![]() |
Cytuj:
|
Ja już wiedziałem że Rambo się dołącza gdy widziałem jak biegali razem z NG. Chyba łatwo zauważyć co jest grane coś jak 2+2=4 -.^
|
Xusodove:
Jun 05 2007, 21:57:40 CEST Killed at Level 114 by Xertizo and by Shadow Vain |
Chociaż zaczeli ludzie padać :D Dziwne, że Xuso się nie wypłacił :S
|
A no zaczyna sie;] .......:(;):)B):]:o:D8o:confused:X(:baby:;(:evul::cup:X(:baby::o:( <lol>
|
Xuso wie co to lojalnosc
|
Cytuj:
sa moze camy jak xuso i Ruan~ padaja ? |
Cytuj:
Racja ; ). Wyjebali go i się nie odwrócił do nich |
@Up
wiesz miedzy loajnoscia a troska o wlasne poslady jest troche roznicy pamietam jak padl od mannowa za to ze to angatevon a potem wrocil do gildi jakgdyby nigdy nic , ja bym tak nie mogl :P |
Cytuj:
Xusodove nie ma. Ruana nie wiem bo mnie nie bylo. |
Cytuj:
|
ciekawe jak bedzie z to gildią nawet Dorpaz z Azaredem tam poszli :o
|
Jakby nie bylo, NG nie rozpadlo sie bez powodu. Gdyby nie LS... Ciekawe co z ta guildia Zasy. Jak dla mnie albo bedzie duzo mocniejsza od NG albo okaze sie totalna porazka. Na razie jednak nie zaprezentowali sie z dobrej strony. :D
|
Lepiej zeby byli neutralni:) to LS bedzie rzadzic xD czego chyba wszyscy tutaj bardzo pragniemy
|
Cytuj:
|
Saphira Pearl
Jun 06 2007, 22:12:27 CEST Killed at Level 83 by Yunichi and by Eversoris Dalethon |
Cytuj:
|
Red Carpet For Dorpish plx
Jun 06 2007, 22:35:56 CEST Killed at Level 168 by Pephy and by Shadow Vain Vilarion Jun 06 2007, 22:36:29 CEST Killed at Level 107 by Evo'Hawk and by Keran Dalethon +Eldon banned :) od nas Quattron :( Jun 06 2007, 22:37:16 CEST Killed at Level 103 by Waldorio and by Soltrion |
Cos sie dzieje:D :D szkoda Quattrona;/ ale LS na +:)
|
wiesz miedzy loajnoscia a troska o wlasne poslady jest troche roznicy
pamietam jak padl od mannowa za to ze to angatevon a potem wrocil do gildi jakgdyby nigdy nic , ja bym tak nie mogl :P Xusodove to Angatevon ?? czy moze Muator bo on też po banie na Anga grał?? Moj pierwszy post więc nie komentujcie jak cos popiepszyłem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |