![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
100 kg na klate 2 na szyji !!!!111oneone |
Ja nie jestem z tego swiata, ale jak poczytalem sobie wasze klotnie z nudow to mnie zdziwila jedna rzecz - jesli ktos wyraza swoje zdanie, inne niz zdanie jakiegos evul koksa to juz musi znaczyc ze jest "kozakiem przez kabel"? Wydaje mi sie ze forum jest od tego zeby kazdy mogl powiedziec swoje zdanie, a tak pozatym o jest forum a nie rl (chyba ze juz u niektorych granice miedzy internetem a rl sie zacieraja) wiec po co te teksty "na rl bys wymiekl" skoro pewnie na rl sie nie spotkacie?
Btw. Taaak ja tez szukam kumpli ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bede pedalem czy ciota w twoim mniemaniu? |
Cytuj:
Pozdro Bułeczko ;* |
Cytuj:
pozdro xD |
@gdzies tam Up
Bartosz - to imie mozna rozumiec jako trzepod skrzydel muchy nad kupą. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kris
Więc tak w tym temacie:
-najlepsza jest ZONA ROMANA -SMIERDZI GEJOSTWEM -...(a napisalbym cos a propo comanda czy jakos tak, ale co tam) I ogolnie ciesze się, że nie gram na tej waszej POJ.... Nerenie. P.S. U gory przedstawilem moje zdanie wywnioskowane z przeczytanych tu postach. Nie zycze sobie zeby ktos podważal moje zdanie i nie przedstawial swojego zdanie na moj temat, poniewaz ja mialem z czego was oceniac, a wy nie macie z czego mnie. |
Spidi, cały czas pokazujesz swój poziom pisząc tak bezsensowne, denne posty! Jeśli Dominik kojarzy Ci się z downem, to z czym Ci się kojarzy kał, lub rodzice.. Umiesz tylko obrażać ludzi na forach, i bez takich jak Ty, to forum byłoby czystsze, lepsze :)
@Kilka x up. My to wiemy że przeciesz Ty to uber pr0 hax master kox jestes.. i nie musiż sie ójawniadź rze to ty schakowaues buble mateósza smoka wielkiego, i całą śmietanke tibijską .. :< |
Cytuj:
|
Cytuj:
No i forum by mialo 5 stron :D |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |