![]() |
Druidek pomocniczek (nova) (mój niedoszły druid ;p)
Bartek Kartofel (nova) |
W****iona kicia (astera)
Rozpruwacz zezoluw (valoria) Bubble (antica) :P:P:P:P(zart) Narabany zdzihu (astera) Anka Lodziara (astera) |
No to teraz ja...
Najglupsze i najsmieszniejsze nicki:
Mielony von Zmielony Potrzebuje uchy Sir`Chipolok Janosik of Aldora Lucha of Aldora Kotolot Kinia Elvan Brudny Gnooj (Respect for him) Heros Druid Marek Hero Robalos Lara Tajakes Toe Sprytny Roki Mieso Armatnie jak mi sie cos przypomni to dopisze:D...aha wszystkie sa z aldory |
Najgłupsze nicki jakie widziałem w mojej niedoszłej karierze tibijczyka :D
Abdul wisimulacha Rozbeblany keczup slodziutka z galany (char facet i gosc facet) Walki krece w lewej rece Walek co kawalek Bylo tego wiecej ale wybralem najlepsze (<-- to juz nie xywa :D ) |
Ja tam widzialem kiedys typa o nick`u :
"a na co mi nick" czy cos tedy :D |
Troche z Chimery
Druid pogromca slimow <<6 Sorcerer
Knight pogramca dragon << 13 Druid Kolega Rydzyka Porucznik Gadzet Za***istonosz |
Udar dupy
Udaję orgazm (to z dzi¶) |
WeĽ mnie nie bij
|
Pewien pedofil z rl ma nicki :
Wesola Kupa (Fortera) Zordon Stolec (Fortera) P.S. Milosnik gowna srania i stolcow. |
Abdul wisimulacha był mój :P serio
A sam widziałem: "Heja banana" ale to wcale nie takie głupie :/ |
Ja widziałem kiedy¶ Pracownica warzywniaka na galanie
|
a ja mialem nick Drongwaler xD
|
odpowiedz
ja widzialem kolesia ktory sie nazywał Gram w tinie bo underground mi niechodzi. Ale zapomniałem na jakim to było ¶wiecie
|
Dzisiaj sobie ide a tu 'Master Skarpeta' mi zabił rata... rotfl
|
moj kumpel z klasy mial nick: "Sprzedaje Ziemniaki".
|
...
Jozef Lechtaczka
Haha...lol |
rolnik obornik i urwi cię roz****i. :p
|
- Mis koralgol wielki ham[Harmonia] (mój qmpel nie wiem czy postac jeszcze jest)
-Swiety-Mikolaj[Harmonia](mój nick :P:P ) -Klapouchy-osol[Trimera??] (qmpel) -Kozica macica [Harmonia] -Aldora to moja ojczyzna [swiat w nicku :P:P ] |
hmm.. jako¶ tak leciało:
Elo ziom masz roka :P |
Don ****o mendoza
to ja :P bardzo stara postac nieuzywana :) nigdy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:26. |