająca warmoga! Hell yea! Chyba robie nowe konto, 900 elo. Wychodzisz ze streama hotshota, wbijasz 5 minut później na oddone, a tam... Hotshot i oddone! We've a weak early game team.. Ashe is weak, Orianna is Orianna.. :D |
HAHAHAHAHAHAHA
THIS IS FOR ELEMENTZ xDDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja streamy oglądam w liceum na informatyce, heh.
|
Mnie też oglądają jak strimuje. Pepeszka odbanuj mnie -.=
|
Sivir jest spox po paczu. Zagrałem 3 gry i zrobiłem kolejno: 6/2/5, 12/6/19 i 25/8/9 :P
Z tariciem w duecie to już totalna masiakra. |
Tarica posysa, aktualnie Leona #1.
|
nunu dalej silny. Przypadkowo go picknalem z runami do nocturne jungle i wygralismy gre a ja mialem chyba 1/4/16, wardowalem babysittowalem topa i counter junglowalem. Nunu FTW
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
1550 elo hell
http://i39.tinypic.com/ms0sur.jpg |
Jezeli ktos potrzebuje duo m8 do rankedow to wyciagam pomocna dlon. Jak cos to piszcie pod gadu 1862917. Jestem ciagle bo boce w diablo : s W sumie zostalo mi tylko konto kolegi bo stare sprzedalem. Ponadto gralem 3 miesiace temu czyli hero powyzej i wliczajac w to Graves nie sa mi znane. Mimo to wczoraj zauwazylem ze nadal po staremu sobie radze.
|
Żal CLG przegrało z polakami na wcg -.-
|
Jak wygrają jutro finał to do końca życia mam wódę za darmo chyba ;p Cinek, Makler i Moka to moi kumple z osiedla, jaram się nimi jak nigdy w życiu. CLG rozjechane 0:2 w pięknym stylu, nie wiem co robili w pierwszej grze, oddali wszystkie smoki. Jestem szczęśliwy jakbym to ja tam grał, jutro rano oglądam finał i trzymam kciuki : D
|
Też będe oglądał rano na żywo. Wiadomo dokładnie już o której będzie? Oni w sumie wylecieli nagle jakoś nie? Jakoś nigdy o nich nie słyszałem, na żadnym turnieju chyba udziału nie brali a tu nagle CLG rozjechane 2:0 ;S
|
Przecież Gameburg od dawna tyra na weście, z milion razy rozjechali SK.
|
no clg nie ma teamplayu dobrego bo graja tam 2 osoby z tsm 2 osoby z clg i 1 osoba bez teamu, a GBT graja razem od dlugiego czasu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:39. |
|