Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

himato 14-06-2007 15:39

@ DOOM terror

oj racja, swieta racja

male kutasiki robia sie wielkie w tibii

probowaliscie zabawnego PA na sobie?

?????????????????????????????????????

nie starcza dlugosci i sie pocieszaja, ze liczy sie figlarnosc :P

@ TTT duzo sukcesow w rl - bo jak widac malo go macie skoro na tibii sie wyzywacie :P

Aro aka papa 14-06-2007 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)
no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp... a TTT sobie poprostu pozwala:D Graja 4fun i tyle^^ sa teraz w mniejszosci dlatego trzymam za nich kciuki;]

@ludzie zrozumcie ze Tibia to gra a nie wasze 2 (a czasem tez pierwsze i najwazniejsze zycie)

p.s lamu zapraszam do cafe:D

kurna stary lepiej bym tego nie ujal:) chetnie wypilbym z toba jakiegos browara bo widze ze myslimy podobnie:P <wznosi pokal na jego czesc>...30 stopni u mnie w miescie dzisiaj masakra tylko browarem mozna sie napic.
peace out

Thuygioshok 14-06-2007 17:21

seba shady chyba hacked -.-

Ka$z3r 14-06-2007 17:44

gratulacje dla Kozasasso Devills spelniasz swoje zadanie w ttt.

Btw. jaka wersje owntibia kupiles? vip czy super vip?

Golradir 14-06-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi (Post 1484399)
no bo to jest ta roznica;] ze TTT gra dla jaj i robi sobie z wiekszosci tych ludzi beke i zlewy;] To PA i wlasnie za to ich lubie:D bo jakbym mogl to oczywiste ze bym do nich dolaczyl...oni poprostu robia to co wiekszosc gildii by chciala robic ale sie boi bo bedzie wielkie oburzenie ze PA itp... a TTT sobie poprostu pozwala:D Graja 4fun i tyle^^ sa teraz w mniejszosci dlatego trzymam za nich kciuki;]

@ludzie zrozumcie ze Tibia to gra a nie wasze 2 (a czasem tez pierwsze i najwazniejsze zycie)

też gram "4fun" ale dla mnie to jest powoli robienie mojega chara coraz lepszego <wiekszy lvl, skille> i ogólnie reszte mam w dupie chce grać w spokoju i mieć przyjemność z kolejnych awansów a ta przyjemność się kończy gdy zjawia sie jakiś cholerny PA i chce mnie ubić bez powodu...jak ich to bawi to zajebiscie ale to niech sie bawią miedzy sobą

Pozdrawiam

Thomasi 14-06-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mordor (Post 1484514)
a mnie juz nie zaprosi :<

a wpadaj wpadaj:D

@Aro
no browarek zawsze chetnie:D szczegolnie w taki upal...^^

Eizix 14-06-2007 18:37

B) ;d ;d ;d ;d

KoKsikII 14-06-2007 19:18

....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vrael (Post 1484413)
DPFT kozaczy? Przepraszam bardzo ale to TTT jest najlepsze w gębie i kozaczyć to oni potrafią wręcz wspaniale, szkoda, że w grze są nieudacznikami :(

@Doom Terror: Zupełna racja, zgadzam się z Tobą ;D

Kurwa wy jesteście żałośni... cieszycie sie ze wygraliscie pierwszą wojnę tak jak KENDRAN powiedział z 10 innymi guilds "dupolizami". Nie pamiętacie jak w poprzedniej wojnie Fosfik sobie biegał po Thais a DPFT nic mu nie robiło... a teraz wielkie kozaki... Jak Aata Arhari itp popadali to nie byliście tacy cfani. Szkoda słów na was...

Ka$z3r 14-06-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KoKsikII (Post 1485188)
Kurwa wy jesteście żałośni... cieszycie sie ze wygraliscie pierwszą wojnę tak jak KENDRAN powiedział z 10 innymi guilds "dupolizami". Nie pamiętacie jak w poprzedniej wojnie Fosfik sobie biegał po Thais a DPFT nic mu nie robiło... a teraz wielkie kozaki... Jak Aata Arhari itp popadali to nie byliście tacy cfani. Szkoda słów na was...

Żałosny jest koles z wawy ktory cieszy sie z tego ze hacknol sebe dzisiaj... na to szkoda slow... 10 gildi? Byly 2, widac ze w wawie dzieci nie koncza podstawowek... btw. z ttt tez bylo pare gildi ktore sie zdeklarowaly, ze sa po stronie ttt. Szkoda słów na twój placz, dziecinko.

Poll 14-06-2007 19:43

Tomek
pasuje przyszły weekend piatek wieczór?bo akurat będziemy mieli z Matim wolny weekend,to możemy wpaśc do cafe,trola też weżmiemy(Borotha).xP

Ja sobie wypraszam,już mam wykształcenie srednie,wiec podstawówka,gimnazjum i liceum zaliczone;s

gienkos 14-06-2007 20:49

Skoro mówicie juz o piwie.. skoro wiem ze tutaj pewnie połowa 18 lat nie przekroczyla ale to co z tego ja tez pije od 5 podstawowki, ale przejdzmy do rzeczy. Zbliza sie lato, najpiekniejsza , najcieplejsza , najgoretsza , najlepsza i wogle naj naj naj pora roku :) a z latem zblizają sie nasze ukochane wakacje. Wiec jesli tutaj widze sie umawiacie wszyscy w jakis kafejkach na piwo czy cos innego to to moze spoktajmy sie wszyscy razem! w naszej stolicy ! zwanej Warszawą, wtedy wwszyscy wypijemy piwo, wino tanie jak kto woli , mozna takze i napic sie wódki ale wiadomo wszystko trzeba pic z umiarem. Najlepszym terminem bedą własnie WAKACJE! Mysle ze Warszawa bedzie najlepszym do takich miejsc spotkan poniewaz to nasza kochana stolica i tam wszyscy mozemy sie spotkac, porozmawiac, przeprowadzic z kims ciekawy dialog, a takze Warszawa to centralne miejsce naszej kochanej biało czerwonej Ojczyzny - POLSKA, i wszyscy beda mieli podobny czas dojazdu. Zorganizujmy spotkanie graczy z serwera ARCANIA! napewno bedzie super zabawa! i atrakcje przez całą noc. Niemusimy tam rozmawiac o tibii przecierz sa tez rózne inne tematy np. kobiety, piwo , imprezy , knajpy itp. Te spotkanie nazwe : " ARCANIA W STOLICY " :cup: co myslicie o takim spotkaniu ? :D
http://img509.imageshack.us/img509/9739/blablaxg0.jpg

kamsz 14-06-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1485471)
Skoro mówicie juz o piwie.. skoro wiem ze tutaj pewnie połowa 18 lat nie przekroczyla ale to co z tego ja tez pije od 5 podstawowki, ale przejdzmy do rzeczy. Zbliza sie lato, najpiekniejsza , najcieplejsza , najgoretsza , najlepsza i wogle naj naj naj pora roku :) a z latem zblizają sie nasze ukochane wakacje. Wiec jesli tutaj widze sie umawiacie wszyscy w jakis kafejkach na piwo czy cos innego to to moze spoktajmy sie wszyscy razem! w naszej stolicy ! zwanej Warszawą, wtedy wwszyscy wypijemy piwo, wino tanie jak kto woli , mozna takze i napic sie wódki ale wiadomo wszystko trzeba pic z umiarem. Najlepszym terminem bedą własnie WAKACJE! Mysle ze Warszawa bedzie najlepszym do takich miejsc spotkan poniewaz to nasza kochana stolica i tam wszyscy mozemy sie spotkac, porozmawiac, przeprowadzic z kims ciekawy dialog, a takze Warszawa to centralne miejsce naszej kochanej biało czerwonej Ojczyzny - POLSKA, i wszyscy beda mieli podobny czas dojazdu. Zorganizujmy spotkanie graczy z serwera ARCANIA! napewno bedzie super zabawa! i atrakcje przez całą noc. Niemusimy tam przeciesz rozmawiac o tibii przeciesz sa tez rózne inne tematy np. kobiety, piwo , imprezy , knajpy itp. Te spotkanie nazwe : " ARCANIA W STOLICY " :cup: co myslicie o takim spotkaniu ? :D
http://www.jubi.buum.pl/i/warsaw2002...-Krolewski.jpg

fajniusi pomysl ziomek fajne te twoje tematy pszeciesz morzna rozmawiac na inne tematy w sumie

Koszyk 14-06-2007 21:04

A chcesz zeby sie polowa osob pozabijala ?:o

gienkos 14-06-2007 21:23

A czemy ludzie mieli by sie zabijac?? Jestesmy WSZYSCY POLAKAMI! z krwi i kosci! i poco ma dojsc do bicia sie ? albo nawet zabijania?? Przypomne wam starą Polską pieśn " Bo Wszyscy Polacy to jedna rodzina starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna! ":]

Thomasi 14-06-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1485280)
Tomek
pasuje przyszły weekend piatek wieczór?bo akurat będziemy mieli z Matim wolny weekend,to możemy wpaśc do cafe,trola też weżmiemy(Borotha).xP

Ja sobie wypraszam,już mam wykształcenie srednie,wiec podstawówka,gimnazjum i liceum zaliczone;s

albo sobota^^ pomyslimy:D

Arm 14-06-2007 22:58

rofl, Seba przyexpil tudej, very hard ...

Amirez 14-06-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1485846)
rofl, Seba przyexpil tudej, very hard ...

Cuz your Guild hack him...

tsch 15-06-2007 00:00

Suty Cie pieką że tak piszesz? :evul: Nie możesz bezpodstawnie oskarżać niewinnych osób..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1485872)
Cuz your Guild hack him...

Poyeman 15-06-2007 00:04

Jak by ten haker nie mogl zajebac itemków i poprostu zostawic tego hara...
bo zmarnowac komus pare lat grania to hamskie jak c**j...

tsch 15-06-2007 00:05

Nikt nie zasługuje na hacka... taka prawda

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1485969)
Jak by ten haker nie mogl zajebac itemków i poprostu zostawic tego hara...
bo zmarnowac komus pare lat grania to hamskie jak c**j...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14.