![]() |
|
JuhUASHuashauHSUhaUHSAuHSuAhsuhsauSHush
@Baku thx za dobry humor :D:D YEN LO VAG NASRAŁ W MAK HUHSAUSHUAHSUAH XDDD :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
yen wbijaj do szmatola (lidzbark wiejski) ,jak masz problem to i ciebie obijemy Xd
|
HAHAHAAHAHAHAHAHH Przypomniało mi się coś. Baku, pamiętasz?
http://img296.imageshack.us/img296/7...iachxddjh5.jpg http://img296.imageshack.us/img296/7...73df8948f6.jpg N/C ASHAUSAHSUAHSUASHAUSHASUA ale tfash SAHsauSH @edit BAKU SORRY ZE TO WKLEILEM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Yen no i co z tego?
co w tej fotce dziwnego? twoja też była na forum SaS..... szkoda gadać...X( |
Ja przynajmniej nie mam płetw na włosach jak Ty AHSuaSHAUSahSUahSAUShAUS
|
@fota
marcjanie atakujom |
Baku, jeszcze raz srr XDDDDDDDD
@bobek Marsjanie* atakują* xDD |
Ale piździonek na palcu ASHausahSU
Lupish se w to fkładać ? XDDDDDDDD UUUUUUUUUUUUUUAHAHAHA uuuUUUUUUUUUUuuuuuuUUUUUuuuuuuuuUUUUUuuuUUUUUUuuuu u |
00:19 Stara Gagotha [2]: UAHSUAHSUHSUAHSUAHSS TY GO CHYBA ZA MORDE OJEBALES UAHSUAHUSHSUAHSUAHSUHAUSHAUHSUAHSSHUS okurwa wymiekam ja pierdole
00:19 Yen Lo Vag [103]: xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ASAHSuaSHAUS 00:23 Stara Gagotha [2]: on chyba w dziecinstwie wpadl twarza w wegiel 00:23 Stara Gagotha [2]: i stary gasil noga 00:23 Stara Gagotha [2]: xd XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
płetw?
to chyba irokez? he? yen pokaż nam swoje foto a później wyśmiewaj się z niego....;) |
@Baku
haauahasushs moze i smieszny jestes, ale takie tfasze to z bierdonki chyba ,,Codziennie Niskie Ceny" a i ty chyba trafiles na ,,W Sobote Po Dwa Złote" oooo kurwa rispekt za tfasz dla ciebie ! xd SZACUN ZIOM kumple plx? @Yen X(X(X(X(X(X(X(X(noobX(X(X(X(X(X(X(X(X( btw ziomster szkoda ze myslisz ze ja to baku :< |
Jeżeli to co masz nad uchem, z boku głowy to irokez, to mój ojciec jest księdzem. Jesteś kolejna osoba, ktora pyta o foty :) Spytaj Lucasa. On tylko ma moje foto.
|
Cytuj:
o to ci chodzi?? Z Yenem gadasz cioto, jak przed sekundka sie zalogowalem xd |
GAGI :*:*:*:*:*
Buy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kkBuy Dragon Claw 1.3kk |
Sell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kkSell Dragon Claw 1.4kk
|
No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe No hawe
|
.
|
Ziomsterku Ile Jeszcze Bede Musial Ci Powtarzac Ze Ja Nie Baku >.<
Kurwa Miales Mnie Na GG Zapisanego Gagoth Master a Teraz Na Baku Zmieniles -.- |
@Baku, juz ci daje ssa, poczekaj, zrobie scener shota, i uploadne...
@Edit O masz,! Nie chcialo sie uploadnac scierwo jedno http://img237.imageshack.us/img237/4979/bahf9.jpg |
TEAM TO POI FALLOW ME
w8 pies sra z/w http://img237.imageshack.us/img237/2194/rzaltz7.gif Uwaga! ej ale ja nie widze tam ga'gi ?? |
Oj Ziomster Ziomster Kłamiesz Siebie Samego :)
No Nic Za Pare Dni Mi Gagoth Mastera Odbanuja To Napisze Do Ciebie I Moze Sie Sprawa Wyjasni Bo Niewiem O Co Chodzi :/ |
Cytuj:
|
01:43 Lyonel Saitou [124]: yen lo vag
01:43 Lyonel Saitou [124]: rox name Przywalcie sie kiedys do mojego nicka xddd Lepsze niż to Swoon Miron XDDDDDDDD |
Lista ignorowanych Howard-Webb
Jak Mówilem. Nara Ziomster :* |
:( .
|
Hueh a czy ja mówiłem ze jestem piekny czy cos ? : )
Yen zaraz se skinnym zagadam i Twoja fotke wyciagne Boze Ty masz morde przeprasowaną Zara znajde to edit dam xd Nos to jak gargamel masz xd @@ EDIt Widzisz masz szczescie bo Cie by pojechali tak za tą morde ze omajgad. Z komy Wyjebałem Twoje skutasione fotki :< A Skinny na imejlu nie ma ;< na sas guild site wyjebane :< Moze hm zara cos zfejkujemy. AFk |
#yen
bawisz sie w rzala?:/ |
Yen lion lag to rox imie? chyba dla małp :D:D:D
|
Ey Yen zÓo
Pisałes ze kiedys Ci stara z domu uciekła , znalezli ją ? Jak Ty to mufish broniem siem atakiem:baby: Moze taki kogz , btw masz Uadnom dziefczynem. Boshe pashtet . |
100 lefel
|
Cytuj:
A ty zęby jak przepracowana kosiarka ścienna.. Dobrze, że sie przyznales :P @topic Co do Enrisa GZ http://img295.imageshack.us/img295/9876/enrisnbqm9.jpg http://img295.imageshack.us/img295/9...0f34a574ae.jpg http://img292.imageshack.us/img292/3729/enrisnb1ig8.jpg http://img292.imageshack.us/img292/3...2c527eec32.jpg Dialogi :P IRON GZ XDD Zajebisty moment każdego gracza :D @edit Baku Tylko że nikt nie miał jej foty AShasuaHSuASHAUShaSUaHSAUShau Jak nie masz na nic dowodów, to wy*******aj do budy zapchlony lizydupie. Aha, i gówno Ci da, że będziesz się na naszej klasię moich rl pytał o adres SHASuaHSAUShASUAHSAUSAHU |
Hmmm niezly spam :D ;/
|
@ Yen
Ladnie to pindo ujales.. szkoda ze daleszej czesci nie ma :(
Nastepna linijka 11:41 Enris Ston [89]: jestes*.. no coz z rozpedu literowka zdarzy sie kazdemu.. A co do ciebie Yen to i tak jestes frajerem o czym wie chyba kazdy na tym forum.. (mysli, ze jest fajny) Ja cie skomentuje tak: "Karmiony miekkim chujem swojego mistrza szukasz... jak to jest byc gownem na moich butach?" 11:40 Yen Lo Vag [103]: BUY DRAGON CLAW 1.3KK Zajmij sie lepiej smieciu tym czym umiesz.. staniem pod depo i zalosnym handlem, albo thiefowaniem |
Cytuj:
Chodzi się po chodniku, nie po trawie i krzakach. I to nie był komentarz, tylko stwierdzenie i pytanie : ) Ten tekst powtarzasz już z 6-7 raz, na Tibii i na forum, nie no rispekt ziąąąą. 12:11 Swoon Miron [83]: ile yen ci za to zaplacil? 12:13 Enris Ston [89]: ile mu zaplaciles 12:13 Enris Ston [89]: ? Lubicie powtarzać swoje teksty? |
Ten tekst na forum pojawil sie pierwszy raz.. :(
12:08 Argor Wrath [49]: LUBIE YENA I KURWA CHUJ CO O NIM SADZICIE 12:09 Argor Wrath [49]: To jest mój kumpel od 1,5 roku (ciekawe ile mu zaplacil) O.o 12:09 Yen Lo Vag [103]: kurwa 12:09 Yen Lo Vag [103]: zaraz zaczne go jebac GZ.. ze masz taki poped do panow to nie wiedzialem.. |
Pamietasz kundelkq jak dawałes zdjecie ESI :< ?
Moze siusi ? Jebany prawiczek Btw. Nasza klasa ? Pojebany jestes Dawałes mi kiedys swój adres i go dalej mam ciołq. A Te Tfoje foto z morda do przodu do mnie co słałes? Ja plakałem ze smiechu taki paszcz"ó'r :<< B) Jestes krejzól @@Eeeeeeeey Btw Jak mój stuffed drag ?; ) Fajnie sie u"kradzieło "go ? Złodzieju ? |
12:20 Swoon Miron [83]: orzezuc na tego chara
12:20 Swoon Miron [83]: swoj set 12:20 Swoon Miron [83]: i scryna zrob 12:20 Swoon Miron [83]: ^^ Chwila, niech tylko Argor wróci do dp : ) @Baku shASUShausahsuSHAUShASUahSUASHAU |
Ey ey
yen ile i komu zapłaciłes zeby Cie nauczył smiać sie jak kundel ? Ej nie odpowiedziałes czy mame Ci znaleźli :<< Bo sie :"RZ": aliłes ze Ci uciekła . Nie dziwo z takim zjebem to chiba nikt nie da rady wy"cz"ymac Ey yen ;<< skad masz ave ? z Pe"WE"ksu? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:18. |
|