Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

Te-besque 24-04-2007 15:35

hauhauhauhaua=D Lay low whipper-snapper.
Nie każdy jest taki fajny jak Ty:/ noo może powiesz, ze kupilam?????????
Sitalla to char Aniki=)) Rumunie=*

James.. my też się zaraz pośmiejemy=D! <tajemnica>

Nicole Sunrise 24-04-2007 15:38

Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

Masywny_Titania 24-04-2007 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cfaniaczynaq (Post 1385885)
ja pierdziele qrwa.. jedne sie pyta ze na open damage combo 1500 a ima padl od 50+ lvla z visa.. lolq zostal zpingowany i bil po dajmy 2 minuty -.^ zal

Napisalem dokladnie to samo, czytanie ze zrozumieniem plx

Chmurzasty 24-04-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forc (Post 1385106)
Ktoś tu nie odróżnia świata rzeczywistego od wirtualnego... to co robi postać w grze zostaje w grze, a to co robi postać w świecie rzeczywistym zostaje w świecie rzeczywistym.
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci...

Yo!

masz u mnie browara :D

Slovik 24-04-2007 16:03

@ off top

Dzisiaj mnie rozwalilo jak jakis gostek w dp thais powiedzial ze Tarrin matke krzeslem zaje**ł

@topic

Ima padł smiesznie, ale raczej był pingowany

edit

Widze ze Veltaxio juz nie banished xd Witamy znowu cos sie bedzie dziac

Neanoneek 24-04-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Te-besque (Post 1385765)
Zadaj sobie pytanie czy jesteś głupi czy tylko durnowaty?
Oczywiście wiemy, ze jakby Cie jakieś psy pingowaly, miałbyś kicka
TO BY CIE ZABILI A TY BYS UCIEKL TA?

Musze to napisać, bo mnie już "denerwuje"

Psy to se możesz mówić na siebie i ludzi zdradzających swoich best kumpli (czyt. Ty Magramiego i inni z Vision) Suko jebana! Więc stul pysk i za*******aj do szkoły się dokształcić, a nie pierdolisz jak byś wszystkie rozumy pojadła! I nie myśl że jesteś jakaś super ivul piękna i możesz robić co Ci sie chce pierdolona Nyggo!

/\ Powyższy tekst jest napisany na biało, ponieważ zawiera teksty lub słowa mogące obrazić niektóre osoby , lub prowadzić do wielkich kłutni na tle rasowym , i nie tylko.

Veltaxio 24-04-2007 16:06

Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

sallceson 24-04-2007 16:14

koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

Chmurzasty 24-04-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1386008)
koniec kary czy cudowne odbanowanie? :D

mi dali bana na zawsze, chociaż miałem z tego samego powodu co Ima i inni.
Hege is evul :evul:

sallceson 24-04-2007 16:22

czyli za offtop?
ale racja... Hege is iwul :)

btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39...ent=200lvl.jpg

Kumulus 24-04-2007 16:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1385900)
Imargam stracił 2 levle i czuł sie z tym nie zadobrze, a pomysl jak sie czuli Margami i reszta kiedy stracili wszystko i cała ich praca została zniszczona w 1h.

no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Kukiz-messerschmidt (Faldhorn) 15:24:23
Roger to pies jebany i tyle

Każdy kogo zapytam o ciebie tak odpowiada -.-

Nicole Sunrise 24-04-2007 16:45

Uważaj na słowa bo skończy się zle ;-)
Nie dziwię sie ze kazdy tak mowi, skoro tych których wymieniłeś juz po kilka razy hunciłem ;c

A co do Kozienic, to graja tam ludzie na poziomie, wykształceni oraz Ci którzy Tibie maja na drugim a nawet na trzecim planie w swoim żywocie.. Czego nie mógł bym powiedzieć o Tobie.

Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

P.S; swiętoszek sie znalazł, kiedy oddasz wszystkie drobne na które wywałkowałeś ludzi na Mytherze obiecając im Premium Account? :>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386072)
no i powrzucaj Adzie jeszcze troche, śmieciu. Ona hakneła frajera, który daje passy do 150 levela nieznajomym (debil?)

A ciebie każdy na Mytherze uważa za zdrajce i skończonego s*****ela. Jak Kozienice gnębiły twoich kumpli: Xudaka, Faldhorna, Crimsona, Tige to ty nic z tymi nie zrobiłeś, chociaż miałeś jako taką władze na serwerze.

Milten 24-04-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1386024)

btw przegladajac photobucket imargama znalazlem cudowne wprost zdjecie
http://s8.photobucket.com/albums/a39...ent=200lvl.jpg

To nie jedne ich zdjęcie razem, o ile dobrze pamiętam jest jeszcze z Hoty, ale teraz czasy się zmieniły

NarroweQ 24-04-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1384914)
@Narrow

Przestań pisać takie bajki, please,..

Wszystko co napisałem wiem od Khazula, to były informacje o których raczej niewielu wiedziało i miały nie wychodzić na światło dzienne, np jak to, że grał Anubisem.
Nie radzę Ci mu ufać bo jak wyj ebał Ratka którego znał od 3 lat to strach pomyśleć, co może zrobić z Tobą... To śmieć a nie człowiek.
Invisible'Andzie też chciał wyj ebać, tzn "pożyczyć" od niego SoVa na shackowanym Ratilltku.
Nie udało mu się. Khazul na Furorze jest już spalony.

Novacainee 24-04-2007 17:04

AHAHAH Imargam pamietam jak na filmie z banuty mówiłeś " i to jest przyszłość furory" jedna z tych przyszłości cie zpingowała i zabiła ŻAL:D :D :D

Kumulus 24-04-2007 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1386079)
Twój profil mówi sam za siebie... "Zainteresowania: Tibia", w twoim wieku mialem bardziej obszerne zainteresowania ;-)

DUDE GET A LIFE ;>

te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Suppcio 24-04-2007 17:07

"Oryginalnie napisane przez Forc Pokaż post
Ale Wy chłopaki z blokowiska tego nie widzicie... zresztą patrząc na wasze dresiarskie mordy ciężko się dziwić...
Więc dalej dres na klate, bejsbol w łape, Peja już leci, cieszą się dzieci..."

Yo!"

Tak jest! a Ty idź zapuść sobie żelik na włoski, wytapetuj sie w samo opalacz, Przywdziej różową koszulę jak na człowieka twojego pokroju przystało, wsiadaj do mercedesa i w rytmie blogu 27 jedź na miasto wyrywać dupcie. Sir.

Banelowa subkultura _/!
Aro - Ken i barbie

Topic.
Szkoda Imargam'a ale bywa...

Nicole Sunrise 24-04-2007 17:08

Zanerze mówisz? ;c Jeszcze raz powiem, skończ bo błazna z siebie robisz..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386126)
te zainteresowania wpisywałem jak byłem w gimnazjum, teraz jestem zupełnie innym człowiekiem.

Pytasz kiedy Faldzio odda pieniążki, które zdobył robiąc wały z PACC.
A może ty powiesz ile pieniędzy zarobiłeś na wałkach na world trade? (nie licząc tego SCA na zanerze od Maga Rolnika)

Okonius 24-04-2007 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kumulus (Post 1386072)

Hehehe Pyszczku Ja jestem grubas Ty jestes cienias ... Ty wieeeesz ;))

Kozienice mialy powod a Roger mial powod zeby ich nie bronic, ale nie ma sie co przesadnie wdawac w dyskusje hehe

A roger to nie pies ... to 134 elite knight z mythery, Jezeli chcesz mowic o tym jacy ludzie sa w rlu nie mow do nich po tibijskich nickach

Pozdrawiam i prosze nie rozmnazaj sie ;d

Sachar 24-04-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veltaxio (Post 1385989)
Ludzie zostalem zabity i koniec tematu ;d

akurat o tobie to tu naj mniej mowimy bardziej o tych noobach cie zajebali i q qel ktora jeszcze niejedno przezyje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.