![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zreszta wiele 200+ uzywa blackd i nie pierdol mi a backdorze ktory jest albo w cracknietej wersji albo "specjalnej" dla SL, poprostu ajo zabezpiecza sie przed takimi jak Majdan (Owner Corsa) |
@Jez xD You made my day.... Jesli to prawda to udowodnij...niech się sam Ajo wypowie na naszym forum ;)... żal ? >.< może... Ale Sl napewno nie spodoba się twoja wypowiedź że masz lepsze pvp od Mokriego itp. ;)... Zobaczysz :) życze powodzenia :D
|
Cytuj:
|
up@
Oni nawet venta lub tsa nie mają tak jak Jez mi mówił... więc widać zgranie... jak kogoś trapną i Z nic więcej. |
Cytuj:
Gdzies bylo nagranie z ts'a dawidka ;] |
up@
Pogrubiając słowo Vent wydaję mi się że nie rozumiesz tego słowa albo wyobrażasz sobie że na zwykłym forum wszyscy będą pisać pełnymi zdaniami. :) Ventrillo na wojnach to podstawa według mnie :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHAHA JEBNALEM TY , ELDER , ALICUS MACIE PVP ??!! Jestes zajebisty ? Schlebiaj sobie gruby okularniku bo na zywo nikt nic milego Ci nie powie :)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta jasne to ty jestes 82AD-20CE Slawomir T Kordjalik 000016-YNCHXM-D99JAW-BFV18Y-PG4XBG-W22TD7-ZQHE6J-97VYZX-42QGQY-KP4TGQ |
Cytuj:
A o tym NG, to mnie stac na te glupi 10$ zeby zaplacic za nie a nie tak jak ty i inni co im szkoda kasy, a w tibi 30k to jest niewyobrazalna kwota dla nich. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
[CHAR]Jez Ocw[/CHAR] Banished: until Sep 05 2007, 09:35:46 CEST because of offensive statement |
Cytuj:
zal chlopa, to juz depresja az chlopak majaczy |
Jez mysli ze po zimowym up'date wroci taka moc postaci magicznych jaka byla przed letnim up'em ,wtedy Aradna,Jez ,wszyscy ci master pvperzy puszcza UE i cale Wave bedzie lezec (calowac ziemie) jak to mowi Arma !!
|
up@
Gadasz głupoty ale nie dziwie ci się tyfusie jebany bo każdy tyfus tak gada |
Cytuj:
|
Cytuj:
co ty wiesz o pvp... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44. |