Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73450)

Ameriov 25-03-2009 16:25

@ Flao & Beholder

Nie mam na was siły, ile razy można powtarzać, że skoro na rooku można zabić draga/GSa solo bez problemu a nawet behe sposobem to MM jest banalnym potworkiem?

@Edit
Do beholdera- Smoka to ja Ci zabije nawet na 2x2 geniuszu.
GS- wystarczy speed 60-70lvla i jakiś nie za mały obszar, dajmy na to 15x15 + jakas drabinke czy schody, gdzie w razie czego mozna zwiac.
Nie musze stawiac OTSów bo juz to zrobilem na TS.
(I sie nie czepiajcie, ze zostawilem GSa na redzie, nie moja wina. Za to dragi ubilem!)

Rokstaye'r 25-03-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2505304)
@ Flao & Beholder

Nie mam na was siły, ile razy można powtarzać, że skoro na rooku można zabić draga/GSa solo bez problemu a nawet behe sposobem to MM jest banalnym potworkiem?

Draga rozumiem,ale jak mozna zabic GS solo który ma 1400Hp przecietny hit z rookowym eq 200+ utrzymujac sie na potkach dajacych ~60 hp wytlumacz mi bo nie rozumiem:p
(ps jak wstawic podpis zeby obrazek bylo widac?)

Beh0lder 25-03-2009 18:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2505304)
@ Flao & Beholder

Umiesz czytac ? Gdzie ja do k**** nędzy napisalem , że nie da sie MM zabic na rooku bo za silny.
Gs , Drag lol staw se otsa zrob rook kwadrat 18 na 18 kratek postaw spawn GS/Draga , zrob se jakas postac (oczywiscie no vocation :)) i zobaczymy czy zabijesz ;p

Luker's 25-03-2009 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beh0lder (Post 2505432)
Umiesz czytac ? Gdzie ja do k**** nędzy napisalem , że nie da sie MM zabic na rooku bo za silny.
Gs , Drag lol staw se otsa zrob rook kwadrat 18 na 18 kratek postaw spawn GS/Draga , zrob se jakas postac (oczywiscie no vocation :)) i zobaczymy czy zabijesz ;p

Udajesz głupiego?

borysus131 28-03-2009 12:20

Wiecie co? ja uważam że zagadka spike sword musi być na bank związana z kręgiem z kamieni na północno-zachodniej części rookgaardu (niedaleko wejścia na skeletony). Po środku kręgu jest kamień a napewno nie był on zrobiony dla ozdoby

Vistek 28-03-2009 12:25

Zgadzam się z przedmówcą
a tak przy okazji wczoraj widziałem jak koles na dachu brass armora pokazywał
tylko czy jest nadal do zdobycia ?

EnpeceThief 28-03-2009 12:56

Może i jestem teraz ARCHEOLOGIEM, ale NPC Bozo który ukaza się w książce NPC amber, podpisa się na PACC arena na tabliczce przed wejściem do szkieletów. A kim jest bozo? Błaznem króla! (8o I robi se z nas jaja ogólnie. Np. bierze pieniądze za podatek który nie istnieje!) Czyli może on mieć związek w Verothem. Sprawdze to postacią na mainie.
@edit
gadałem z nim i tak: mówi na luzie
Do you know the one with the dragon? Where - and then ... hahahaha! Oh no, I guess I ruined it.
jak napiszesz hi>minohell
12:41 Bozo: What do all little minotaurs want to become when they are grown-ups? ... Cowboys, of course!
jak napiszesz hi>orchell
12:44 Bozo: Why do orcs have green skin? ... They ate at Frodo's!
a jak hi>bye to
12:47 Bozo: Remember: A joke a day keeps the ghouls away!

@edit2:
Ale dlaczego "mino" a nie "minotaur"??

Czyli częśc ma związek z nim!

Beh0lder 28-03-2009 15:16

Nie pytaj o orchell i minohell bo on odpowiada jak na pytanie o potwory ..
A hmm ten kamien posrodku kregu , wy wszędzie znajdziecie częsc jakiegos questa ;/ szkoda tylko , że nikt sie nie przyjrzał innym rzeczom np. książce Lilly ;p

Orandar95 29-03-2009 18:55

Może przestaniecie się kłócić i ktoś wyśle e-maila do Cipsoftu z proźbą o podpowiedz:D:D

edit
Może Bozo to joker zna all odpowiedzi :D tylko nie chce powiedzieć może czeba znajść jakiś sposób żeby on zaczoł mówić ?xD

Beh0lder 29-03-2009 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orandar95 (Post 2509036)
Może przestaniecie się kłócić i ktoś wyśle e-maila do Cipsoftu z proźbą o podpowiedz:D:D

edit
Może Bozo to joker zna all odpowiedzi :D tylko nie chce powiedzieć może czeba znajść jakiś sposób żeby on zaczoł mówić ?xD

Zmówmy modlitwe cipsofcie nasz ktorys jest w niemczech.... objawi sie GM (odkad wynalezli system autmatycznego karania boterow to juz chyba wymierajacy gatunek) i powie co trzeba zrobic!Ta może trzeba jakiegos haka na Bozo znaleźć :D

DK-LOG.911 30-03-2009 07:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez EnpeceThief (Post 2507540)
Czyli może on mieć związek w Verothem.
(...)
Czyli częśc ma związek z nim! [z Bozo]

kilka dni temu konto zalozyles i juz VEROTH!!X(X( NIRGDY NIE BYLO ZADNEGO VEROTHA!!X(X( TEMAT CALY SIE CZYTA!! (tak, wiem dlugi troche)

a bozo nie ma nic z rookiem wspolnego. jest blaznem i zrobil kawal kumplom, czyli zimitowal swoj grob. a potem wyruszyl z kumplami na maina. proste jak drut!!

@topic

w kregu kamieni respi sie tylko dead wolf 100 oz.

:edit

co do tych textow bozo, to on sie poprostu nabijal z mino i orcow:

Co robia wszystkie male minotaury zeby urosnac? ... Cowboys, oczywiscie! (doja krowy? nie kumam :()
Dlaczego orki maja zielone skory? ... Jedza u Froda!

Brecht 30-03-2009 09:23

"want to become" tłumaczysz jako "co robią" ? Chyba długo będziesz błądził przedzierając się przez wypowiedzi NPC ;)

Glovan 30-03-2009 19:08

popatrzcie rook stayerzy

12:47 Bozo: Remember: A joke a day keeps the ghouls away!

To znaczy : Żart dnia trzyma ghoula z daleka
A gdzie jest ghoul???
W tajemniczym pokoiku na rooku.
Da się to powiązać
Może trzeba jakiś żart Boza lub kogoś innego napisać do Ghoula lub kogoś innego :D
Co o tym myślicie? Jestem debilem?:D

Marcin24 30-03-2009 19:11

Cytuj:

Jestem debilem?:D
Tak, bo tego nie sprawdziłeś, a wyjeżdżasz z tym na forum.

Glovan 30-03-2009 19:28

Nie sprawdziłem bo nie wiem o jaki żart chodzi MATOLE :D
A moze chodzi własnie o to zeby do ghoula powiedziec : A joke a day keeps ghouls away?
A i popatrzcie , że Bozo powiedział ,,the ghouls" a nie ,,ghouls" zyli chodzi mu o znajomego mu już ghoula.

Marcin24 30-03-2009 19:50

Cytuj:

Nie sprawdziłem bo nie wiem o jaki żart chodzi MATOLE :D
A moze chodzi własnie o to zeby do ghoula powiedziec : A joke a day keeps ghouls away?
A niby my mamy wiedzieć? To jest Twoja teoria, więc ją sprawdzaj.

Rocket Slayer 30-03-2009 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2509919)
Może trzeba jakiś żart Boza lub kogoś innego napisać do Ghoula lub kogoś innego :D

Taaa. Ghoula, potwora. Padnie ze śmiechu i ci dropnie loota przez ścianę.
Cytuj:

Jestem debilem?:D
Hahahahahahaha dawno na tym forum takiego polewu nie miałem...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2509942)
A i popatrzcie , że Bozo powiedział ,,the ghouls" a nie ,,ghouls" zyli chodzi mu o znajomego mu już ghoula.

Lol... Zatwardzenie murowane!

Glovan 31-03-2009 07:42

Napisałem przecież że może do ghoula trzeba ALBO do kogoś innego.
Np. NPC???????
A jeżeli chodzi o żart to może chodzi o ten który mówi Bozo jak mu się powie ,,joke".:P

Orandar95 31-03-2009 15:56

Podobno kiedyś Bozo sprzedawał na rooku "wałek" podobno to byl XXXXX of fury (nie pamiętam nazwy) może czeba tego użyć na ścianie z Ghoulem ( tej lekko rozje***ej) to moja nowa 1000 teoria xD:D:D:D

Beh0lder 31-03-2009 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glovan (Post 2510256)
Napisałem przecież że może do ghoula trzeba ALBO do kogoś innego.
Np. NPC???????
A jeżeli chodzi o żart to może chodzi o ten który mówi Bozo jak mu się powie ,,joke".:P

Boże .... jak masz kolejna głupią teorie to ja pierw sprawdz a nie piszesz na forum a może to a może tamto...
:> W ogóle prędzej dostaniesz sie do ghoula jak mu krzykniesz polska gola niż zarty Bozo .

@up Wałek do ciasta, można go znaleźć w większości barów i kuchni.
Klaun Bozo po ostatnim spotkaniu z matką swojej dziewczyny nazywa je Maczugami Furii.
Maze of fury prawdopodobnie chodzi o mace of fury... ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51.