Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

Nelous 28-08-2007 03:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1626040)

ale wojne i tak wygramy bo.. (wszytko w swoim czasie)

hahah to cos ci nie pyka :) dzis dostaliscie znowu w piz.e i to sromotnie :) do tego tobie coraz bardziej ten lvl leci w dol :) i co ci do da ze dostaniesz te je.ane bohy jak i tak je zaraz sracisz... tak jak dzisiaj :D:D

rentoN 28-08-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1626698)
Lepsze scrackowane NG niz BlackD z backdoorem wpros do komputera Ajo.

O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)

Ok'rzes 28-08-2007 12:33

@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D

rentoN 28-08-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1627027)
@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D

Nie lubie go, ale kilka akcji mial np jak uciekl alicusowi tobie by sie nie udalo

Krecikcisnie 28-08-2007 12:40

up@

Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.

rentoN 28-08-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1627042)
up@

Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej.

A po co im byl? Faktycznie teraz w Venta powinni sie zaopatrzyc
Gdzies bylo nagranie z ts'a dawidka ;]

Krecikcisnie 28-08-2007 12:46

up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P

rentoN 28-08-2007 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1627059)
up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :)
Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P

Ventrillo ma cos wiecej niz TS, ale skad to ty mozesz wiedziec

Vunio 28-08-2007 15:16

Cytuj:

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

HAHAHAHAHA JEBNALEM TY , ELDER , ALICUS MACIE PVP ??!! Jestes zajebisty ? Schlebiaj sobie gruby okularniku bo na zywo nikt nic milego Ci nie powie :))

krzysiek033 28-08-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626970)
O wypraszam sobie mam blackd od daniela, pakiety ida tylko w celu sprawdzenia maila oraz hasla i hardware id
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa)

Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.

rentoN 28-08-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1627815)
Skoro jest zabezpieczony na takich ludzi jak Majdan, to napewno ma backdora jakiegos lub keyloga. Ty tez go maszi nawet o nim nie wiesz. A ng mam wykupione nie crackniete.

Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik
000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ

krzysiek033 28-08-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1627863)
Ale ty tepy jestes jakby kupione za gp/real cash mialo by backdorra to daniel mialby jakies hmm 300kk ?

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik

gadaj sobie gadaj. I tak cie nie przegadam. Daniel moglby hacknoć kazdego kto ma blackd na kompie ale tego nie robi. Jak narazie hackuje tylko tych co mu przeszkadzaja. Pomysl np o tym ze rizzlaa sprzedal ajo list zeby clodachu zostal zbanowany w zamian za to ze hacknie jego wrogow na thori.
A o tym NG, to mnie stac na te glupi 10$ zeby zaplacic za nie a nie tak jak ty i inni co im szkoda kasy, a w tibi 30k to jest niewyobrazalna kwota dla nich.

Majdanek 28-08-2007 23:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1626970)

Co masz na myśli pisząc "takich jak Majdan" ? Może się ujawnisz kim ty jesteś? Wyjebane mam na ta gierke i na pajaców takich jak ty. Co madrusi uddaja tylko przed komputerem.

Hestoran 29-08-2007 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rentoN (Post 1627863)

Ta jasne to ty jestes
82AD-20CE
Slawomir T Kordjalik

Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)

rentoN 29-08-2007 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hestoran (Post 1628500)
Przeczytaj sobie tematy na blackdforums oznaczone jako "(fake)" tam bylo sporo napisane. I sam blackd sie wypowiedzial ;)

Co tam takiego odkrywczego?

[CHAR]Jez Ocw[/CHAR]
Banished: until Sep 05 2007, 09:35:46 CEST because of offensive statement

Kajn 30-08-2007 00:30

Cytuj:

@up

spadlem z krzesla

gdyby sorc zostal taki jak przed update polowa wave by padala odemnie, eldera i powiedzmy alicusa ludzi ktorzy maja w SL pvp

mowie to szczerze tak naprawde oprocz nielicznych osob takich jak ja, elder, alicus(pon'te), mokri majmun, ulbaard, daki(tony) to RESZTA NIE MA PVP I TAKIE JEST MOJE ZDANIE

@gdyby nie to ze jestem inteligentny na 72 lvl zakonczylbym gre na beryli gdy alicus mnie prawie zajebala, pewnie napisze zaraz wave ze jestem ass lickerem, niestety NIGDY nie lizalem dupy SL, utrzymalem sie na serverze tylko dlatego ze jestem zajebisty :D

@mieso armatnie? jestes glupi im nie szkoda lvl tak jak wave ajo ma tyle charow na beryli ze mu to zwisa, jego zasoby gotowki sa mniej wiecej takie jakby summowac polowe osob z Wave do tego dochodzi Byna+daki i we 3 maja tyle pieniedzy co cale Wave.

no i blessy, bohy mam za free ;D

przegracie zobaczycie, naszczescie niektorzy beda mogli sie wyplacic ale moja "black list" robi sie coraz wieksza..

A TERAZ DO DZIELA FLAMERZY:

WRZUCAC NA MNIE ILE WLEZIE

zal chlopa, to juz depresja az chlopak majaczy

Esuix 30-08-2007 11:58

Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!

Krecikcisnie 30-08-2007 12:09

up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada

Esuix 30-08-2007 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krecikcisnie (Post 1630650)
up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada

Najwieksza glupote zrobil twoj stary

Dethmar 30-08-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Esuix (Post 1630634)
Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!

co ty wiesz o pvp...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.