![]() |
do kiedy potrwają te najazdy? i słyszałem że ze zwykłych potworów też wypadają prezenty <nowe itemy>. czy to prawda? <POWTARZAM PONIEWAŻ MI SIE ŚPIESZY>
|
Dobra ja teraz se dam fote z dzisiejszego ataku na harmonie.. xD
http://img103.imageshack.us/img103/787/atakkkkkwy8.jpg |
Nie wiem czy to juz pisalo w poprzednich postach ale nie mam czasu ogladac :/ Chcialbym tylko powiedziec ze ja uzywam przegladarki Opera i mi cala tibia.com chodzi wiec nie wiem czemu w newsie pisze ze przez opere tibia.com nie dziala ^^
Ps Tibia.com pieknie wyglada |
O boże wy tylko opera opera opera
Jest jeszcze : Mozilla Firefox , Internet Explorer ( nie polecam ) Netscape , Slim Browser 4.04.003 beta PL od masy ich jest a wy marudzicie... Dla zainteresowanych : http://nowe.pl/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=11 - przeglądarki |
Heh , dziwne teraz jakoś mi www.tibia.com działa spoko na Operze... A mozilli nie używam tak jak innych przeglądarek , bo u mnie znacznie dłużej ładują strony.
|
Mi tam sie podoba tibia.com na początku dziwnie sie poruszało po niej ale teraz wszystko jest ok:D
|
tibia niezle obchodzi 10 urodziny
19:51 Primitives are attacking Thais! jest niezła rzeźnia :) |
a ja mam gdzies to zasrana loterie, wiecej szumu niz.... reklama dziala cipki co? 1/200 wygra pocieszy sie z pacca 3 miechy puzniej nie bedzie umial grac juz bez pacca i cipkom portfel sie wiekszy. ja robie tak dzisiaj bylem na koledzie ( jestem "ministrem:D ") 5 dych do przodu doloze ze swoich 40 zeta no i jazda a macie problemy. jak nie macie na pacca to w wakacje wstawac o 5.30 na 6 do sadu (np.) i w mieche macie polrocznego pacca...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hej, a jak to jest z tym losowaniem, wygrywa 1000 e-maili z tych które zostana wpisane?? Czyli ten kto zalozy duzo e-maili ma wieksze szanse?? Czy moze trzeba miec na tym e-mailu konto w tibi?? No bo wpisalem e-mail na którym nie mam konta i zadnego błedu ni wyswietlilo. Prosze powiedzcie, jak to dziala?;(
|
X(
A mi dalej nie dziala ...........
ERROR: 10057~ halp me plx |
Witam, Chciałem wpisać 2 raz e-mail do loterii a tu This email address is already used for the lottery. Chciałbym chociaż podwójnie wpisać swój mail, ale tutaj zonk, jak to zrobić ??
|
Cytuj:
|
Moja Opera obsluguje oficjalną stronkę tibii bez problemów.
|
Cytuj:
Moja JUZ tez - wniosek: poprawili, za co im czesc i chwala. |
Cytuj:
Teraz tylko forum im zostało. //Xadam |
No brawo, wreszcze nie musze odpalać ie, wiedziałem że nie będzie trzeba długo czekać więc nawet nic nie pisałem.
A wy tylko nie działa i niedziała..., myślcie logicznie - taka firma jak cipsoft nie może sobie na coś takiego pozwolić i napewno naprawi. |
właśnie zlootowałem z draga "moherowy beret" party hat :D:D fajne te urodziny xD
|
Mi tez juz dziala oficjalna strona tibii na operze ;)
Pozdro |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |