![]() |
Cytuj:
[CHAR]Ghetti[/CHAR] Aug 14 2007, 08:56:30 CEST Killed at Level 100 by [CHAR]Garudumon[/CHAR] and by [CHAR]Gidemor Zulf[/CHAR] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Yebro i Investor Typowe z was "polaczki" wiecie o tym. Wlasnie przez takich jak wy wstydze sie czasem na aldorze przyznac do swojej narodowosci. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty inwestor jestes glupi jak but az czlowiek zaczyna glosowac za aborcja i eutanazja jak widzi sie twoje wypowiedzi. Nie stac Cie na normalna kulturalna rozmowe. Co 2 post zaprzeczasz sam sobie a za przecinek uzywasz slowa:debil. + do tego ukrywasz sie jak jakis jebany konfident. Idz ty wpizdu. I nie mow do mnie dzieciaku puki nie bedziesz mial dowodu osobistego w portfelu. |
Na takich ludzi jak ty w Opolu mowi sie: Dziecko wojny i rozpaczy.
Nie odpowiem na zadne z twoich pytan bo znam juz twoja odpowiedz ktora bedzie wygladala jak kazdy twoj post: "zbluzgac i byc zadowolonym z siebie". Glupie dziecko. |
Cytuj:
Twoja wypowiedz dowodzi temu czo wszyscy wiedza, piszesz anonimowo bo planujesz sie wyplacic z wojny, i nie chcesz zebysmy wiedzieli kim jestes. Jestes poprostu szczylem ktory wstydzie sie przyznac kim jest, wstydzisz sie tego kim jestes czy swojej gildi? Btw. [CHAR]Dziabag Knight[/CHAR] killed at Level 147 by [CHAR]Magic Matte[/CHAR] |
|
<sarkazm>Tak inwestor wszyscy Ci zazdroszcza jestes super elo i wogole mega spoko. Tak tak wiemy wiemy to my jestesmy debilamy wiemy wiemy, tak tak chcemy wiedziec kim jestes bo Ci zazdroscimy. Nie no ale z nas debile... </sarkazm>
@Pusiek Powiem Ci ze mnie akurat to zdjecie smieszy:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dobre :d jazda ;P
|
komputer mi sie zawiesił: post do kasacji
|
Hmm... ciekawe kto to zrobił :p ??
|
mam male pytanko
czy ktos wie kto to jest ten koles ,co mowi 'zamknac mordy' (jakos tak) z takim smiesznym glosem ? http://pl.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:08. |