![]() |
Cytuj:
|
#60... geezaz, był ktoś na tym pozomie? ;p bo nawet nie wiem od czego zacząć ;pppp
|
Cytuj:
http://img266.imageshack.us/img266/9009/finitoxa6.jpg PS: Nie daję solucji, nie chcę innym zabierać frajdy rozwiązania xx B) zagadek samemu. Miałem zajęcie ostatnie 3 dni :) down@ Taaaak... nie zauważyłem xD jak zobaczyłem ''temporary end'' to uznałem że to koniec :P PS: Nie, nie czytałem tego tematu wogóle... tylko pierwsze 2 posty #57 :D Niektóre są porąbane, ale spoko... a macie jakieś prawdziwe zagadki? Bo Zest to generalnie tylko spostrzegawczość i dość abstrakcyjne myślenie |
up:
zajarzałeś do źródła? ;pppppppp #61 |
Cytuj:
http://www.crux.fanzine.pl/ Ale Zest ma łącznie z Exodusem 100 zagadek :P A dochodzą do tego jeszcze ukryte poziomy bonusowe :P |
wreszcie rozwiazalem no. 4 - nie dodalem dwoch literek na koniec x.x
teraz glowie sie z 5 - odwrocilem, przyjzalem sie, wpisalem i znalazlem takie cos \/ UWAGA SPOIL \/ Ukryty tekst:
Od rana sie nad tym mecze i nie mam zadnych pomyslow - odwracam, grupuje wyrazy, przestawiam je, czytam je od tylu, znow odwracam patelnia po glowie i nic nie moge wymyslic.. hint plx |
>Celoz
To nie spoil tylko kolejny lvl : ) 2 zasady: *tetris *odbicie lustrzane Kombinuj. |
Fajne :D lecz trzeba duzo nad tym posiedziec nie dla mnie:(
|
geezaz, ludzie, ile razy będzięcie jeszcze prośić o pomoć w 5b x.x W tym topicu jest tyle spoili na temat tego poziomu że każdy głupi by sobie z poradził. x.x
#67... zbliżam się do końca części właściwej.. a potem Exodus ;p |
Odpuściłem sobie na jakiś czas a dzisiaj zacząłem znowu..
#12 Tekst mam..pare związków zauważonych..tylko co dalej? Jak to zastosować? ;x |
Jak tu sie podaje odpowiedzi jak to rozwiązywać help plz:(
|
moze jakas podpowiedz do 30?XD
|
Cytuj:
A ja na #33 siedzę :p znalazłem kilka literek ale hasła ułożyć nie mogę :p |
Zamknołem przeglądarke z tej stronki z zagadkami, potem jak znowu włonczyłem to musiałem od nowa robić od 1 zagadki... Musi tak być ??
|
>up
Człowieku..myśl!!! Skoro rozwiązałeś to nie możesz wpisać odpowiedzi z tego lvla na którym poprzestałeś? -.- >topic Hint do 12 mile widziany : / . Historyjkę mam.. >edit #13 |
O co biega w 7b tym Seven TemperaNce bo niemam pojęcia myśle myśle i nic może za długo juz myśle nad tymi zagadkami i banalnej nieumiem zrobić pomożcie:)
Edit: Dobra już mam ;] |
Wiem ocb z kropkami..nawet z górnych liter sensowne słowo mi wyszło..tylko co z tego? :< >edit # 17 : ) >edit #17b : ) |
Lul siedze na 1 nie wiem o co w tym biega może mnie ktoś oświecic co trzeba zrobic zeby przejsc dalej?
btw> w głebi tego obrazka jest jaki napis -____- to ma coś z tym wspólengo? :< @edit Hua LOL! jestem na 2 xD |
Nie, te obrazki nie mają nic wspólnego z zagadkami.
|
#17b
O co chodzi z tymi symbolami? Podejrzewam, że znowu jakiś anagram ale z tych liter sensowne jak już wychodzi to nie działa.. : / halp! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |