![]() |
Pan ZenekToPala zakończył karierę na naszym pięknym forum ;)
Jak wróci z takim nickiem to znowu skończy karierę z banem :) |
Cytuj:
Rozumiem ze lubisz Zenka bo to twoj rl/rodzina(do wyboru) ale nie bron go na kazdym kroku bo to glupio wyglada xdd @topic FF/LC znow walczy jak wczesniej czyli niezbyt im to idzie :// Edit by Drom: Radzę poczytać regulamin i wtedy się dowiesz, iż takie nicki są zabronione. |
W niedziele pewnie bedzie openka, bo wraca Dadi ~ jeden z prowadzących LC wiec moze bedzie lepiej - okaże sie w praniu. :)
|
Name: Bataten
Profession: Elite Knight Account Status: Free Account hahaha xd |
Geddzio został liderem WYD ^^
Btw. Boltos Aug 18 2007, 11:42:07 CEST Killed at Level 104 by Tetro Aurelius and by a frost dragon |
Teraz szwedzi nie maja szans xD poprostu moga possac xD:D
|
Czas pokaże....
|
Ha, teraz LC ma pake, dobrego commandera dadiego~, a Szwedzi to sie troche rozpadli :PP widać to juz po dzisiejszej akcji 2:0 dla LC :))
|
Cytuj:
|
@up
No to jeszcze paru ludzi którzy maja własne gildie, ale moim zdaniem oni i tak nie pewni są .. |
Cytuj:
|
Haa, to Ty widze czaisz wojne :) nie no spoko kumplu :)
|
Cytuj:
btw: wroc na refugie ;] @down no to nie wiesz nie pisz, bajko pisarzu ;] |
No pewnie, ze nie mam, oprócz tego, ze moge słuchać ich vent czasami :baby:
|
Mi sie nie wydaje ja jestem pewien ze niema pojecia o sytuacji na kyrze XD
|
http://i202.photobucket.com/albums/a...hiandir/bb.jpg
No cóż, po wielkich trudach udało sie im mnie zabic ;] |
lol wielkich trudach ... sam gedd by cie zajebal ale szkoda fraga../
|
@up
no pomyśl sobie że jakos sam Gedd nie mogł mnie zabić (Hail Update) a reszta to z 5 min mnie trapowała, chociaż że było ich z 15 ;] oczywiście na ss nie ma każdego.....XD |
Cytuj:
|
hmm.. Gedd.. mialem yellowa ;P a reszta próbowała mnie trapnać i ubić noobkami, i jak już mówiłem troche te trapniecie im zajelo ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:38. |