![]() |
;-) dooooooh:D
|
Cytuj:
Jak na to wpadłe¶ Detektywie Monq xD ? |
A tak wlasciwie to za co padl Pasterz?
tylko nie piszcie ze komus podpadl;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Myslisz ze all wiesz a w piĽdz|e byłe¶ i hu]a widziałe¶ : < Elo |
Padł za całokształt.
|
Cytuj:
To jak wiesz to powiedz za co, a nie sie wymodrzasz i obrazasz innych...:) |
Cytuj:
yyy Padł za 'całokształ' i tyle powinno ci starczyć >) a to że chciał przej±ć władze to był tylko bonus ; ) |
Nowa gildia "Niezapominajki" =]
|
Cytuj:
Jak aż taki m±dry jeste¶ to powiedz co ty wiesz, a nie wyzywasz wszystkich |
Nikt nie wspomniał tez o gildii [GUILD]Sunblade[/GUILD] której liderem jest [CHAR]Yubov[/CHAR] =]
|
hmm i nie wiem po co oni robia te gildie juz nawet sensu nie ma ..
mozna policzyc ludzi z dusk na palcach co chca walczyc musieli chyba by pasterza i reszte od niego przyjac zeby cos zdzialac ... |
Wie może kto¶ co sie działo na edron? Bo widziałem po exivie ze wszyscy membersi tam byli...
btw. Name: [CHAR]Artido Core[/CHAR] Sex: male Profession: Elite Knight Level: 92 Guild membership: Wilma of the [GUILD]Vision[/GUILD] Sep 09 2007, 21:44:40 CEST Killed at Level 93 by [CHAR]Imargam[/CHAR] nd by [CHAR]Gohan Oblivion[/CHAR] HAIL LOJALNOSC _/ |
Czemu oni daj± się traktować jak szmaty to ja nie wiem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Tak to jest jak pleby nie wiedza nic, i tylko pierdola propagande na forum :) Artido padl podczas akcji, zamulil z uhem a raczej combo ktore bylo blisko niego ( kilka exori gran + ue ) bylo wyzsze niz maxymalna ilosc jego hp. |
Kod:
Tak to jest jak pleby nie wiedza nic, i tylko pierdola propagande na forum Mozę powiesz jeszcze w jakiej akcji ?? |
Cytuj:
|
Wybacz o wszechwiedz±cy władco przyznaje sie do winy i przepraszam z całego serca. Czy teraz mogę Cię prosić o odpowiedz co sie działo na Edron?
|
Cytuj:
Akcja byla na OFie, padla Iwonka, a raczej Belix na niej. Ciao |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |