![]() |
ta lodz podwodna jest boska! a caly fake jest lepszy od siedmego nieba :p
|
Jeszcze nie ma kolejnej części? Szybko, szybko! Czekamy!
PS. 1. This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please try again in 6 seconds. @Down Komentarze... Zobacz sobie, że każdy jest z sensem. Ja przez cały czas mojego bana oglądałem fake. A teraz do tego moge tylko edytować posty bez potrzeby tworzenia nowych. |
Lolny lol?
Co to za spam odwalasz?? W każdym temacie ty pisałeś ostatni post LOL |
Glaves, czy mogę użyć twego pięknego samochodu w moim fake`u? Proszę :(
Bardzo bardzo :( |
@UP:
to mi sie podoba ;] Zapyta się a nie kradnie ;] Pewnie, jak chcesz to używaj. |
8o aha... n/c jeśli bym miał wystawiać ocene dałbym 9,7/10. Jedynie Avager przebija cię względem grafiki ale teraźniejszość a przyszłość to dwa różne okresy.
|
Czekam z utęsknieniem ale jak byś mogl to dobry pomysl zeby zrobic jakies samoloty w podobie do F-16 nie chodzi konkretnie o te :baby:
|
@up:
nie mów żeby Glaves zrobił F-16. Amerykanie uważają że Polska kupiła te samoloty bo robi muzeum lotnictwa. Oni mają samoloty dużo lepsze. @topic: świetne, dawaj next part. Przed obejrzeniem tego fake nie myślałem że fake z nie tibijskimi efektami mi sie spodoba. The Village przyciągną mnie bardziej niż fake Elevo, wienc moge ci dać tylko 10/10. @Glaves: Nie patrze w lokacje pod avatarem bo jestem przezwyczajony że ludzie tam głupstwa piszą. |
Cytuj:
|
nie wiem czy ktoś wytknął ten błąd ale DEFCON 1 to gotowość do działań z użyciem Broni Jądrowej
|
@up:
Kurde popyliły mi sie skale ;/ Myślałem, że 5 to najwyższy stopień a jest odwrotnie. Poprawiłem błąd. Oni Przechodzą na 4 stopień z 5 (DEFCON 4 : Czas pokoju; zwiększona działalność wywiadu; wzmocniona ochrona). Co nie znaczy że w następnych partach nie polecą atomówki ;] Dobrze że ktoś zauważa takie błędy. :) |
łódź podwodna wymiata ale w pierwszych odcinkach myślałem że on mają tam naprawdę te wioskę a tu?Wow nie ma jej ale mieli zaplanowane ci neonaziści. super dawaj następną część!!!
|
No poprostu wymiękam przy tym fake'u. Jak dla mnie bez skazy, a ta łódź podwodna...WOW! czekam na next part'a.
|
Nie no, ZAJE*ISTE :D
10/10... PS. pojawiły się Defcony w tym fake... akurat kiedy wczoraj ściągłem demówkę: Defcon:Everybody Dies :/ |
@Drakon:
Dupa... ? Nie, to nie moźliwę! Źrobię ci taki śam w pixśii!!! @topic: Rob next part albo.. :kat: |
To jest zajefajne. Wynurzenie łodzi podwodnej miodzio. Feake zarąbiste 100/10. Tak trzymaj.
|
Auuu....
WoWoWoW
"Mozna to okreslic milionem slow ale ja mam tylko jedno... BOSKIE" Fake 1000/10 GRATS odcinek 10/10 Boskie Fabula 10/10 Boskie |
jedno mnie intryguje...
przecież generał nie może sam podjąć decyzji o D.3 Za takie cuś może pójść do sądu wojennego... Grafiki,sam wiesz co o tym sądze... w kilku słowach... najlepszy fake na forum(ten który jest aktualnie prowadzony...) @down: ale i tak takie coś uzgadnia się tygodnie... ale to tylko fake,można przymknąć oko ;) |
@oerta:
On to uzgadnia z prezydentam i departamentem obrony ale już tego potem nie pisałem. A w sumie to nie muszą uzgadniać. To jest sztab generalny, a oni mogą sami ogłósić DEFCON ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |