![]() |
|
@ Flao & Beholder
Nie mam na was siły, ile razy można powtarzać, że skoro na rooku można zabić draga/GSa solo bez problemu a nawet behe sposobem to MM jest banalnym potworkiem? @Edit Do beholdera- Smoka to ja Ci zabije nawet na 2x2 geniuszu. GS- wystarczy speed 60-70lvla i jakiś nie za mały obszar, dajmy na to 15x15 + jakas drabinke czy schody, gdzie w razie czego mozna zwiac. Nie musze stawiac OTSów bo juz to zrobilem na TS. (I sie nie czepiajcie, ze zostawilem GSa na redzie, nie moja wina. Za to dragi ubilem!) |
Cytuj:
(ps jak wstawic podpis zeby obrazek bylo widac?) |
Cytuj:
Gs , Drag lol staw se otsa zrob rook kwadrat 18 na 18 kratek postaw spawn GS/Draga , zrob se jakas postac (oczywiscie no vocation :)) i zobaczymy czy zabijesz ;p |
Cytuj:
|
Wiecie co? ja uważam że zagadka spike sword musi być na bank związana z kręgiem z kamieni na północno-zachodniej części rookgaardu (niedaleko wejścia na skeletony). Po środku kręgu jest kamień a napewno nie był on zrobiony dla ozdoby
|
Zgadzam się z przedmówcą
a tak przy okazji wczoraj widziałem jak koles na dachu brass armora pokazywał tylko czy jest nadal do zdobycia ? |
Może i jestem teraz ARCHEOLOGIEM, ale NPC Bozo który ukaza się w książce NPC amber, podpisa się na PACC arena na tabliczce przed wejściem do szkieletów. A kim jest bozo? Błaznem króla! (8o I robi se z nas jaja ogólnie. Np. bierze pieniądze za podatek który nie istnieje!) Czyli może on mieć związek w Verothem. Sprawdze to postacią na mainie.
@edit gadałem z nim i tak: mówi na luzie Do you know the one with the dragon? Where - and then ... hahahaha! Oh no, I guess I ruined it. jak napiszesz hi>minohell 12:41 Bozo: What do all little minotaurs want to become when they are grown-ups? ... Cowboys, of course! jak napiszesz hi>orchell 12:44 Bozo: Why do orcs have green skin? ... They ate at Frodo's! a jak hi>bye to 12:47 Bozo: Remember: A joke a day keeps the ghouls away! @edit2: Ale dlaczego "mino" a nie "minotaur"?? Czyli częśc ma związek z nim! |
Nie pytaj o orchell i minohell bo on odpowiada jak na pytanie o potwory ..
A hmm ten kamien posrodku kregu , wy wszędzie znajdziecie częsc jakiegos questa ;/ szkoda tylko , że nikt sie nie przyjrzał innym rzeczom np. książce Lilly ;p |
Może przestaniecie się kłócić i ktoś wyśle e-maila do Cipsoftu z proźbą o podpowiedz:D:D
edit Może Bozo to joker zna all odpowiedzi :D tylko nie chce powiedzieć może czeba znajść jakiś sposób żeby on zaczoł mówić ?xD |
Cytuj:
Zmówmy modlitwe cipsofcie nasz ktorys jest w niemczech.... objawi sie GM (odkad wynalezli system autmatycznego karania boterow to juz chyba wymierajacy gatunek) i powie co trzeba zrobic!Ta może trzeba jakiegos haka na Bozo znaleźć :D |
Cytuj:
a bozo nie ma nic z rookiem wspolnego. jest blaznem i zrobil kawal kumplom, czyli zimitowal swoj grob. a potem wyruszyl z kumplami na maina. proste jak drut!! @topic w kregu kamieni respi sie tylko dead wolf 100 oz. :edit co do tych textow bozo, to on sie poprostu nabijal z mino i orcow: Co robia wszystkie male minotaury zeby urosnac? ... Cowboys, oczywiscie! (doja krowy? nie kumam :() Dlaczego orki maja zielone skory? ... Jedza u Froda! |
"want to become" tłumaczysz jako "co robią" ? Chyba długo będziesz błądził przedzierając się przez wypowiedzi NPC ;)
|
popatrzcie rook stayerzy
12:47 Bozo: Remember: A joke a day keeps the ghouls away! To znaczy : Żart dnia trzyma ghoula z daleka A gdzie jest ghoul??? W tajemniczym pokoiku na rooku. Da się to powiązać Może trzeba jakiś żart Boza lub kogoś innego napisać do Ghoula lub kogoś innego :D Co o tym myślicie? Jestem debilem?:D |
Cytuj:
|
Nie sprawdziłem bo nie wiem o jaki żart chodzi MATOLE :D
A moze chodzi własnie o to zeby do ghoula powiedziec : A joke a day keeps ghouls away? A i popatrzcie , że Bozo powiedział ,,the ghouls" a nie ,,ghouls" zyli chodzi mu o znajomego mu już ghoula. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Napisałem przecież że może do ghoula trzeba ALBO do kogoś innego.
Np. NPC??????? A jeżeli chodzi o żart to może chodzi o ten który mówi Bozo jak mu się powie ,,joke".:P |
Podobno kiedyś Bozo sprzedawał na rooku "wałek" podobno to byl XXXXX of fury (nie pamiętam nazwy) może czeba tego użyć na ścianie z Ghoulem ( tej lekko rozje***ej) to moja nowa 1000 teoria xD:D:D:D
|
Cytuj:
:> W ogóle prędzej dostaniesz sie do ghoula jak mu krzykniesz polska gola niż zarty Bozo . @up Wałek do ciasta, można go znaleźć w większości barów i kuchni. Klaun Bozo po ostatnim spotkaniu z matką swojej dziewczyny nazywa je Maczugami Furii. Maze of fury prawdopodobnie chodzi o mace of fury... ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |
|