![]() |
|
Cytuj:
WIEDZIAŁEM ŻE PHOENIX SIĘ ODEZWIE BO GRUHARD PRZYSZEDŁ _/:cup: ofc odpisalem tak szybko na Twojego posta bo jestem nolajf of pl forum tibja |
ej zioms rze kiedy niby? ja go staram sie nie obrarzac bo i taq ma zrezanom psyhike i wogule ;\ i ja wogle jestem ziom w pis w sensie rze peace nie pis bo pis sux a peace roxa no i ten teges ja nie obrarzam graczy bez rezomu
a wogule to pozdrawiam ziomkuw rodakuw troche bardziej pozdrawiam pimola, kiepe, kieluszka no i bardziej niz bardzo pozdrawiam Vincentego oraz z niecierpliwosciom czekam na jego posta dzieki kturemu me rzycie nabiera sensu i wogule na koniec dobranoc |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
i wybrales to drugie, nie pierwszy raz ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juz nie przesadzaj z tymi mw -.- przeciez on nie ma mlvlu na magiczne sciany ;] :cup::cup::cup: jedyne co mogl zucac to parcele bez labli ;] :cup::cup:
<3 rozpusta ! Aha i jeszcze jedno @ Emaric zarezerwowalem dla ciebie ded w sylwka za rok o 23 :50 X(X( |
ej ty feniks of sedes of magia of palladyn slyszalem ze ostatnio wbiles do autobusu i chciales kupic bilet 'normalny' , a kierowca cie wysmial i powiedzial ze z takim ryjem nie z tej ziemi to jedynie ci moze międzygalaktyczny sprzedac
:< i tu sie pojawia moje pytanie kto cie jeszcze karmi hubo ; o |
Cytuj:
A powiedz mi co ty zrobiles w tej opence? Poza bieganiem na niewidce, podejzewam ze nawet bolca czy assasinki nie zuzyles chociaz po tobie to i arrowow bym sie spodziewal, sdka tez pewnie nie uzyles? Nie wiem do jakiego teamu mozna Cie zaliczyc bo biegales tylko za AL i ewentualnie ich troche blokowales ;\ |
jak dokladnie sie przyjrzyj to zobaczysz ile zrobilem ^^
ale to nie zmienia faktu ze wy wielkie bongosy potezne, nie raczyliscie zaszczycic nas swa obecnoscia. why? ogarnal strach? tylko xermvis byl a gdzie reszta? wielki silny kurumai? gdzie nasz top frager bard argon? ciappek? titiu? a no przepraszam, zapomnialem ze to byla walka team na team a nie 100 na 1 sry :< |
up ;;
wedlug mnie trudno 50 lvlami ( jak jeszcze ma sie rsy) na rowni rezac jak all maja 100+ taki 50 lvl pada na combo wiec nie wiem po kuj caly czas nawijasz na tym forum |
Cytuj:
i wole nie byc na ob niz byc i huja tam zrobic i latac na niewidce hahah |
kolejny raz apeluje do waszych "zdrowych rozsadkow" :
NIE ODPISUJCIE MU, MOZE SOBIE POJDZIE. hej Gruhard!! Zarcik sredni, ale pytankiem to juz wymiotles :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam Ziomka <3 :)
wszystko wporzo :* jc to gg a co do 50 lvla na rsie ,lepiej niech pujdzie noobem i przesuwa wroga ,kradnie loota xD i blokuje :) niz zeby mial pasc jako pierwszy |
Cytuj:
|
hehe, i chuuuuj, :)) a war, tzn, moim zdaniem to bedzie znow ze szwedy sie wypna i polacy huntded :/ ;(
|
polacy pm nick galerarycerza
|
sory rze puzno pisze ale viron was na ob pokaral ;(
|
Viron to mistrz pvp !!!!!! KOCHAM GO
|
100 rp z rsem po karlin latal no wiec:D
Kalla Jan 08 2009, 22:10:31 CET Killed at Level 100 by Anarth Espada and by a fire elemental of Gimpes |
Cytuj:
a ob to takie se |
Podbno Phill Da Bozz wraca na Iridie, i to on grał własnie Vironem.. 8o8o8o8o8o:cup::cup::cup:
A co do Kakeja, miałeś racje kumplu z tym co mi pisałes na gadu.. :p |
o_O ahhh ten Kakej i jego filozofie co nie Hansiu xD ?
VIRON TO JEBANA KURWA ---- czekam na bana albo ostrzezenie xD |
znow banda kretynow mowi o czyms o czym nie ma pojecia...
|
pimol lognij sie o 20+/- mam kolejne pieniazki na iridi dla was. tym razem czysta kasa!
|
Cytuj:
|
jakbym gral na iridii to bym nie dawal kasy, poprostu lubie naweet to forum czytac a ze mam troszke itemkow to daje, juz ci raz dawalem nawet z 20k~ :P
chcialem dac xermvisowi ale to zldoziej ;/ okz poszlo na ten adres 50k, jeszcze santa doll mialem, ale zrobilem na emdi on iridia darmowa loterie na swieta xd teraz przeznaczam kase na szczytny cel-zajebanie galery @down TO I TAK DLA PIMOLA, TY NOB |
Cytuj:
100k za emerice. wiem jestem pazerny ale nie mam hajsu zeby 80 wbic |
Cytuj:
dzieki wielkie przyda mi sie:D! |
siema ziomy
Name: Xermvis Sex: male Profession: Elder Druid Level: 70 /buk |
15:36 Crealeth [157]: witam rodaka
15:37 Bezok [147]: Utani Gran Hur ""Aliiii 15:37 Crealeth [157]: klaniam sie nisko 15:37 Bezok [147]: witam 15:37 Bezok [147]: nie znam cie ale huj 15:37 Bezok [147]: xD 15:37 Bezok [147]: witam co to ma znaczyc |
a tak plakaliscie ze Viron dal komus chara na ob...
Grotius k's Sensation k's Lijo hentyney Asilles Bezok i paru innych, myslicie ze to oni grali na swoich charach ? ;; |
no nie chcialem muwic tego ale podejrzewalem pana radka oto albo o alzheimera
|
Cytuj:
and by Felli Feindrown uwaga prosze szanowegno orion luca jesli chcecie rzebym dalej expowal xermwiskiem to wyslijcie pieniozki do mojego carlin dp ale ja i tak /care i dama smiec pozdrawiam kreleta ktury rzondzi w AL :cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |
|