![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tibian earth? Są filmiki na tibiacam.net A ty przestań offtopować i postaraj się chociaż raz wypowiedzieć zgodnie z tematem |
Cytuj:
Skoro Ty o tym wiesz... To zapewne nie jesteś sam, prawda? W takim razie dlaczego nikt do tej pory nie zdobył tego miecza? W całej historii Tibi tylko jedna osoba go posiadała, wiadomo przez co... Moim zdaniem ten quest nie istnieje... Opieram się na swych doświadczeniach słowach osoby, która chyba jako jedna z nielicznych może coś więcej o tym wiedzieć. |
Jednak musisz przyznać, że jest wiele rzeczy o których nikt nie ma pojęcia. Weźmy takie znikanie SS. Nie chodzi o to, że jakieś związki blablabla, ale znikał przez tyle lat zanim dowiedziały się o tym pierwsze osoby. Jeszcze się zdziwimy jak za rok, czy dwa wszyscy będą wiedzieć skąd bierze się plaga ratów etc.
Wjal |
Cytuj:
|
@Carbon
wez juz moze skoncz pitolic o dupie marynie. NIE MA TAKIEGO MIEJSCA A JAK JEST TO POKAZ GO NA TIBIAN EARTH, |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Powtarzam widziałem to ludzie podczas expienia (ribia 6.90) nie wiem czy istnieje to miejsce dalej nie obchodzi mnie ono ponieważ nie uczestnicze na rooku |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ujmę to tak Cie**u po*******ony za****ny umiesz czytać? NAPISAłEM WYRAźNIE BYłA TO TIBIA 6.90 I NIE WIEM CZY TA LOKACJA DALEJ ISTNIEJE Szkoła uczy czytać ... n/c Plax |
@up
troche uprzejmiej noobsie... a ja w tibi 6.90 widzialem orshabaala na rooku.i co? jajco. nie podaje sie wiadomosci ktore dotycza tibii 6.90 BO SA ZA STARE. |
Cytuj:
Ty człowieku nie wiesz nic o tibii a co dopiero mnei nazywać noobasem ... pfff ... Zauważ że jest to tmeat "Trójpunkt Sworda of Fury " czyli all info dotyczące sof a te dotyczą sof i nie obchodzi mnie to czy stare czy nie Bedziesz mieć moda albo adma to pogadamy |
ale tak czy siak opowiadasz glupoty niepoparte zadnymi dowodami
|
Cytuj:
|
Dobra, założę się, że za Tibii 6.9 nie grałeś ale to prawda- Można było wtedy zobaczyć spika gdzieś, gdzie nie powinien być. Miejsce sobie wymyśliłeś bo owe nigdy nie istniało i istnieć nie będzie, ale to, że był również poza wysepką na rooku to fakt. A zanim mnie zbluzgacie, że zmyślam zastanówcie się 3x o co mi chodzi i czy nie mam racji... Jak już napisałem stronę wcześniej, przestańcie sie nim przejmować, wymyślił bajkę, chce być znany jak Shadow Rex i dzięki wam on myśli, że już jest sławny.
|
Carbon ty masz maksymalnie 10 lat, a chcesz nam wpoić, że grałeś na 6.9 : o Jeszcze dodajesz to idiotyczne "0" na końcu, którego nie powinno być na 23852734624862563457 %.
@Edit do tego szujo pisales, zeby marcin zmienil avatar, a jak zmieni bedzie carbonem =( @Down Leave Carbon alone! @Down DOBRYYYYYYYY KLOCUUUUUUUUUUUUU! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
@carbon
wara stad 11-letni kozaczq :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jego brat tutaj Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wara z tad 9 letni kozaczq |
Cytuj:
Bredzisz człowieku xD @offtopic Elo jestem dopiero od paru minut na forum xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28. |