![]() |
Cytuj:
P.S. Przecież tyle razy już miałeś nie odpisywać na moje głupie posty. Dlaczego wciąż to robisz? |
[quote=Poznanski Rycerz;1432492][quote=Trialowiec;1432312]
Cytuj:
|
...
madhouse ma wiecej fragow :], wkurzalo mnie to up and down, chociaz roznica 1 fraga to tak, jak tam sobie chcesz REMIS xD
|
kto to jest kurwa wojtekzs za inteligent?
|
..
Up
TO jest koles ktory najedzie ci na chate, zgwalci matke, spali psa, i w ogole, nikt nie zna jego nicka, jakis 49 cipex |
afff do tego ma na imie Wojtek WTF?!
|
A jego nick to chyba Kuba The Galana x]
|
HAHhaahah "OWNED"
Od razu widac ze koles to Allegrowicz nie umial stworzyc charka to sobie go kupil :] <No ale jak mu nie szkoda kaski... :P> W Grze ma nick Kuba~, a na forum ma nick Wojtek~(jakis tam) !! GL >:-] |
http://www.allegro.pl/item196003850_...ots_170k_.html
Ohhhhhhhhhhhh nooooo ADELAO :((((( Why???? Powodzenia.... Postac z Huntem?? :( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TAKE IT EASy....
|
..
Adel
750 to za duzo, ja swojej kilka razy za 500 nie moglem -.- |
Cytuj:
|
za 800zł to moj ziomek sprzedał na galanie 80~ MS'a dwa lata temu... raczej ciężko Ci bedzie go sprzedac, jeszcze na takim servie za tyle...:p
A nawet jezeli kupiec nie zna galany, to moze potraktowac twojego ostatniego deada za hunt.:p |
Moze ktos mi podac komende na exitniecie siebie z domku!!
|
Cytuj:
CHyba o ile dobrze pamietam ;p |
Witam
May 15 2007, 22:15:13 CEST Killed Xeio at Level 120 ok Ciężko było , :p oficialnie ogłaszam wszystkim na tym pod forum że Garmie & jego gildia dochodzi VO, wspomaga ich itd ... Dlatego Xeio padl za to Enjoy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |