![]() |
Fake
To...to... to... to jest super. fake ogladam od dluzszego czasu ale nie mialem na tyle odwagi zeby go zkomentowac :)
Co mi sie w nim podoba: + Dosc unikatowi bohaterowie musze przyznac + grafika + areny walk itp :) A teraz co mi sie nie podoba: - W sumie tylko fabula w stylu "super hero" ale i tak spoko :) Pozdro! |
@up
jaki super hero ja tam nic nie wiedze @fake to było do przewidzenia że Fiona wygra ale ok 7/10 |
To jest poprostu... piękne!!!
Spoko nazwa areny. Wogóle to fake jest debieściacki, ale zdarzają ci się często błędy w postaci literówek. Osioł powiedział zamiast "wymyślił by" to "wymyślby". Walka spoko i długa nawet. 10/10 bo co innego. :) |
moja kochana FIONA wygrala !:cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
super ale... MALO ;( ;) 9/10 troche bledow znalazlem ;p(jak zawsze) 8o Nastepna czesc(jak zawsze) jutro Kropek says: Zgadlem ? ;] DracoR says: tak |
Uhu hu Fiona wygrała ! Jest nadzieja !! Xd No to ostatnia walka turniejowa się szykuje ale pamiętaj zrób ją długą i to bardzo i dopracowaną. Pamiętaj licze na Ciebie ;]
|
bardzo dobre ale ten ostatni odcinek byl za krotki
ocena; fake10\10 odcinek8\10 |
ładne ^^ podoba mi sie etc :D ale jeden - nie ma mnie :D
|
10/10 nie zwracam uwagi(jaku glavesa)na bledy ort.
P.S 10/10 dlatego ze: Jak ono to robi?spadlem z krzesla ze smiechu xD |
Yeaah.
Odcinek 9/10 Fake 100/10 |
8o 8o 8o
8o 8o 8o 8o 8o 8o SUPER szybko daj jeszcze 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Nudy nudy nudy... wiedziałem że Fiona wygra...
7/10 :/ |
+Niezwykły zwrot akcji w fake
+ wszytko inne 10\10 Edit@ Czekaj! To teraz będzie ostatni odcinek! Dopiero teraz losy wymiarów spoczywają w rękach Fiony. (ale gadka) |
xD
no więc:
Zastosowałeś moment dramaturgi i nawet ale to było do przewidzenia lecz zaskoczył byś mnie gdybyś dał że fiona przegrała a potem dracor coś wymyślił i uratował sytuacje np. odkrył że ona oszukiwała czy coś ale no ok ujdzie 9/10 Sprostowanie : Że ta 2 oszukiwała nie fiona xD :P :P :P :P |
ehhh wciaz to samo... ich kwatera, walka i spowrotem kwatera :(
|
Mi sie podoba, ale wiedzialem ze fiona wygra, a w finalowej falce pewnie wygra Veruis. Ogolnie fajne 9/10
|
wczoraj napisałem i już jest nxt part i 3 strony postów więcej 10/10 nie trzymaj w napięciu
|
Tak wiec ocenie grafike.
Jest bardzo dobrze, zadnych bledow nie znalazlem. More plzzz |
Nudno :X Fiona i tak by wygrała, bo gdyby wygrała Natally, to by h*j było z fabuły :P
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |