![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Po 2 Najszybszymi vocami są drut i sorc (utani gran hur) |
Cytuj:
2)Tak najszybciej chodzi knight... ciekawe od kiedy? 3)To cie rozni od tego "50 Pall" ze on mysli a ty nie bo poprsotu jak czytam te "200-300" z mieczyka az mnie gnie ze smiechu.. . |
Cytuje:
Po 1 knajt walnął bym 50-110 max:baby: LOL, Knight w skilach po 65 walnie ze 130 Knight rzadzi. z wysoki8mi skilami to moze robic wszystko. Najlepszy jest na no - pvp. |
@up
na non pvp jest najlepszy sorc na wyzszym lvl a na middle druid :P |
Cytuj:
@down: jesli ktos wbija 80/80 po to zeby isc na guardy to powinien grac w bierki. |
oj...
twoje 3 pierwsze pkt to bylo kina vs inna profesja ... i opisywales ~30 vs ~30... ja widzialem tibiaCAMa jak ~100 sork nie mogl zajebac ~60kina ... na wyzszych lv sytuacja sie odwraca ... a co do 4 pkt: prawda skile zabieraja duzo czasu i nudno sie je treni :p ale jak juz sie wytreni do 80 skila to lecisz se na jakies cyce (uh w ogole nie schodzi ...) i expisz, potem jak wbijesz wyzszy lv to guardy. duzo kasy z loota jest, uhy sie zwracaja az nadto... B) wg mnie w prawdzie na poczatku jest nudno i ciezko ale jak wbijesz se wyższy lv to juz leci z górki :p :p |
Ludzie, widać że tutaj wypowiadali się sami nisko lvlowi knightci.
Knight to nie samo skilowanie itd... Kim jest 40sorc na hydrach bez blokera, zalozmy o 40poziomie? Knight to postac ktora nudna jest moze i napoczatku. Wlasnie swoim harem padlem (siwza postac) 2x z 60/60 które dobijałem od soboty mam 58/58.... do knighta trzeba mniec cierpliwosc ktora potem wynagrodzona jest naprawde fajna gra. |
No i na dodatek najmniej pacc mu jest potrzebny ( niewyobrazam sobie gry sorcem lub drutem na 50+ poziomie... Nawet na 40+ juz jest do bani :o ). A knight to sobie jezdzi po EF, DC, OF :D
|
Witam. Coś tu ostatnio glosno o najcikach, wiec i ja pozwole sobie na dodanie krótkiej notki, ponieważ sam zaczolem dwa dni temu grac najtem, mam kilka pytan, od ktorego lvlu bezpiecznie mozna zacząć chodzic na dragon hunty i ile brac uh'ow/ih'ow na jednego draga, nastepnie, ile trenować sword fightinga i shielding (sword - 35?? shielding 40??).B)
Do tego kto rozpoczol temat: to cie popieram, tez mi sie wydawało ze knight to ani w dupe ani w oko ale zobaczylem kilka filmikow np. Knight vs. 3 dragi (solo), filmik trwal 5min i jeszcze bylo pokazane jak sie bili jacys gracze. Knight rox jak to powiedzial Tibinosss. xD Pozdro dla elite knightow i knightow. |
dotrenuj drugie tyle i moze ci sie pojedyncze dragi beda zwracac.
|
Na guardach na facc z 85~~ skillem i 'wyzszym srednim' eq da rade siedziec:P
Nie wiem mi sie wydaje ze ef to słaby exp, ale znałem osoby ktore miały 110 lvle i tam siedzialy ze skillami 84/67 to chyba trzeba miec najebane w banie:P |
Cytuj:
Skill 84/57 wynikiem używania dwururki |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm a kiedy pacc się nie przydaje?
Jednakże Knight oprócz expowisk i kilku przydatnych questów nie traci praktycznie nic w przeciwieństwie do mage/pala |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
J Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |