![]() |
Myślisz, że zabłysnąłeś, gdy to napisałeś :baby:?
W ogóle widziałeś taką kasę kiedyś na oczy :o? |
Teraz pieniądze nie są mi potrzebne. Mam dom w Warszawie, 5 poziom trenera, laptopa, motocykl i spore oszczędności. Tyle wystarczy, a przynajmniej w Polsce, a nie na drugim końcu świata.
Poza tym, grając w Elite czy we Francji zarabiałem podobne i wyższe kwoty. |
Jako bramkarz B) Bramkarze zawsze dostają więcej kasy za trening drużynowy :]
@edit Z drugim obywatelstwem mam szansę na algierską NT, bo do polskiej mi daleko. Zresztą co to za różnica jaki kraj w grze online :o? |
Mi proponowano grę w Urugwaju, ale odmówiłem.
|
Cytuj:
Co za różnica? Taka sama jak ta, "Ile masz pieniędzy"... |
Z kasą wiąże się trener, z trenerem wiąże się trening, z treningiem skille, itd., więc jakoś nie bardzo trafiłeś z porównaniem. Chyba, że ktoś przywiązuje wielką wagę do kraju w którym gra. W grze liczą się tylko cyferki ;f
|
Cytuj:
|
Ja bardzo chętnie kom, środkowy pomocnik, zaczynający dopiero karierę - Dominik Maciejczek.
@Down Jakoś to przeżyję, ale ta gra to dla mnie CZAARNAA MAGIAA! |
Cytuj:
Tak z nowości to 10/11/09 Zawodnik Tomisław Bokuniewicz wyszkolił Ustawianie się na poziom 3! 19 skill |
(30466) Marcin Unierzycki
Drużyna Livinterus FC U19 |
Po sezonie wracam do Elite Fc ^^. Gra ktoś w to jeszcze w ogóle?
|
No, mnie w Bośni w chuja zrobili, wracam do Polski do drużyny Iron'a.
|
O 2 w nocy w niedzielę rozstrzygnie się kwestia mistrzostwa Kanady. Jeżeli mój zespół (Red Devils) wygra z Titans, zostajemy mistrzami. Jeżeli zremisujemy, to w kolejnym meczu trzeba będzie wygrać. Jak przegramy - szanse będą, ale małe.
Tak czy siak, na pewno gramy w "UEFA". Ale ja jestem w 99% pewny, że wygramy z Titans, zostaniemy mistrzami i zagramy w Lidze Mistrzów. B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Siemka, mam 177 pops i gram w e-klasie, w tym sezonie.
|
Cytuj:
Cho do Red Devils w Kanadzie, gramy w Cup Winners Cup! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:07. |