![]() |
loozik napisz jak już sprawdzisz :)
|
Str 26 ;) (10....)
|
Musizs trochę STR podjechać :) i będzie dobrze :D
|
Cytuj:
|
Ja mam pytanie od jakiego poziomu można iśc zabijać slayerów vampem :>? Bo mam 16... STR 57 (chyba) i DeX 56 a INT. 25 :P. No to kto mi coś powie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ba jasne :) nie ma problemu :D 110 mln kasy mam ... :P to mało :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
długo nie grałem nick mam Pingwin :P bo nie gram starym charem .. ale chyba zrobię new bladera , a kasy swego czasu zarabiałem dziennie jakieś 20 mln~ z czego kiedyś zlootowałem Sword of Goddess (90 mln za niego dostałem :) ) |
jak tyle kasy masz mozesz mi dac 500k na scropiona :p
|
Cytuj:
buheheh mówisz i masz tylko poczekaj aż wrócę do domu to będzie lepiej bo teraz siedzę w szkole i koło 15~ możesz na GG zagadać :evul: |
Ty kolo a twoj slayer to ktory ma lvl. Ja mam qmpla ktory ma 150lvl (wyzszego sie nieda) Rozdupil by cie w pyl hehehehe Ale mam podniete ze sie pochwalilem :D
|
Cytuj:
|
ZAMIENIA POSTAC:
VAMPIRA 34 LVL 800.000 KASY PRZY SOBIE 2 ARMORY NA 35 LVL ZAMIENIE ZA HUMANA ZE SKILLAMI 30+ ZDOBRYMI RZECZAMI JAK KTOŚ HĘTNY TO PISAC NA GG: 7590521 :D X( :D X( :D X( :D X( :D X( 8o :o 8o :o B) 8o :] 8o |
LOL!!!!!!!!!! 34lvl mozna w pare minut zdobyc (trzeba znac sposoby) 800K kasy tez sie da szybko armorow mam po brzegi i ja gdybym mial slayera skillami powyzej 30 to bym sie nie zamienial za takie go*no. Slayerem sie trudniej chyba trenuje niz wampem. (mam racje?)
|
Cytuj:
|
Ej a jak zrobić żeby była ta kieszonka?Bo nie chce mi sie otwierac bp( :p )a nie wiem :( .
|
To *** Kura Jak Sie Nikt Nie Zamiania To *** Z Wami Do ***a A Myslalem Ze Ludzie So Milsi A Nie Odrazu ****a Wyzywajo !!!!! :[
|
Cytuj:
Czekam na odp... B) |
Cytuj:
kieszonka ? pewnie chodzi Ci o miejsce gdzie wkłada się ampułki no ta .... trzeba mieć pas :) :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |