![]() |
Barca, Milan i Huelva Ci nie wejd± :p
|
hahahahaah swietnego mieliscie nosa do ligi wloskiej : D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakby¶ wiedział co typujesz, to by¶ tak nie mówił. Logiczne było,że to ostatnia kolejka i lazio i Milan o nic nie walczyla. Po za tym drużyna z Mediolanu była ¶wieżo po finale LM. |
Kod:
Kuba - Rosja (1m.) 2 1.50 Kod:
Kuba - Rosja (1m.) 2 1.50 |
Cytuj:
|
ej chomiczku!!! a z jakiego serwisu zakładów internetowych korzystasz???
|
jezeli to do mnie bylo, a zakladam ze tak, to kilka rzeczy:
- na 'ej' to mozesz sobie rozmawiac do swoich ziomkow spod bloku, a nie do mnie - a kto powiedzial ze korzystam z internetowego bukmachera? - a nawet jesli, to i tak bym ci nie powiedzial, bo i po co? Sadzac po poziomie twoich wypowiedzi nie masz jeszcze ukonczonych 18 lat, a wiec i tak nie mozesz zarejestrowac sie i grac u zadnego e-bukmachera. |
To Jest Mój Ziomal Stajlllllllllllll Każdy Równy Każdy Równy Wiec Do Każdego Ej Gej
|
up&up up: loool pamietam jak mnie kiedys hoom zjechal za to ze powiedzialem do niego "chomik" ; (
Cytuj:
Wygrana: 32.80 |
Kod:
3895 AZERBEJDŻAN-POLSKA H(1,5-0) 2 1.45 |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kod:
Kuba - Rosja (1m.) 2 1.50 Kod:
Kuba - Rosja (1m.) 2 1.50 ------------------------------------- Kod:
Andorra - Izrael 2 1.10 Kod:
Bosnia Hercegowina - Malta 1 1.20 |
zaszalałem i po wygranej 20,40 zł obstawiłem kolejny kupon :), tym razem nie udany ^^
Cytuj:
|
Kod:
Andorra - Izrael 2 1.10 i kuponik for real: Kod:
Bosnia Hercegowina - Malta 1 1.20 |
@hoom~
Ale bym się w*****ł, oczywi¶cie wiem że co ty wła¶nie robisz? =/ @Topic Nie pokaże żadnych kuponów, bo jednak nie znalazłem czasu by pój¶ć do buków. |
Hellraiser, na szczescie ten duzy kupon byl tylko na brudno, jakbym faktycznie go wyslal to bym sie solidnie wk****l ;] Ale nie ma tego zlego, przynajmniej 13.70 pln do przodu jestem z mini-kuponiku. Tymczasem slowo na sobote:
Kod:
Jagiellonia - Unia Janikowo 1 1.50 |
Jakiego internetowego bukmachera polecacie dla pocz±tkuj±cego użytkownika?
|
betandwin.com ;p
|
A czy ktos wypowie sie o bet-at-home?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |