Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Trójpunkt Sworda of Fury ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=127800)

Marcin24 23-06-2008 16:13

Cytuj:

Czyżbyś zemnie kpił?
Na razie wszyscy z Ciebie kpią, jeśli naprawdę było tak, jak mówisz, to daj na to jakiś dowód.

Carbon 23-06-2008 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 2133567)
Na razie wszyscy z Ciebie kpią, jeśli naprawdę było tak, jak mówisz, to daj na to jakiś dowód.

Tibian earth?

Są filmiki na tibiacam.net

A ty przestań offtopować i postaraj się chociaż raz wypowiedzieć zgodnie z tematem

Slythia 23-06-2008 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2133748)
Tibian earth?

Na Tibia Earth nic nie ma, a co do filmików to nie wiem.. Mógłbyś mi pokazać??

Skoro Ty o tym wiesz... To zapewne nie jesteś sam, prawda? W takim razie dlaczego nikt do tej pory nie zdobył tego miecza?
W całej historii Tibi tylko jedna osoba go posiadała, wiadomo przez co...

Moim zdaniem ten quest nie istnieje... Opieram się na swych doświadczeniach słowach osoby, która chyba jako jedna z nielicznych może coś więcej o tym wiedzieć.

Tom The Tanner 23-06-2008 18:10

Jednak musisz przyznać, że jest wiele rzeczy o których nikt nie ma pojęcia. Weźmy takie znikanie SS. Nie chodzi o to, że jakieś związki blablabla, ale znikał przez tyle lat zanim dowiedziały się o tym pierwsze osoby. Jeszcze się zdziwimy jak za rok, czy dwa wszyscy będą wiedzieć skąd bierze się plaga ratów etc.

Wjal

Slythia 23-06-2008 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tom The Tanner (Post 2133789)
Jednak musisz przyznać, że jest wiele rzeczy o których nikt nie ma pojęcia. Weźmy takie znikanie SS. Nie chodzi o to, że jakieś związki blablabla, ale znikał przez tyle lat zanim dowiedziały się o tym pierwsze osoby. Jeszcze się zdziwimy jak za rok, czy dwa wszyscy będą wiedzieć skąd bierze się plaga ratów etc.

Wjal

Jak już tego niektórzy nie wiedzą ; ).

Befsztyk 23-06-2008 18:28

@Carbon
wez juz moze skoncz pitolic o dupie marynie.
NIE MA TAKIEGO MIEJSCA A JAK JEST TO POKAZ GO NA TIBIAN EARTH,

Marcin24 23-06-2008 18:49

Cytuj:

Tibian earth?

Że niby ja Ci jeszcze mam filmików szukać? Chyba żartujesz. Przedstaw jeden wiarygodny dowód, albo skieruj oczy swojego kursora na czerwony kwadracik z białym krzyżykiem.

Carbon 23-06-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 2133766)
Na Tibia Earth nic nie ma, a co do filmików to nie wiem.. Mógłbyś mi pokazać??

Skoro Ty o tym wiesz... To zapewne nie jesteś sam, prawda? W takim razie dlaczego nikt do tej pory nie zdobył tego miecza?
W całej historii Tibi tylko jedna osoba go posiadała, wiadomo przez co...

Moim zdaniem ten quest nie istnieje... Opieram się na swych doświadczeniach słowach osoby, która chyba jako jedna z nielicznych może coś więcej o tym wiedzieć.

Czy może istenieje coś takiego jak dekoracja? -.- Czy ja mówiłem że da się to zdobyć?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Befsztyk (Post 2133828)
@Carbon
wez juz moze skoncz pitolic o dupie marynie.
NIE MA TAKIEGO MIEJSCA A JAK JEST TO POKAZ GO NA TIBIAN EARTH,

Pfff... I co jeszcze ? Taki cwaniak sam sobie szukaj

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcin24 (Post 2133867)
Że niby ja Ci jeszcze mam filmików szukać? Chyba żartujesz. Przedstaw jeden wiarygodny dowód, albo skieruj oczy swojego kursora na czerwony kwadracik z białym krzyżykiem.

A ty zmień avatar bo mi cię szkoda

Powtarzam widziałem to ludzie podczas expienia (ribia 6.90) nie wiem czy istnieje to miejsce dalej nie obchodzi mnie ono ponieważ nie uczestnicze na rooku

Befsztyk 23-06-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2134469)

Pfff... I co jeszcze ? Taki cwaniak sam sobie szukaj

HAHAHAHAHHAHAHAHAHA i takim sposobem sam odpowiedziales ze NIE MA takiej lokacji. Buzi :*

Carbon 23-06-2008 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Befsztyk (Post 2134492)
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA i takim sposobem sam odpowiedziales ze NIE MA takiej lokacji. Buzi :*

Ujmę to tak

Cie**u po*******ony za****ny umiesz czytać? NAPISAłEM WYRAźNIE BYłA TO TIBIA 6.90 I NIE WIEM CZY TA LOKACJA DALEJ ISTNIEJE

Szkoła uczy czytać ... n/c Plax

Befsztyk 23-06-2008 23:27

@up
troche uprzejmiej noobsie...
a ja w tibi 6.90 widzialem orshabaala na rooku.i co? jajco.
nie podaje sie wiadomosci ktore dotycza tibii 6.90 BO SA ZA STARE.

Carbon 23-06-2008 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Befsztyk (Post 2134558)
@up
troche uprzejmiej noobsie...
a ja w tibi 6.90 widzialem orshabaala na rooku.i co? jajco.
nie podaje sie wiadomosci ktore dotycza tibii 6.90 BO SA ZA STARE.

Noobasie?
Ty człowieku nie wiesz nic o tibii a co dopiero mnei nazywać noobasem ... pfff ...

Zauważ że jest to tmeat "Trójpunkt Sworda of Fury " czyli all info dotyczące sof a te dotyczą sof i nie obchodzi mnie to czy stare czy nie
Bedziesz mieć moda albo adma to pogadamy

Befsztyk 24-06-2008 00:04

ale tak czy siak opowiadasz glupoty niepoparte zadnymi dowodami

Carbon 24-06-2008 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Befsztyk (Post 2134644)
ale tak czy siak opowiadasz glupoty niepoparte zadnymi dowodami

Pogadaj moze z paroma old playerami ;) albo poszukaj filmików na tibia.cam

Ameriov 24-06-2008 03:04

Dobra, założę się, że za Tibii 6.9 nie grałeś ale to prawda- Można było wtedy zobaczyć spika gdzieś, gdzie nie powinien być. Miejsce sobie wymyśliłeś bo owe nigdy nie istniało i istnieć nie będzie, ale to, że był również poza wysepką na rooku to fakt. A zanim mnie zbluzgacie, że zmyślam zastanówcie się 3x o co mi chodzi i czy nie mam racji... Jak już napisałem stronę wcześniej, przestańcie sie nim przejmować, wymyślił bajkę, chce być znany jak Shadow Rex i dzięki wam on myśli, że już jest sławny.

Ditto 24-06-2008 08:57

Carbon ty masz maksymalnie 10 lat, a chcesz nam wpoić, że grałeś na 6.9 : o Jeszcze dodajesz to idiotyczne "0" na końcu, którego nie powinno być na 23852734624862563457 %.

@Edit

do tego szujo pisales, zeby marcin zmienil avatar, a jak zmieni bedzie carbonem =(

@Down

Leave Carbon alone!

@Down

DOBRYYYYYYYY KLOCUUUUUUUUUUUUU! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Lord_Piterek 24-06-2008 09:06

@carbon

wara stad 11-letni kozaczq :baby:

Speedrun 24-06-2008 09:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madziaq (Post 2119764)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ratujcie ludzie jak nie czytaliscie calego tematu to sie NIE udzielajcie....-.-
zaluje ze tacy ludzie jak Pan Klocek juz sie w tym temacie nie udzielaja...
teraz dla osob ktore chca zamiescic tutaj jakis post z "waznymi" informacjami -.-
- legenda o minosie na skale zostala obalona prez Pana Klocka ktory zabil go golymi rekami z 50 fista ( dziwny axe na zdjeciu to fake sam sie przyznal)
-na wyspe ze SS nie da sie dostac... a nawet gdyby spike otaczaja kamienie po ktorych nie da sie przejsc ! (po co komu na wyspe jak spike z niej znika?)
-Spike sword sie NIE teleportuje tylko ZNIKA co zostalo stwierdzone poprzez skrypty
-maze of fury to pic na wode fotomonatrz !! ktos inteligentny kiedys poprzez uzycie bota sprawdzil co znajduje sie pod ta zasypana dziura...i wiecie co tam bylo ?! NIC ....

tak to narazie bd na tyle...

teraz do inteligentnych ktorzy jeszcze sie udzielaja w tym temacie...
-czy ktos moglby potwierdzic znikniecie ghoula?
albo pokazac screena...?

posiadam 26 rookstayera na Elysi nick Habian Sill
najlepiej pisac do mnie na priv
nr gg :9356553

pan klocek pokonal minosa z 25 fista popraw to

Carbon 24-06-2008 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 2134792)
Dobra, założę się, że za Tibii 6.9 nie grałeś ale to prawda- Można było wtedy zobaczyć spika gdzieś, gdzie nie powinien być. Miejsce sobie wymyśliłeś bo owe nigdy nie istniało i istnieć nie będzie, ale to, że był również poza wysepką na rooku to fakt. A zanim mnie zbluzgacie, że zmyślam zastanówcie się 3x o co mi chodzi i czy nie mam racji... Jak już napisałem stronę wcześniej, przestańcie sie nim przejmować, wymyślił bajkę, chce być znany jak Shadow Rex i dzięki wam on myśli, że już jest sławny.

Masz rację bo on pojechał na obuz 3 dniowy i ja sobie ukradlem jego konto

Jego brat tutaj

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2134870)
Carbon ty masz maksymalnie 10 lat, a chcesz nam wpoić, że grałeś na 6.9 : o Jeszcze dodajesz to idiotyczne "0" na końcu, którego nie powinno być na 23852734624862563457 %.

@Edit

do tego szujo pisales, zeby marcin zmienil avatar, a jak zmieni bedzie carbonem =(

@Down

Leave Carbon alone!

@Down

DOBRYYYYYYYY KLOCUUUUUUUUUUUUU! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Zostanmy razem xD?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Piterek (Post 2134877)
@carbon

wara stad 11-letni kozaczq :baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Speedrun (Post 2134905)
pan klocek pokonal minosa z 25 fista popraw to

Wara z tad 9 letni kozaczq

Tvv 24-06-2008 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carbon (Post 2135079)
Masz rację bo on pojechał na obuz 3 dniowy i ja sobie ukradlem jego konto

Jego brat tutaj

Zostanmy razem xD?

Wara z tad 9 letni kozaczq

Bredzisz człowieku xD

@offtopic

Elo jestem dopiero od paru minut na forum xd

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:28.